eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

demek istedigim aslında,hep bu dediklerimizi kadınlar yapmasın bazen...
biraz da az uzak durmak herseyi haber vermemek lazım..onlar koşsun yani sırnaşsın rol değişikliği..deneyip sonucunu görün :26: :17:

ama işte kedinin sırnaştığı şey ciğerse kocanın da sırnaştığı şey cilveli bi eş. napalım :60:

şaka bi yana, tabii ki öyle. psikologlar diyor ki ortak alanınız olmalı ama kendine de alan ayırmalısınız. böylesi çok daha sağlıklı bir ilişki olur. mesela arada siz kızlarla çıkın, arada o playstation oynasın vesaire. özletmek özlemek de lazım. hayat birbirinizden ibaret olmamalı

kokos89 sweedy theli gmse meserret gazelleee ceyar çıtır-pıtır butterflyeffectt fistikli_dondurma beklemede yaseminm fatmatrker Senemciq __GaZeL__ leyla_87 asmin_17 tustuy kkelebekk _NHR_ Safimu sekerrck vay be bu kadar kısı okuyor

madamiks görmesin bunu böyle yapmaya çok gıcık oluyo :1:

:52:bende cinsellikte niye bi popoya vurma hevesi var onu anlamam ne kadar saçmaaa yaaaa:30:

şlap sesi çok seksi ama yaa. herhalde cinsel birleşme sırasındaki çarpışma seslerini çağrıştırıyodur, ondandır :60:

dudağın erkeklere seksi gelmesinin nedeninin kadın cinsel organına benzemesi olduğu gibi :)

Son düzenleme:
şlap sesi çok seksi ama yaa. herhalde cinsel birleşme sırasındaki çarpışma seslerini çağrıştırıyodur, ondandır :60:

dudağın erkeklere seksi gelmesinin nedeninin kadın cinsel organına benzemesi olduğu gibi :)

bu konudan hızla kaçmak lazım :60: :60: :60:
Kazen gelir birazdan.......

:64: :74: :60: +18e doğru gitmekte...

hadi ya ondan mı dudak erkeğe sexi geliyomuş:52:ceyar kızım sen cinsel terapisti olmalısın bence:52:cinsel organ anotomik yapı itibariyle aynı dudağa benziyomuş okumuştum bunu :47:

Öyle aman kocacım canım kocacımla olmuyor böyle işler malesef. Bir kere onu çok sevdiğinizi ama gerekirse onsuzda yaşayabileceğinizi bilmeli erkek. İnce ve zor bir denge ( ben yapamadım henüz) ama en öenmlisi bu. Bir diğeride diğer arkadaşların değindiği gibi ihtiyaçlara cevap verebilme meselesi. Un çuvalı gibi durmamak lazım tabiki yatakta : ).. He bide her zaman iltifat beklememel, arada sırada iltifat etmeli erkeğe. Özgüveni olmayan bir erkek aldatma da ilk sırada gelen erkek tipidir..

ceyar anladık için cayır cayır yanar
ama dikkat et yoksa admin gelir banlar :60:

valla herkes istiyo aslında eşini kendine delicesine bağlamak
bunun yolu burdan geçiyorsa birçok kadın da tabularını yıkmaya razı
konuşalım öğrenelim arkadaşlar eşlerimizi sırılsıklam aşık edelim kendimize
:10::10::10:

bu konudan hızla kaçmak lazım :60: :60: :60:
Kazen gelir birazdan.......

:64: :74: :60: +18e doğru gitmekte...

kazen gelmesin de kim gelirse gelsin. erkek adamın ne işi var kadın muhabbetinin içinde :60:.

bilgi paylaşımı yapıyorum yaa, niye tüm forum bana sapık muamelesi yapıyo bu yüzden :14: :D

evet mahrum, bekarım 22 yaşındayım. araştırmayı seviyorum ne var :66:

kazen gelmesin de kim gelirse gelsin. erkek adamın ne işi var kadın muhabbetinin içinde :60:.

bilgi paylaşımı yapıyorum yaa, niye tüm forum bana sapık muamelesi yapıyo bu yüzden :14: :D

ne var ??* bişey yok evlisin sanmıştımda ...:31::31:

yok ya sapık muamelesi yapan herkes gıpta edio sana sen doğru yoldasın merak etme
için geçse kocana da kendine de hayrın olmasa daha mı iyi no problem :16:

sapık falan değilsin ceyar ya genç kızsın araaştırıcaksın tabi ne var ki bunda ben şahsen kınamadım seni insan yaşamadığı şeyi merak eder tabi ayrıca sen doğru şeyi yapıyosun ilerde ki kocan için araştırmalar yapıyosun bundan masum bişi olamaz elalemin adamına yapmak için uğraçmıyosun ya sonuçta:34:

ben sokakta sarkık mutfakta kırpık yatakda ....:17:taktigini uyguluyalı 2seneyi askın önceden bende bilmezdim monotom du hersey ama bu takdigi uygulayalı eşim 180 derece deişti :) gec oldu ama....oldu:):15:

yatakta aktifsin okey ama suskun da olmayacaksın
bizim iltifata ihtiyacımız oldugu gibi onların da ihtiyacı var
iyi olduklarını bilsinler ya da öyle sansınlar:34:

sağolun :) neyse kızlar, ben çıkmalıyım şimdi. hem konu da iyice coşmamış olur :27:

zeynep mesaj sayın dolunca atabilirsin istersen özel mesaj.

başbaşşş

sapık falan değilsin ceyar ya genç kızsın araaştırıcaksın tabi ne var ki bunda ben şahsen kınamadım seni insan yaşamadığı şeyi merak eder tabi ayrıca sen doğru şeyi yapıyosun ilerde ki kocan için araştırmalar yapıyosun bundan masum bişi olamaz elalemin adamına yapmak için uğraçmıyosun ya sonuçta:34:

hak veriyom arkadasa cok güzel demiş benm gibi bi haber kalma evliligin en güzel rengi ni soldurma bence ii yapmısın ceyar durmak yok yola devam:60::60::60:

Öyle aman kocacım canım kocacımla olmuyor böyle işler malesef. Bir kere onu çok sevdiğinizi ama gerekirse onsuzda yaşayabileceğinizi bilmeli erkek. İnce ve zor bir denge ( ben yapamadım henüz) ama en öenmlisi bu. Bir diğeride diğer arkadaşların değindiği gibi ihtiyaçlara cevap verebilme meselesi. Un çuvalı gibi durmamak lazım tabiki yatakta : ).. He bide her zaman iltifat beklememel, arada sırada iltifat etmeli erkeğe. Özgüveni olmayan bir erkek aldatma da ilk sırada gelen erkek tipidir..

aynen yaa. o ince dengeyi ben de kuramadım henüz pöffff:15:

Back
X