eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

yokkkkkk cicim birden deyince kadın kadına olduğunuza eminmisiniz deyince...
birden buzzzzzzz gibi oldum ha.....
birde canım sıkıldı .....ama coook güldüm yaaaaa
bu kadar yıl kk ya girerim bu kadar eğlenmemiştim...
bide benim durumum içler acısı..
dün embriyo transferim oldu benimden ...
oturudm akşama kadar sizi takip ettim....
ama süperdi...:90::90::90:

kesinlikle kapatılmasın.......

katılıyorum benm bu hallerimi beni tanıyan kimse tahmin edemez..neden çünkü herkesle paylaşılcak bir durum değil..sonuçta problemlerimizi erkeklere soramayız illaki kadın bir kadının derdinden anlar bende yardımcı olmayı ve yardım almayı severim :kkk: sisi seviyorum bayanlar:16:

firar eden yok canım merak etme buradayım kazen okuyosa eşimin adı sidar anlamını merak ediyosanız ağaç gölgesi başka soracağınız soeu varsa cvap verelim böyle itham edici konuşmalar hoş olmuyor.

Evrim tamamdır eski konularına bakınca sorunu çözdüm kusura bakma bir anda gelip estim gürledim ama sorum güzeldi kabul et :)

merhaba hanımlar yazdıklarınızı okudumda ilginç baştan çıkarma yöntemleriniz var. ben 6 yıllık evliyim ama pek bi bilgim yok cinsellik hakkında yani utangacım sanırım biraz. ama sizin yazdıklarınızı okuyunca kendime güvenim gelmeye başladı. bu geceden itibaren uygulamaya başlayım en iyisi

6 yıllık evlimisin!ve hala utangaç...ben 6senemi düşünüyorumda..acaba kocam benden bıkarmı yada ben sogurmuyum allah korusun inş içimizdeki heyecan hiç bitmez:16::82:

6 yıllık evlimisin!ve hala utangaç...ben 6senemi düşünüyorumda..acaba kocam benden bıkarmı yada ben sogurmuyum allah korusun inş içimizdeki heyecan hiç bitmez:16::82:

6 yıl yani birşeyleri aşmak için bi insana fazla fazla yetecek bi zaman tabi ama yapı meselesi bazı huylarınızı değiştiremiosunuz ..cimcimem inşallahhhhh heyecanımız hiç bitmezzzzz hiççç:32::32::32::32:

ceyar anacım nasılsın ortalıgı şenlendirmişsin yene kız :52::52:

hahah bende 2 erkek ofis arkadaşımın olduğu yerde çaktırmadan buraya girip bunları yazma cesareti varsa yazdığım şeylerin hepsini uygulama cesareti de vardır, bundan eminim artık :60:

keşke bi dönüp baksan kendine acaba ben nelerden hoşlanırım neyaparsa beni etkiler ve bunları eşine aktarsan..ben bi dönem böyle aştım..sırtımdan etkilendiğimi 1 sene sonra keşfettim mesela ve şuan bunu kullanıyo haaaaala:37: bu kazen gitti dimi:10: oh şükür

başak erkekleri herşeye karışır evde ya kızlar nasıl dayanıosunuz çevremdeki başaklardan biliyorum :1:
ayrıca utangaç arkadaşında utangaçlığı normal:)
ben 3 senelik evliyim çekinirim ama okadar değil yani yaparım yapacağımı ama içten utanırım :1::1:

nasıl ilgimi çekti konu bak bende hamileyim soğudum gittim cinsellikten ne yapsam bilmiyorum eşim yankında aldatıcak beni ah ah neydik önceden ne fantaziler vardı şimdi biran önce olsun bitsin istiyorum derdime bir çare ne yapsamki..

sonunda gitti:64: ceyar kuzum nirdesin kız seninkinin burcu başaktı dimi..yani benmkinden:23:

evet anam. senin erkek versiyonunla ben coştururuz zaten :60:

neyse kızlar eve gidiyorum artık ben. bi yarım saate yanınızdayım yine :27: başbaşş

başak erkekleri herşeye karışır evde ya kızlar nasıl dayanıosunuz çevremdeki başaklardan biliyorum :1:
ben 3 senelik evliyim çekinirim ama okadar değil yani yaparım yapacağımı ama içten utanırım :1::1:

yok cimcime'nin kendisi başak. benim sevgilim başak.
huysuz zati benim bitanecim ama şirin geliyo yav huysuzlukları. bi de bi tek bana huysuz olmadığı için kendimi özel hissediyorum :60: hem artıları da çoktur, ben de zaman zaman huysuz oluyorum, olur o kadar :27:

neyse çıktım bu sefer :27:

ben başağım! acaba benden azgnı varmıdır düşünüyorum cıx buralarda yok..en azından kocama yetiyorum şükür şimdilik:16:

Toplam 49 kullanıcı konuyu okuyor. (41 üye ve 8 ziyaretçi)
fatmaozkan,
SEVSENA,
KOLERAA,
ameliepoulain,
ze-ta,
siyah_inci,
n__a__z,
5848BL,
viracocha,
daisy3434,
Elaa35,
Senemciq,
ceyar,
bellamania,
smsyh,
mavusbebek,
sehabe,
simarik27,
river2000,
_deryaw_,
Brck,
YARAMASS,
ayduman,
Safimu,
KucukKelebek,
wusten_blume,
edaogz,
cimcimeem,
Birsen82,
nyu,
egemiz,
theli,
elffinn,
HayyaL,
mmousee,
yaz_yaz,
cemre_SU,
_bahar_,
LENOVO,
denizinkizi,
emellllllllll

bu kadar kii var yzan kimse yok valla bak işgilleniyorum haaaaaa....
yazmıcanız madem seyrediyonuz galiba sadece...
cimcime ile ceyarın eller dinlensin....:68::68::31::31:

ben hatta odadan iç çamaşırlarımı fırlatıp banyoya öyle giriyorum beraber duş alıyoruz çok zevkli suyun altında beraber olmak deneyin derim:74:

kuduruk hatunlar bende kaçtım mesaimi bitirdiniz sağolun yani :90: hadi bol hareketli akşamlar sizeeeee :60::60:

hahah bende 2 erkek ofis arkadaşımın olduğu yerde çaktırmadan buraya girip bunları yazma cesareti varsa yazdığım şeylerin hepsini uygulama cesareti de vardır, bundan eminim artık :60:

yaparsın sen guduruk garu

dua. allahım gelecekte evlenecek olan ceyar kulunu sen yavaşlat biraz yoksa bu kulun gariban adamı yataktan çıkarmayacak adam ceyardan kaçar olacak beli tutmayacak rengi aminnnnnn:52::52::52::52::52:

Back
X