- 6 Mart 2024
- 11.362
- 21.956
- 318
E tamam işte Herseyı biliyorsunuz harekete gecın onunda geçmesini isteyinEşim yazılımcı ve saatlerce bilgisayarda kalmak zorunda kalıyor. Ve akşamları 10 11 gibi geliyor ve aç oluyor galiba onunda etkisi var. Hep oturuyor ve geç yemek yiyor.
Cinsel birleşme olmuyor ama sizi tatmin etme isteği de yok mu? Mesela sevişme ve sonrasında sizi tatmin edecek şeyler gibi. Hiç mi arzulamıyor
Oluyor. Benimle önce sevişiyor her yerimi seviyor, okşuyor, güzel sözler söylüyor ve sonra eliyle boşaltıyor.Cinsel birleşme olmuyor ama sizi tatmin etme isteği de yok mu? Mesela sevişme ve sonrasında sizi tatmin edecek şeyler gibi. Hiç mi arzulamıyor?
Tamam teşekkür ederim. Elimden geleni yapacağım.Maalesef dışardan söylediğiniz yemekler ne kadar iyi de olsa asla ev yemekleri gibi sağlıklı olmaz bence. Kullanılan yağı suyu eti baharatı bilmiyorsunuz, evde yapılsa daha az yağ kullanır daha sağlıklı sebzeler etler balıklar pişirirsiniz.
Bence evde birlikte yemek yapmakla başlayın, kilosu varsa eğer başta daha hızlı kilo verir ve kendine güveni gelmeye başlar. Bir yerde okumuştum galiba her verilen kiloda penis boyunda uzama oluyor gibi bir şeydi oldu ki bu dediğimi yaşarsa eğer kendini iyi hissettikçe daha çok sizinle ilgilenmek isteyecektir.
Tamam teşekkür ederim bugünden start vericemE tamam işte Herseyı biliyorsunuz harekete gecın onunda geçmesini isteyin
E tamam işte adam kilosundan dolayı yapamıyor ne yapsın. Diyetisyene gidin. Bu konuyu konuşun çaba sarfetsin baktın ona da yan çiziyor boşa gitsin amaaaanOluyor. Benimle önce sevişiyor her yerimi seviyor, okşuyor, güzel sözler söylüyor ve sonra eliyle boşaltıyor.
Yani sonu öyle olacak gibiE tamam işte adam kilosundan dolayı yapamıyor ne yapsın. Diyetisyene gidin. Bu konuyu konuşun çaba sarfetsin baktın ona da yan çiziyor boşa gitsin amaaaan
Kaç yaşındasınız ki ve kaç kgYani sonu öyle olacak gibi
29 yaşında 165 kilo 190 boyKaç yaşındasınız ki ve kaç kg
Çünkü sadece evde yemiyor, iş yerinde çalışırken de yiyordur, sağlıksız paket gıda tüketmekten hem penisini kullanamayacak kadar kilolu hem yeni evli karısıyla sevismeyecek kadar sağlıksız biri bence eşiniz. Kilosunu söylememişsiniz ama obez kategorisine girmiş belli ki.Merhabalar, ben 2 senedir evliyim. Eşim her zaman kilolu biriydi. İlk evlendiğimiz zamanlarda da ilişkiye girmekte zorlanıyorduk ama her şey ben üstlenince bir şekilde halledebiliyorduk. Ama malesef evlendikten sonra eşim daha da kilo alınca bu sefer ilişkiye hazırlanma konusunda inanılmaz sorunlar yaşamaya başladı yani neredeyse 1 sene olacak biz ilişkiye giremiyoruz fakat eşimden bir harekette yok. Normalde her şeyi çözen, çözümler üreten birisi fakat buna gelince eşimden asla bir hareket çıkmıyor. Evli ablalarıma, kardeşlerime sormak istiyorum. Eşler birbirini gerçekten arzuladığında bir şekilde ilişkiye girebiliyor mu? Ya da beni arzulasa çözüm üretir miydi? Sıkışmış hissediyorum.
165 kilomu29 yaşında 165 kilo 190 boy
Lütfen mide ameliyatını düşünün, emin olun hem kilo verince hem hayat kalitesi hem de özgüveni artacak. Evinizin huzuru için ya diyetisyen ve ev yemekleri moduna geçmeniz ya da ameliyat olması çok önemli.29 yaşında 165 kilo 190 boy
165 kilomu
Mide ameliyatı olmayı düşünmezmi ?bilm
Bilmiyorum ki. Sanırım hayır.165 kilomu
Mide ameliyatı olmayı düşünmezmi ?
Bu yaşta bu kilo gerçekten büyük sorun lütfen ikna edin ameliyata diyetle falan verircek kilo değil çünkü. En azından ameliyatı olur daha sonrasında spor diyet derken. Herşey yoluna girer. Çok sağlıksız bir kilo.Bilmiyorum ki. Sanırım hayır.
Fazla obez degilse kilolu da olsa iliskiye girebilir. Dolaylı sebep bu olabilir tabii ki ama sadece kilolu oldugu icin sevisemiyor degil. Ne adamlar ne kilolarla gobeklerle sevisiyor valla.İlişkiye kilolu olduğu için giremiyor. Etsemde giremiyor ki maleseff. Sorun çözmüyor olması. Bende diyorum ki bana karşı şehveti olsa, arzulasa ilişkiye girmek için her şeyi yapmaz mıydı?
Aa bunu simdi gordum. Kilosu cok fazla gercekten. Fonksiyon olarak da kilo etkiliyordur evet haklisiniz.29 yaşında 165 kilo 190 boy
Sizde yemek yapmayı öğreniverin madem bi zahmet onun diyetine uygun şeyler hazırlayın.Evet bunu demek istedim ama diyemedim. Diyet yapmakta çok zorlanıyor yani aslında yapıyor ama ben yemek yapmayı bilmediğim için malesef o da sen kendini yorma bir şey olmaz dışarıdan alırız diyor. Dışarıdan yemek yemekle kilo alınır mı bilmiyorum da zayıflayamıyor ama.
2 senedir nasıl yemek yapmayi bilmiyorsunuz onu anlamadim. Yani gunluk yemek yapmak zor bir sey degil, her gun yapmasaniz bile yine de hic mi evde yemek yapasiniz, ev yemegi yiyesiniz gelmiyor ki?Evet bunu demek istedim ama diyemedim. Diyet yapmakta çok zorlanıyor yani aslında yapıyor ama ben yemek yapmayı bilmediğim için malesef o da sen kendini yorma bir şey olmaz dışarıdan alırız diyor. Dışarıdan yemek yemekle kilo alınır mı bilmiyorum da zayıflayamıyor ama.
10 gün kadar yurtdışı gezisine gitmiştim2 senedir nasıl yemek yapmayi bilmiyorsunuz onu anlamadim. Yani gunluk yemek yapmak zor bir sey degil, her gun yapmasaniz bile yine de hic mi evde yemek yapasiniz, ev yemegi yiyesiniz gelmiyor ki?
Disaridan yemek tabii ki kilo aldirir eger ev yemegi yapan bir yerle anlaşıp tencere yemegi yemiyorsaniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?