Eşimle 1 senedir ilişkiye giremiyoruz.

Cinsel birleşme olmuyor ama sizi tatmin etme isteği de yok mu? Mesela sevişme ve sonrasında sizi tatmin edecek şeyler gibi. Hiç mi arzulamıyor

Cinsel birleşme olmuyor ama sizi tatmin etme isteği de yok mu? Mesela sevişme ve sonrasında sizi tatmin edecek şeyler gibi. Hiç mi arzulamıyor?
Oluyor. Benimle önce sevişiyor her yerimi seviyor, okşuyor, güzel sözler söylüyor ve sonra eliyle boşaltıyor.

Tamam teşekkür ederim. Elimden geleni yapacağım.

Oluyor. Benimle önce sevişiyor her yerimi seviyor, okşuyor, güzel sözler söylüyor ve sonra eliyle boşaltıyor.
E tamam işte adam kilosundan dolayı yapamıyor ne yapsın. Diyetisyene gidin. Bu konuyu konuşun çaba sarfetsin baktın ona da yan çiziyor boşa gitsin amaaaan

Çünkü sadece evde yemiyor, iş yerinde çalışırken de yiyordur, sağlıksız paket gıda tüketmekten hem penisini kullanamayacak kadar kilolu hem yeni evli karısıyla sevismeyecek kadar sağlıksız biri bence eşiniz. Kilosunu söylememişsiniz ama obez kategorisine girmiş belli ki.

Sizin ki kilolu olmak sorunu değil, eşiniz hayatını etkileyecek şekilde obezite sorunu yaşayan biri maalesef. Sizin için tek önemli konu sizi arzulayıp arzulamamasi ama adam sevişmekten vaz geçecek kadar obez farkında mısınız?

Hadi yemek konusunda iyi değilsiniz de paket gıdaların zararından nasıl bu kadar bihaber olabilirsiniz?

Bir kaç seneye eşinizde bir sürü sağlık sorunu çıkacak o da ayrı bir konu.

29 yaşında 165 kilo 190 boy
Lütfen mide ameliyatını düşünün, emin olun hem kilo verince hem hayat kalitesi hem de özgüveni artacak. Evinizin huzuru için ya diyetisyen ve ev yemekleri moduna geçmeniz ya da ameliyat olması çok önemli.

Bilmiyorum ki. Sanırım hayır.
Bu yaşta bu kilo gerçekten büyük sorun lütfen ikna edin ameliyata diyetle falan verircek kilo değil çünkü. En azından ameliyatı olur daha sonrasında spor diyet derken. Herşey yoluna girer. Çok sağlıksız bir kilo.

İlişkiye kilolu olduğu için giremiyor. Etsemde giremiyor ki maleseff. Sorun çözmüyor olması. Bende diyorum ki bana karşı şehveti olsa, arzulasa ilişkiye girmek için her şeyi yapmaz mıydı?
Fazla obez degilse kilolu da olsa iliskiye girebilir. Dolaylı sebep bu olabilir tabii ki ama sadece kilolu oldugu icin sevisemiyor degil. Ne adamlar ne kilolarla gobeklerle sevisiyor valla.

Sizde yemek yapmayı öğreniverin madem bi zahmet onun diyetine uygun şeyler hazırlayın.
Bizde herşeyi tariflere bakarak yapıyoruz analarımızın yanında mutfakta büyümedik.
Sizde kolaya kaçıyorsunuz kusura bakmayın da.
Dışardan ne yiyecek devamlı fast food kalorili yiyecekler.
Bunun önüne geçebilirsiniz yapamıyorum edemiyorum diye bişe yok.
2 yıllık evliymişsiniz

Beslenme düzeninizi değiştirin
Öncelikle kolay pratik sağlıklı yiyecekler hazırlamayı öğrenin

Termos alıp iş yerine de yemekleri gönderin
Sonra diyetisyen için ısrar edin zayıflama çabası olmazsa ayrılacağınızı söyleyin

Son düzenleme:
2 senedir nasıl yemek yapmayi bilmiyorsunuz onu anlamadim. Yani gunluk yemek yapmak zor bir sey degil, her gun yapmasaniz bile yine de hic mi evde yemek yapasiniz, ev yemegi yiyesiniz gelmiyor ki?
Disaridan yemek tabii ki kilo aldirir eger ev yemegi yapan bir yerle anlaşıp tencere yemegi yemiyorsaniz.

10 gün kadar yurtdışı gezisine gitmiştim
Hep dışardan yedim
İnanın gece çok şiddetli karın ağrısı ile uyandım

Sadece tatillerde dışarıdan yiyorum
Ev yemeği gibisi yok
Hem sağlıksız hem pahalı dışardan yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…