Eşimle 1 senedir ilişkiye giremiyoruz.

165 kilo olan birinin mast yapması bile zordur heralde, kaldı ki ilişkiye girecek.. Yani bu konuya acilen el atmanız lazım. En azından eşinizin sağlığı için…
Diyetisyenle görüşün, spora yazılın birlikte. Birçok yol var, bi adım atmanız lazım.
Spora yazılırsa da mutlaka eğitmen eşliğinde yazılsın eşiniz, beslenmesini de düzene sokmalı.
Hazır gıdaya kesinlikle son vermelisiniz.

Ben 21 yasimdayken annem anneanneme bakmak icin onlara tasindi. Ben isten yorgun argin gelip her gun yemek yapmakla ugrasmadim, haftanin birkac gunu (her gun degil tabii) disaridan soyledim.
Ofis hareketsizligi arti hazir yemek ile 7 yılda neredeyse iki kati kiloya ciktim. Pahaliligini da gectim sagliksiz. Ucsuz bucaksiz butceniz de olsa her gun hamburger pizza pideyle olmuyor.

Haklısınız. Doktora gitmemiz gerekiyor mu peki? Yoksa direkt diyetisyen falan mı?
Diyetisyen bişey yapmıyor önce kan tahlili falan istiyorlar belki hormonsal sorunu vardır ya da metabolizması yavaştır o yüzden de bi anda aşırı kilo alınabiliyor

aşko ilişki tabiki hepimizin istediği bişey ama sağlık içinde bişler yapması lazım, bi yaştan sonra yerinden kalkamıcak haberi yok.

165 kilo bir insan engelli seviyesinde sayılıyordur sanıyorum ki? Hiç mi bu konuyu güzelce konuşamazsınız? Eşiniz intihar ediyor resmen

bırak birlikteliği sağlık için bunu yapsın, kalbi kan pompalıyamıyorki sertleşemiyor bence, hormonlarıda etkilemiş, sağlıklı olsa çık üstüme sen zıpla ben yoruluyom derdi, trombolin gibi birleşmeden duramazdı, demekki ereksiyon olamıyor, hormonlarda sıkıntı var istekte gelmiyor. sağlık yönünden girip bu sorunu çöz bence.

Konu arzulayıp arzulamamanın dışına çıkmış artık. Herkes çok acımasız şeyler yazmış bence ya obezite de bi hastalık ve üstesinden gelinmesi çok zor bir şey. Eminim eşinizde bunun psikolojik yansımaları olduğu için bunu yaşıyorsunuzdur. Direkt beni isteseydi bir şeyler yapardı diye düşünmek yerine anlayışlı olmaya çalışın ve eşiniz bir an önce konu ile ilgili psikolojik destek alsın. Ancak o şekilde harekete geçebilir bence. Dışarıdan yememesi için de sizin de fedakarlık yapmanız gerekiyor buna katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…