- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.179
- 548
- 29
Sizin şu yazdığınızı düşünmeye başladım açıkçası ? Konu sahibi nerde biz neden onunla muhattap olamıyoruzüye başka hesap açıp öyle cevap yetiştirmeye karar verdi sanırım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin şu yazdığınızı düşünmeye başladım açıkçası ? Konu sahibi nerde biz neden onunla muhattap olamıyoruzüye başka hesap açıp öyle cevap yetiştirmeye karar verdi sanırım![]()
Canım kocamı öpmeye gidiyorum yarabbim şükürYani kötü olaylar uzerinden sukretmeyi sevmem ve samimi bulmam ama, şu koca konusunda burdaki konulari okudukca şükür edesim geliyor, ne tipler var ya rab..
Amaaannn milletin de çok umrunda senin kocanBekleyin ve stres yapmayin. Erkekler de bazen cocuksu tavirlar sergileyebiliyor. Eger esiniz genel anlamda iyi bir es ise cokta takmamanizi tavsiye ederim. Bi sure sonra hatasini anlayip ozur dileyecektir. Yada dilemese bile niye boyle davrandigini aciklayacaktir. Bazen insanlar her zamankinden daha hassas daha duygusal yada daha gergin olabiliyor. Ama boyle bir olayi buraya tasidiysam da kimseye kocam icin "zikkim yesin b*k yesin" dedirtmezdim ben. Esinizinde bir onuru gururu vardir diye dusunuyorum
O sırada ne olduğuna bakılmayan olay : Karnını doyurma becerisi olmayan ayının tekinin hamile kadını uyandırıp acıktım diye böğürmesi kadın kötü olduğunu söyleyince de küsüp gitmesi.bence siz alışmışsiniz olayin ne olduguna bakilmaksizin erkeklere soven kadinlara aksini gorunce alakasiz tahminler one suruyorsuz
bu yorumuna gore buradaki butun uyeler senin (eger varsa) kocana hakaret etme ve istedigi hayvana benzetme hakkina sahip degil mi? Ayrica adama hakli demiyorum kimseye hakaret edemezsiniz. Haddiniz degil diyorumO sırada ne olduğuna bakılmayan olay : Karnını doyurma becerisi olmayan ayının tekinin hamile kadını uyandırıp acıktım diye böğürmesi kadın kötü olduğunu söyleyince de küsüp gitmesi.
Ah kiyamiş sana ben bunu dogurduktan sonra hemen hamile kalmayi ihmal etme o zaman duzelir aranizMerhaba arkadaşlar ben 4 aylık evliyim ve 13 haftalık hamileyim belki size bu küslük saçma gelecek ama anlatayım, önceki akşam mide ağrısı yaşadım yorgun bir şekilde koltukta uyuyakalmışım eşimde beni uyandırdı bi 5 dakika koltukta durdum daha sonra eşim karnım açıktığı söyledi bende kötü olduğum u söyledim ve bu yüzden bana küstü ve şuan tripli bir şekilde konuşmuyor konuşsa bile iki kelime anca ediyor böyle yapması beni herşeyinden soğutuyorve strese üzüntüye giriyorum ister istemez bebeğim için mutlu umursamaz olmaya çalışıyorum ama olmuyor bebeğimde etkileniyordur ben öyle hissediyorum …
Hayir ya bence hemen bir tufek almali alnini karislamali ve iste kadinin gucu öldürdüm ayiyi deyip kendi basini sivazlamali:)Öfkene 1 ile 10 arasında kaç puan verirsin kocacım de. Sonra göz hizasına eğilerek bu yaptığının çok yanlış bir şey olduğunu anlat
Kocam ayıysa bittabi hakaret etsinler ağızlarına sağlık. Allah aşkına hamile kadına öküzün biri resmen zulmediyor kadının takıldığı konuya bak gsgsgsgsggssggssg. Bu konuda dert edindiğin kadının kocasına hakaret edilmesi mi ? Yorma be ablabu yorumuna gore buradaki butun uyeler senin (eger varsa) kocana hakaret etme ve istedigi hayvana benzetme hakkina sahip degil mi? Ayrica adama hakli demiyorum kimseye hakaret edemezsiniz. Haddiniz degil diyorum
Yorumlara bakılırsa ya bu sizin yedek hesap ve kendi kendinizi savunuyorsunuzBoyle bisey icin bosan derdiniz kesinpsikolojisinin hic iyi oldugunu dusunmuyorum bazi uyelerin. Insani bir durum bazen herkesin anlamsiz kuslukleri darginliklari olur. Insaniz sonucta degil mi? Komiksiniz ya.
Hiç bir şey yapmaMerhaba arkadaşlar ben 4 aylık evliyim ve 13 haftalık hamileyim belki size bu küslük saçma gelecek ama anlatayım, önceki akşam mide ağrısı yaşadım yorgun bir şekilde koltukta uyuyakalmışım eşimde beni uyandırdı bi 5 dakika koltukta durdum daha sonra eşim karnım açıktığı söyledi bende kötü olduğum u söyledim ve bu yüzden bana küstü ve şuan tripli bir şekilde konuşmuyor konuşsa bile iki kelime anca ediyor böyle yapması beni herşeyinden soğutuyorve strese üzüntüye giriyorum ister istemez bebeğim için mutlu umursamaz olmaya çalışıyorum ama olmuyor bebeğimde etkileniyordur ben öyle hissediyorum …
Sen kocanı çok mu seviyorsun ?Hayir ya bence hemen bir tufek almali alnini karislamali ve iste kadinin gucu öldürdüm ayiyi deyip kendi basini sivazlamali:)
Yaa abiii sanamı kaldı adamın ceremesini tutmak azıcık kadınıda anlasana cıvdırcammmmmmbu yorumuna gore buradaki butun uyeler senin (eger varsa) kocana hakaret etme ve istedigi hayvana benzetme hakkina sahip degil mi? Ayrica adama hakli demiyorum kimseye hakaret edemezsiniz. Haddiniz degil diyorum
Pekini unuttun , zikkimla doymaz!Zıkkım yesin
Öz savunmaYaa abiii sanamı kaldı adamın ceremesini tutmak azıcık kadınıda anlasana cıvdırcammmmmm
Kadın akşam akşam milletin beyinsiz kocasını dert etti bsgsgshsYaa abiii sanamı kaldı adamın ceremesini tutmak azıcık kadınıda anlasana cıvdırcammmmmm
Konu sahibesi gelsin lutfen biran once o hanimla alakam olmadigini anlayinca utanirmisiniz bilmem ama bence yok siz utanmazsiniz :) ayrica evet yonetim buraya el atmali kafasina gore herkese hakaret eden uyecikler burda daha fazla barinmamali cunku buranin kalitesini inanilmaz dusuruyorlarYorumlara bakılırsa ya bu sizin yedek hesap ve kendi kendinizi savunuyorsunuzya da çok ama çokkk duyarlısınız hmm çözemedim ama yönetim çözecektir bir bilgilendirmek lazım
Aha gidiyorum ben size hep diyorum Bdv bana göre değilÖz savunma![]()