• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle 2 gündür küssüz konuşmuyoruz sizce ne yapmalıyım?

Boyle bisey icin bosan derdiniz kesin 😂 psikolojisinin hic iyi oldugunu dusunmuyorum bazi uyelerin. Insani bir durum bazen herkesin anlamsiz kuslukleri darginliklari olur. Insaniz sonucta degil mi? Komiksiniz ya.
Bosan demezdim kendi kendinize yazmis kendi kendinize oynamissiniz. Komik olan siz oldunuz su durumda.

Merhaba arkadaşlar ben 4 aylık evliyim ve 13 haftalık hamileyim belki size bu küslük saçma gelecek ama anlatayım, önceki akşam mide ağrısı yaşadım yorgun bir şekilde koltukta uyuyakalmışım eşimde beni uyandırdı bi 5 dakika koltukta durdum daha sonra eşim karnım açıktığı söyledi bende kötü olduğum u söyledim ve bu yüzden bana küstü ve şuan tripli bir şekilde konuşmuyor konuşsa bile iki kelime anca ediyor böyle yapması beni herşeyinden soğutuyor 😞 ve strese üzüntüye giriyorum ister istemez bebeğim için mutlu umursamaz olmaya çalışıyorum ama olmuyor bebeğimde etkileniyordur ben öyle hissediyorum …
Neden bi çocuk gibi sizden istiyor ?
Küserse küssün canı cehenneme sadece çocuğunuza bişeyler hazırlamak zorundasınız kimsenin hizmetçisi olmadığınızı kendinize hatırlatın.
Eşiniz çalışıyorsa ama siz evdeyseniz tabi ki akşam yemeklerini falan elinizden geldiğince hazırlarınız sonuçta o evin çarkının bir şekilde dönmesi lazım ama bu demek değil ki kendi keyfinden kalkmayacakta bide uyuyan hamile sizi uyandıracak yemek için.
Az yesin bir uşak tutsun.
Çok sinirlendim, çünkü hamilelikte yeterince mutsuz halsiz ve yorgun oluyor insan uyandırması yemek istemesi vermediniz diye küsmesi de ayrı dert
Sakın barışmayın eninde sonunda yalaklanacaktır.

hanımlar, konuyu yazan hanımın yazdıklarına bakıldığında zaman çizelgesinde tutarsızlıklar var. boşuna tartışmayın.

Bu ne simdi. Savundugunun aksini bizzat yapiyosun. Kucucuk cocuga beddualar falan.
Ben cocuga beddua etmiyorum. Burada istenen her halukarda erkeklerin asagilanmasi ezilmesi kadinin ise yuceltilmesi. Adalet saglamayanlar adalet beklemesin. Cogumuzun erkek cocuklari olacak ve adaletsiz annelerin cocuklari adaletsizlige ugrayacak. ben yine uzulurum ama bunu bu anneler hakediyor. Herkes ektigini bicecek

Ben cocuga beddua etmiyorum. Burada istenen her halukarda erkeklerin asagilanmasi ezilmesi kadinin ise yuceltilmesi. Adalet saglamayanlar adalet beklemesin. Cogumuzun erkek cocuklari olacak ve adaletsiz annelerin cocuklari adaletsizlige ugrayacak. ben yine uzulurum ama bunu bu anneler hakediyor. Herkes ektigini bicecek
Yoo ediyosun gayet

Yoo ediyosun gayet
erkekleri aksama kadar kufur ediyosunuz aynisi cocugunuza da yapilsin diyince niye beddua ettin diye agliyorsunuz. MAdem konustuklarinizin arkasindasiniz aynisi cocuklariniza yasatilinca aglamayacaksiniz. Gelinleri olunca ben gorurum burdaki erkek dusmani hanimlari

erkekleri aksama kadar kufur ediyosunuz aynisi cocugunuza da yapilsin diyince niye beddua ettin diye agliyorsunuz. MAdem konustuklarinizin arkasindasiniz aynisi cocuklariniza yasatilinca aglamayacaksiniz. Gelinleri olunca ben gorurum burdaki erkek dusmani hanimlari
Normal misin sence? Yoksa erkek misin? Ben ne agliycam ayrica? İtin duasi kabul olsa gökten kemik yagardi.

sorumun cevabı bu değil.
Ee ağustosta evlenmiş olsa eylül ekim kasım aralık 4 ay oluyor işte yalan söylemiyor ki tarih konusunda. Ekimde yazdığında da 2.5 aylık oluyor demek ağustos un ortalarında evlenmiş. Ekimde de hamile kalmış , şuan bebek 2 aylık.

Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz siz? Deli mi ne ya hamile karısı yorgunluktan uyuyakalmış. Beyefendi kalk yemek hazırla diye kaldırıyor kadın yorgun kalkamıyor adam günlerce küs geziyor biz de zıkkım yesin dedik diye suçlu olduk? Pardon da buna zıkkım ye demesek kime diyeceğiz? Kaç kadın yorgun kocasını yemek yap diye kaldırıp bir de üstüne trip atıyor? Yaparsa ona da zıkkım ye deriz. İleride çocuklarım böyle eşşek olursa onları da uyarırım. Ama sizin derdiniz başka. Kimsenin erkek düşmanı olacak hali yok. Hayvan olmayanlarını seviyoruz tabii ki.

Bazi erkekler hamileligin zorlugunu anlamiyor. Saniyorlar ki kapris yapiyorsunuz. Bende asla düsünmezdim, ama ilk hamileligimde burnumu temizlerken veya dislerimi fircalarken bile kusmam geliyordu. Bir bakiyorsun burnun kanamaya.baslamis felan. Esiniz galiba her konuda "kadin yapar" kafasinda ama o isler realitede öyle olmuyor. Küsüp birbirinize trip atarak bir yere varamazsiniz. Sizin kendinizi burda ifade etmeniz sart ve bu konuda sınırlarinizi da bilmesi lazim. Siz bir kac ay sonra nasipse anne baba oluyorsunuz. Yetiskiler gibi iletisim kurmaniz lazim. Bu konuda tek basiniza ilerleme kaydetmezseniz profesyonel yardim alin

Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz siz? Deli mi ne ya hamile karısı yorgunluktan uyuyakalmış. Beyefendi kalk yemek hazırla diye kaldırıyor kadın yorgun kalkamıyor adam günlerce küs geziyor biz de zıkkım yesin dedik diye suçlu olduk? Pardon da buna zıkkım ye demesek kime diyeceğiz? Kaç kadın yorgun kocasını yemek yap diye kaldırıp bir de üstüne trip atıyor? Yaparsa ona da zıkkım ye deriz. İleride çocuklarım böyle eşşek olursa onları da uyarırım. Ama sizin derdiniz başka. Kimsenin erkek düşmanı olacak hali yok. Hayvan olmayanlarını seviyoruz tabii ki.
Ille de bi erkek savunucam kafasi. Biz zaten hakli olan erkekleri savunuyoruz burda. Kimse sacmasapan erkekler eziliyo guzellemesi yapmasin şu konuda.

Bi pizza da mi soyleyemiyor eve?
Migrosta 70 ile 100 tl arasi alip firina atiyorsun 10dkda hazir 😬
Yani bu adam 5 ayda hic mi trip atmadi da simdi atasi küsesi geldi
Bazi seyleri gozardi edince boyle oluyor iste 🤷‍♀️
ben olsam kalkar annemlere gider biraz kalirdim
O haftalarda mide sorunlari cok oluyor cunku
Cocuk dogunca da yemek niye hazir degil diye trip atar esiniz
Yaslar da 25mis yani keske biraz evlilik otursaydi
Neyse..

Ooohoo buralar baya dolmuş öncelikle herkese tekrardan merhaba forma şimdi bakabildim Kusura bakmayın şunu belirtmek istiyorum bazı arkadaşlar hangi söylediğine inanalım vs gibi sözler yazmış benim burda kimseye yalan atacak bir halim yok kimseye yalan borcumda yok her neyse ben burda içime herşeyi attığım için sizlere dökmek istedim ister kötü şeyler söyleyin ister iyi bu benim içime sığmazlığımın dışa vuruşu şunuda belirtmek istiyorum ben ağustos ayında evlendim evet önceki konularıma bakan varsa cinsel sorunlar vardı ama o sorundan sonra biz çok yaşadık yani o konuyu ben yazarken zaten 2 haftalık hamileymişim ve bilmiyordum ekimin sonlarında öğrendim hamile olduğumu ertesi gün doktora gittim doktorum 5 haftalık olduğumu söyledi yani benim eylül ayında tutmuş şuanda 13 haftalık bir gebeyim bazı tutarsız tarih diyorsunuz ama tutarsız değil evlendikten 1 ay sonrası kalmışım işte ben 1 aylıkken öğrendim hiç bir belirti yoktu gecikme yaşadığım için yaptırdım ve ortaya çıktı her neyse yaşım 25 eşimde aynı benimle yaşıt ve ben kendisini 2018den beri tanıyorum 2020 de ilişkimiz başladı ve 2023te evlendik uzun süreli bir sevgililşkten sonra evlendik hemen kalmışsınz diyene ithafen evet eşimin saçma sapan tavırları var ama özünde iyi bir eş ve iyi insan tabi burda kimse beni dahi tanımıyor sizde haklısınız beni eleştiren beni destekleyen desteklemeyen herkes e teşekkür ediyorum (biri daha eklemiş onuda söyliyim bu üyemiz böyle eşi olduğu sürece böyle konular çok açar yazmış belki haklisinizdir ama benimde içimde tutupta kimseye anlatamadığım şeyler olduğu için iyi veya kötü böyle gelip yazıyorum çiziyorum

Merhaba arkadaşlar ben 4 aylık evliyim ve 13 haftalık hamileyim belki size bu küslük saçma gelecek ama anlatayım, önceki akşam mide ağrısı yaşadım yorgun bir şekilde koltukta uyuyakalmışım eşimde beni uyandırdı bi 5 dakika koltukta durdum daha sonra eşim karnım açıktığı söyledi bende kötü olduğum u söyledim ve bu yüzden bana küstü ve şuan tripli bir şekilde konuşmuyor konuşsa bile iki kelime anca ediyor böyle yapması beni herşeyinden soğutuyor 😞 ve strese üzüntüye giriyorum ister istemez bebeğim için mutlu umursamaz olmaya çalışıyorum ama olmuyor bebeğimde etkileniyordur ben öyle hissediyorum …
Elleri tutmuyor heralde? Acıktıysa bi şeyler hazırlayıp sizi uyandırıp kalk canım ben hazırladım yiyelim deseydi.. Hamilelik hormonları ona yüklenmiş heralde

Ya nasil insanlarsiniz anlamiyorum. Ben hayatimin her alaninda adaletli olan bir insanim ve nerede haksizlik gorsem hamdolsun tepkimi koyarim. Niye adil oldugumuz zaman kadin dusmani oluyoruz. Ben kadinlara tek bir kotu soz soylemeyip insanlarin eslerine hakaret edilmesi uygun degil deyince kadin dusmani mi oldum? O zaman sizde erkek dusmani mi oluyorsunuz? Madem erkeklerden bu kadar nefret ediyorsunuz evlenmeyeceksiniz erkek cocuk dogurmayacaksiniz nasilsa birileri erkeklerinde bir onuru var deyince her daim kadin dusmani yobaz olacak degil mi? Dediklerimde hakli oldugumu hepiniz biliyorsunuz ama yediremiyorsunuz haksiz olmayi kusura bakmayin. Evet kadinim ve kadin erkek hangisine adaletsizlik yapilirsa onu savurunum. Burada kadin hakli ancak erkege hakaret eden uyeler haksiz. Ister kabul edin ister etmeyin.
Sen mi adaletlisin pabucumun adaletlisi... Konudaki adam senin kadar savunmamistir kendini... Camış herif ağrısı olan hamile karisini uyandırıp mama istiyor.. he konudaki adama(?) camış dedim hakaret ettim bunu aglayarak günlüğüne yazabilirsin...

Bazi erkekler hamileligin zorlugunu anlamiyor. Saniyorlar ki kapris yapiyorsunuz. Bende asla düsünmezdim, ama ilk hamileligimde burnumu temizlerken veya dislerimi fircalarken bile kusmam geliyordu. Bir bakiyorsun burnun kanamaya.baslamis felan. Esiniz galiba her konuda "kadin yapar" kafasinda ama o isler realitede öyle olmuyor. Küsüp birbirinize trip atarak bir yere varamazsiniz. Sizin kendinizi burda ifade etmeniz sart ve bu konuda sınırlarinizi da bilmesi lazim. Siz bir kac ay sonra nasipse anne baba oluyorsunuz. Yetiskiler gibi iletisim kurmaniz lazim. Bu konuda tek basiniza ilerleme kaydetmezseniz profesyonel yardim alin
En güzel cevab

Ya nasil insanlarsiniz anlamiyorum. Ben hayatimin her alaninda adaletli olan bir insanim ve nerede haksizlik gorsem hamdolsun tepkimi koyarim. Niye adil oldugumuz zaman kadin dusmani oluyoruz. Ben kadinlara tek bir kotu soz soylemeyip insanlarin eslerine hakaret edilmesi uygun degil deyince kadin dusmani mi oldum? O zaman sizde erkek dusmani mi oluyorsunuz? Madem erkeklerden bu kadar nefret ediyorsunuz evlenmeyeceksiniz erkek cocuk dogurmayacaksiniz nasilsa birileri erkeklerinde bir onuru var deyince her daim kadin dusmani yobaz olacak degil mi? Dediklerimde hakli oldugumu hepiniz biliyorsunuz ama yediremiyorsunuz haksiz olmayi kusura bakmayin. Evet kadinim ve kadin erkek hangisine adaletsizlik yapilirsa onu savurunum. Burada kadin hakli ancak erkege hakaret eden uyeler haksiz. Ister kabul edin ister etmeyin.
Adaletin son savunucusu. 😂 Boş duyarcısın oysaki. ;) Konudaki herif her türlü hakareti hakediyor. Boş duyarlarını kendi kocana sakla... Bir de verilen tavsiyeleri beğenmiyormuş. Ne üzüldük ne üzüldük ah. :(

Erkekten nefret eden ama bosansa bile parasinin pesine dusen kadinlara hep acimisimdir... :)
Konudan bağımsız yazdıklarınız arasında katıldığım cümle budur.
Dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş süresiz nafaka aslında kadını küçük düşüren aşağılayan bir konuyken bizde sözde kadın haklarıyla dayatılması çok ilginç. Avrupa feminist örgütlerinin bile şaşırdığı bir durumdur. Kadın erkek eşitse neden kadın erkeğin parasına mahkum edilir? Burda aslında sosyal devlet olamamanın da etkisi var tabii ama “çatır çatır nafakamı alırım yerim” kıvamında mahalle üslubunu benimsemişler için bunun çok bir önemi yok.
Esas konuya gelince kadının görevi erkeğe yemek hazırlamak değildir. Yemek olmadı diye küsmek surat asmak da bir görgüsüzlüktür. Tıpkı burda hakaret edenlerin yapmış olduğu görgüsüzlükten farksızdır hatta… O adamları kadına bağlı iş yapmaktan yoksun yetiştirenlerde yine Türk anneleri bu böyle bir kısır döngüyken en fazla bu Orta Doğu çöplüğünde birbirine hakaret eder dururlar.

Back
X