Bosan demezdim kendi kendinize yazmis kendi kendinize oynamissiniz. Komik olan siz oldunuz su durumda.Boyle bisey icin bosan derdiniz kesinpsikolojisinin hic iyi oldugunu dusunmuyorum bazi uyelerin. Insani bir durum bazen herkesin anlamsiz kuslukleri darginliklari olur. Insaniz sonucta degil mi? Komiksiniz ya.
Neden bi çocuk gibi sizden istiyor ?Merhaba arkadaşlar ben 4 aylık evliyim ve 13 haftalık hamileyim belki size bu küslük saçma gelecek ama anlatayım, önceki akşam mide ağrısı yaşadım yorgun bir şekilde koltukta uyuyakalmışım eşimde beni uyandırdı bi 5 dakika koltukta durdum daha sonra eşim karnım açıktığı söyledi bende kötü olduğum u söyledim ve bu yüzden bana küstü ve şuan tripli bir şekilde konuşmuyor konuşsa bile iki kelime anca ediyor böyle yapması beni herşeyinden soğutuyorve strese üzüntüye giriyorum ister istemez bebeğim için mutlu umursamaz olmaya çalışıyorum ama olmuyor bebeğimde etkileniyordur ben öyle hissediyorum …
Ben cocuga beddua etmiyorum. Burada istenen her halukarda erkeklerin asagilanmasi ezilmesi kadinin ise yuceltilmesi. Adalet saglamayanlar adalet beklemesin. Cogumuzun erkek cocuklari olacak ve adaletsiz annelerin cocuklari adaletsizlige ugrayacak. ben yine uzulurum ama bunu bu anneler hakediyor. Herkes ektigini bicecekBu ne simdi. Savundugunun aksini bizzat yapiyosun. Kucucuk cocuga beddualar falan.
Yoo ediyosun gayetBen cocuga beddua etmiyorum. Burada istenen her halukarda erkeklerin asagilanmasi ezilmesi kadinin ise yuceltilmesi. Adalet saglamayanlar adalet beklemesin. Cogumuzun erkek cocuklari olacak ve adaletsiz annelerin cocuklari adaletsizlige ugrayacak. ben yine uzulurum ama bunu bu anneler hakediyor. Herkes ektigini bicecek
erkekleri aksama kadar kufur ediyosunuz aynisi cocugunuza da yapilsin diyince niye beddua ettin diye agliyorsunuz. MAdem konustuklarinizin arkasindasiniz aynisi cocuklariniza yasatilinca aglamayacaksiniz. Gelinleri olunca ben gorurum burdaki erkek dusmani hanimlariYoo ediyosun gayet
Normal misin sence? Yoksa erkek misin? Ben ne agliycam ayrica? İtin duasi kabul olsa gökten kemik yagardi.erkekleri aksama kadar kufur ediyosunuz aynisi cocugunuza da yapilsin diyince niye beddua ettin diye agliyorsunuz. MAdem konustuklarinizin arkasindasiniz aynisi cocuklariniza yasatilinca aglamayacaksiniz. Gelinleri olunca ben gorurum burdaki erkek dusmani hanimlari
Ee ağustosta evlenmiş olsa eylül ekim kasım aralık 4 ay oluyor işte yalan söylemiyor ki tarih konusunda. Ekimde yazdığında da 2.5 aylık oluyor demek ağustos un ortalarında evlenmiş. Ekimde de hamile kalmış , şuan bebek 2 aylık.sorumun cevabı bu değil.
Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz siz? Deli mi ne ya hamile karısı yorgunluktan uyuyakalmış. Beyefendi kalk yemek hazırla diye kaldırıyor kadın yorgun kalkamıyor adam günlerce küs geziyor biz de zıkkım yesin dedik diye suçlu olduk? Pardon da buna zıkkım ye demesek kime diyeceğiz? Kaç kadın yorgun kocasını yemek yap diye kaldırıp bir de üstüne trip atıyor? Yaparsa ona da zıkkım ye deriz. İleride çocuklarım böyle eşşek olursa onları da uyarırım. Ama sizin derdiniz başka. Kimsenin erkek düşmanı olacak hali yok. Hayvan olmayanlarını seviyoruz tabii ki.erkekleri aksama kadar kufur ediyosunuz aynisi cocugunuza da yapilsin diyince niye beddua ettin diye agliyorsunuz. MAdem konustuklarinizin arkasindasiniz aynisi cocuklariniza yasatilinca aglamayacaksiniz. Gelinleri olunca ben gorurum burdaki erkek dusmani hanimlari
Ille de bi erkek savunucam kafasi. Biz zaten hakli olan erkekleri savunuyoruz burda. Kimse sacmasapan erkekler eziliyo guzellemesi yapmasin şu konuda.Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz siz? Deli mi ne ya hamile karısı yorgunluktan uyuyakalmış. Beyefendi kalk yemek hazırla diye kaldırıyor kadın yorgun kalkamıyor adam günlerce küs geziyor biz de zıkkım yesin dedik diye suçlu olduk? Pardon da buna zıkkım ye demesek kime diyeceğiz? Kaç kadın yorgun kocasını yemek yap diye kaldırıp bir de üstüne trip atıyor? Yaparsa ona da zıkkım ye deriz. İleride çocuklarım böyle eşşek olursa onları da uyarırım. Ama sizin derdiniz başka. Kimsenin erkek düşmanı olacak hali yok. Hayvan olmayanlarını seviyoruz tabii ki.
Erkekler eziliyehhh... Yav sırf ben evde dört erkek besliyorum daha ne yapayımIlle de bi erkek savunucam kafasi. Biz zaten hakli olan erkekleri savunuyoruz burda. Kimse sacmasapan erkekler eziliyo guzellemesi yapmasin şu konuda.
ekim'de de 2.5 aylık evli olduğunuzu yazmışsınız ve cinsel sorunlarınızdan bahsetmişsiniz. hangisine inanalım?
Konuda örtüşmeyen bişey yok ki.sorumun cevabı bu değil.
Elleri tutmuyor heralde? Acıktıysa bi şeyler hazırlayıp sizi uyandırıp kalk canım ben hazırladım yiyelim deseydi.. Hamilelik hormonları ona yüklenmiş heraldeMerhaba arkadaşlar ben 4 aylık evliyim ve 13 haftalık hamileyim belki size bu küslük saçma gelecek ama anlatayım, önceki akşam mide ağrısı yaşadım yorgun bir şekilde koltukta uyuyakalmışım eşimde beni uyandırdı bi 5 dakika koltukta durdum daha sonra eşim karnım açıktığı söyledi bende kötü olduğum u söyledim ve bu yüzden bana küstü ve şuan tripli bir şekilde konuşmuyor konuşsa bile iki kelime anca ediyor böyle yapması beni herşeyinden soğutuyorve strese üzüntüye giriyorum ister istemez bebeğim için mutlu umursamaz olmaya çalışıyorum ama olmuyor bebeğimde etkileniyordur ben öyle hissediyorum …
Sen mi adaletlisin pabucumun adaletlisi... Konudaki adam senin kadar savunmamistir kendini... Camış herif ağrısı olan hamile karisini uyandırıp mama istiyor.. he konudaki adama(?) camış dedim hakaret ettim bunu aglayarak günlüğüne yazabilirsin...Ya nasil insanlarsiniz anlamiyorum. Ben hayatimin her alaninda adaletli olan bir insanim ve nerede haksizlik gorsem hamdolsun tepkimi koyarim. Niye adil oldugumuz zaman kadin dusmani oluyoruz. Ben kadinlara tek bir kotu soz soylemeyip insanlarin eslerine hakaret edilmesi uygun degil deyince kadin dusmani mi oldum? O zaman sizde erkek dusmani mi oluyorsunuz? Madem erkeklerden bu kadar nefret ediyorsunuz evlenmeyeceksiniz erkek cocuk dogurmayacaksiniz nasilsa birileri erkeklerinde bir onuru var deyince her daim kadin dusmani yobaz olacak degil mi? Dediklerimde hakli oldugumu hepiniz biliyorsunuz ama yediremiyorsunuz haksiz olmayi kusura bakmayin. Evet kadinim ve kadin erkek hangisine adaletsizlik yapilirsa onu savurunum. Burada kadin hakli ancak erkege hakaret eden uyeler haksiz. Ister kabul edin ister etmeyin.
En güzel cevabBazi erkekler hamileligin zorlugunu anlamiyor. Saniyorlar ki kapris yapiyorsunuz. Bende asla düsünmezdim, ama ilk hamileligimde burnumu temizlerken veya dislerimi fircalarken bile kusmam geliyordu. Bir bakiyorsun burnun kanamaya.baslamis felan. Esiniz galiba her konuda "kadin yapar" kafasinda ama o isler realitede öyle olmuyor. Küsüp birbirinize trip atarak bir yere varamazsiniz. Sizin kendinizi burda ifade etmeniz sart ve bu konuda sınırlarinizi da bilmesi lazim. Siz bir kac ay sonra nasipse anne baba oluyorsunuz. Yetiskiler gibi iletisim kurmaniz lazim. Bu konuda tek basiniza ilerleme kaydetmezseniz profesyonel yardim alin
Adaletin son savunucusu.Ya nasil insanlarsiniz anlamiyorum. Ben hayatimin her alaninda adaletli olan bir insanim ve nerede haksizlik gorsem hamdolsun tepkimi koyarim. Niye adil oldugumuz zaman kadin dusmani oluyoruz. Ben kadinlara tek bir kotu soz soylemeyip insanlarin eslerine hakaret edilmesi uygun degil deyince kadin dusmani mi oldum? O zaman sizde erkek dusmani mi oluyorsunuz? Madem erkeklerden bu kadar nefret ediyorsunuz evlenmeyeceksiniz erkek cocuk dogurmayacaksiniz nasilsa birileri erkeklerinde bir onuru var deyince her daim kadin dusmani yobaz olacak degil mi? Dediklerimde hakli oldugumu hepiniz biliyorsunuz ama yediremiyorsunuz haksiz olmayi kusura bakmayin. Evet kadinim ve kadin erkek hangisine adaletsizlik yapilirsa onu savurunum. Burada kadin hakli ancak erkege hakaret eden uyeler haksiz. Ister kabul edin ister etmeyin.
Konudan bağımsız yazdıklarınız arasında katıldığım cümle budur.Erkekten nefret eden ama bosansa bile parasinin pesine dusen kadinlara hep acimisimdir... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?