Eşimle 4 gündür konuşmuyorum

cemrenaz06

fıstık gibiyim
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
323
2
96
Hollanda
arkadaşlar ben yanlış mı yapıyorum sizce eşimle 4 gündür konuşmuyorum çok iyi bir eşim var ama bir kötü huyu var onu değiştiremiyorum maaşı alıyo har vurup harman savuruyo kimseyle gidip yiyip içip gezmiyo ama gereksiz şeylere harçayarak gerekli olan ihtiyaçlarımıza yetiştiremiyoruz bende en son geçen gün patladım ve o gün buğündür konuşmuyorum diyorumki ona sen bana ver maaşını al içinden ihtiyacını gerisine karışma ben hallederim herşeyi diyorum tamam diyo ama bir türlü uygulamadı hala dediğini en son patladım benden bu kadar dedim ya yeter artık ya evleneli 1,5 sene oldu ne borç bitiremedik ya aksine borçlanıyoz birde bebek oldu bu arada ama yok adam hala rahat ne yapayım ya ne olur bi akıl verin senağlama

haklısınız...gereksız derken nerelere harcar....
ama konuşmamasıda bır garıp....
hem suçlu hem güçlü dıye buna denır sanırım....
dahada yenısınız elbeete dıkkat etmesı gerekır....işallah kendını duzler canım..

ben çalışıyorum evet düğün borçlarımız var gereksiz derken yine eve harcıyo ama aşırıya kaçarak yani bi şekilde bitiriyo parayı yanlış anlamayın kumar karı kız vs yoktur eli açık ve savruktur

bitanede ede var öleee o kaçırdımı ipibende kaçırıyomm geçende bi gömlegee 125 ytl ve i hırka almış polodan 250 ytl bıakmış gelmiş
gömlekte sık iydiği bişi eil evdede25ykın gömlek var
onra tuum elinden ürü dedim çocugada bada bişi alalmm
ende saf gibi gittm 50ytl harcadım kıyamıyomki
geçende çocuga eşortman takıı aldımm akadş personel indirimi yaptııen ona pğarayı vereye ititm bi eizimki yapıştımı kol düğmelein 75 ytl vercekk iyiki dolp açılmadda alamdııı onda düğündendüğüne kulancakk zaten çocuktan dolayı gidemiyoz bir yere
durcak çekmecede 75 tl arkadaşlarkuura bakmayınn
klavyee sorun var eksik yazıyoo
değişmiyolar canımmm akşam bende kavga ettim yeni eve çıkçazzz
şyamız azzz oev göre alcaktık ama beyefedi çogu faturadan haberi yokmuş yattı yaniii

çok haklısınız kızmakta...
insan hesabını kitabını bilmeli....
eşinize bi daha söyleyin maaşını olduğu gibi size versin sizde ne gerekiyosa onları alırsınız...

benim eşimin de eli çok açıktır. paranın hesabını bilmez.
gerekli gereksiz şeyler alır. bir al derim üç alır.
en sonunda evin geçimini elime aldım.
maaşını bana verir, ben faturaları, kirayı, kredi ödemesini vs. ayırırım kalanı bölüşürüz.
ay sonuna kadar idae etmek zorundayız deriz.
siz de maaşını aldığı gün oturup konuşun, ayarlamayı kendiniz yapmak istediğini söyleyin.
ihtiyacı olan parayı alsın siz de kalanını gerekli yerlere verin.

Bugün bir arkadaşımla aynı konuyu konuştuk, oda kocasının savruk olmasından rahatsız, ama siz yinede şükredin, evinize harcıyor gereksizde olsa, ailesine verse daha çok sinir olurdunuz.

başlığı görünce acaba ben yanlıklıklamı açtım dedim çünki bende 4 gün oldu limoni aramız gerekmedikçe konuşmuyorum.onun para kartı k.kartı bende allahtan benimkinin öyle alıyim ediyim derdi yok hatta 3 tl lik bişe alırken bile 10dk başında bekler düşünür tam zıt karakter seninkiyle yani.ben parakartını ve k.kartını da oturuyoduk bana lazım oldu bende aldım ikisini işimi gördüm dedimki bende durcak o gün bugündür bende kartları aylık alınca alıyo harçlığını o kadr bende 7 aylık oldu evleneli böyle gider inş.

eve eşya mı alıyor ne yapıyor ben anlamadım :kahve:

bebeğe alıyo eşya giyecek filan etsiz yemek yemiyoruz sebze hiç yemiyoruz para olunca geziyoz bolca harçıyo anlayacağın ota köke bana kendine kıyafet alıyoo vs yani sorumsuz harcıyo her seferinde kızıyom yok artık kendimi topluycam diye diye 1,5 yıl oldu akıllanmıyo yani bu kez kesin koydum tavrımı işte 4 gündür konuşmuyorum oda suçunu biliyo aklınca oda bana tavır yapıyo bakalım ne olacak böle ona karşı zaafım çok büyük kıyamıyorumda ne yapsam bilmiyorum benneyaptımki

bu yastandan sonra degistiremesinki esini ..

böyle gelmis böyle gider ..

ama maasini alir almaz eve getirse .. kira, su, borc vs. ödemelerinizi yapasiniz ..

geri kalan parayla esin ne yaparsa yapsin .. fazlada üstüne gitme ..

Son düzenleyen: Moderatör:
seni okurken kendimi gördüm bende 2 yıl oldu nerdeyse parasını bir görmedim bankamatikte durutyo ihtiyaç olunca ordan çekiyo bizimde borçlar aksine yükseldi 11 milyar oldu çıktı.valla bende ne yapcamı bilmiyorum diyorumki işe girince bende sana göstermicem.benimkide hayatta yanımdan ayrılmaz yani kesinlikle yanında ben yoksam bir su almaz eve gelir susuzluktan öldüm der ya bence yetiremiyolar paracıkları ondan bu durum bence seninkide hart vurup harman savurmaz öyle düşünme yetiremediğindendir

Benım esım de daha cıkarken har vurup harman savuruyordu,bekarken calısıyordum hem de okuyordum baya kazanıyordum,garantı bankasından protesto geldı ve bı geldı karsıma 6mılyarlık borc :1shok: Ve ayrıyetten 4 tane kredı kartı vardı.Hepsı oyle.Butun kartları maas kartı dahıl bana verdı,odemelerımızı yaptık.Anladı hata yaptıgını,hatanın neresınden donulurse kardır.Evlendık hala bekarken yaptıgı harcamaların odemesını yapıyoruz dugun borcumuz 2 mılyar bısı kaldı,yine bende duruyor maas kartı kredı kartları.Odemelerı,harcamaları ben yaparım,harclıgını ben verırım.Gerektıgınde maas kartını alır ve bana sormadan alısverıs yapmaz canım kocişim.

alışverişe birlikte çıkın , eksiklerinizi alın ,alırken ortak kararlar verin sen de mutlu ol o da mutlu olsun.............

cemrenaz,benim eşimde aynı etsiz yemek yemez, parası varsa hemen program yapar gezmeye gideriz,gereksiz harcamalar yapar vs..ne yaptın maaşını diye bile sormaz,ben kendimce azar azar biriktiriyorum, Ben 18 seneyi bitirdim ama bu huyundan vazgeçilemedim,umarım sen başarırsın canım.hoşcakal

ayrıca, yalnız benim eşimin böyle olmadığını bilmek beni birazda olsa rahatlattı

cemrenaz,benim eşimde aynı etsiz yemek yemez, parası varsa hemen program yapar gezmeye gideriz,gereksiz harcamalar yapar vs..ne yaptın maaşını diye bile sormaz,ben kendimce azar azar biriktiriyorum, Ben 18 seneyi bitirdim ama bu huyundan vazgeçilemedim,umarım sen başarırsın canım.hoşcakal

ayrıca, yalnız benim eşimin böyle olmadığını bilmek beni birazda olsa rahatlattı

senin durumunda beni rahatlattı yanlız değilmişiz:içelim:

Back
X