esimle 4 gundur konusmuyoruz...

Kızgınlığının geçmesi için şöyle bir şey söyleyeyim, o da kötü bir şey için uğraşmıyor. O da isterdi iyi para geçsin bu işten eline, o amaçla girmiş zaten, onun değil senin fikrin doğru çıkmış.. Onun stresi ve sana mahcubiyeti vardır aslında. Kavgayla değil iknayla vazgeçirmeye çalış, baktın ki hala umutlu biraz daha devam etsin kendisi sonra çıkar zaten

benim eşimde kardeşim dediği biri yüzünden q net diye bir zırvalığa benden habersiz bulaşmıştı tel konuşmasında yakaladım ve itiraz suresi geçmeden urun iade vs yaptık ve oaramızı aldık...netten para kazanmayla öyle bir işlemişki arkadaşıdeli olmuştum.o arkadaşıyla bende çok yakındım ama o olaydan sonra goruşmuyorum. Herneyse kaç zaman oldu ne o nede onun gibiler zengin oldu...boş işler eşinde bir gün gorecektir canm geçmiş olsun biz şukur paramızı iade alabildik sizin zaman geçmiş ama olsun huzurunuzu geri kazanın yeter

ama bide hakliymis gibi aramiyor.

Canim Cnm bilmiyorum yaa en bastan bulasma demistim sonu ne olacak bilemiyorum

Erkeklerin böyle bir çocukluğu var maalesef.

Çok çabuk "gaza geliyorlar"...

Kısa yoldan köşe olmak, her şeyin yoluna girmesi kolay geliyor onlara...

Ardından hata yaptıklarını anlasalar da burunlarından kıl aldırmıyorlar.

Sizin durumda da öyle olmuş.

Evlilikte küslüğü çok yanlış bulurum.

Ama hatasını itiraf edip gönlünüzü almadan siz köprü kurarsanız ileride yine düşüncesizce adımlar atabilir.

Ve bozulan işlerin üstüne bozulan moralini yine sizin düzeltmenizi bekler.

Yani maalesef sorunlu olan eşiniz değil...

Bu kafadaki adamların beyinleri...

O kendi arayana kadar aramam. isterse 1 ay aramasin

Canim
Cnm bilmiyorum yaa en bastan bulasma demistim sonu ne olacak bilemiyorum
valla balım yeminle bende boşanma aşamasına gelmiştim valizimi bile hazırladım öğrenince ki bir gün bile kus kalmamıştık hiç...oda şimdi iyiki çıkmışım diyor eşinde anlayacaktır hiç merak etme canm

Aslinda tartisirken bende valiz hazirladim da gitmedim. Gitmeme musade etmedi. ertesi gun zaten isinin oldugu sehre gitmesi gerekiyodu. o zamandan bu zamana konusmuyoruz iste

Hem suclu hem guclu...

Sen arama kendisi seni arayana kadar...

Madem iyi bir isi vardi , neden rahatini bozduki...

Hem suclu hem guclu...

Sen arama kendisi seni arayana kadar...

Madem iyi bir isi vardi , neden rahatini bozduki...

abisine hayir diyemedi. abisi ikna yetenegini kullandi yani. aramam zaten. dur bakalim beyefendi arayacak mi aramazsa aramasin artik umrumda degil

Ayni is yuzunden bende erkek arkadasimla tartismistim. Yapma etme dedim senlik bir is degil dedim tamam dedi sonra bir gece onun facesinde gezerken o ise girdigini ogrendim. Aradim uyandirdm cok siddetli tartistik. Sonuc olarak; bnm dedigime geldi isi yapamadi. 2000 tl si bosa gitti. Gecte olsa akillandi.
Ama gercekten de o isten ayrilmak diye bir sey yok . Verdigi para karsiligi internet sitesi veriyorlar alan kiside o siteyi bi baskasina kiraliyor.
Bu ise ikna icin cok fazla toplanti yapiyolar sunum yapiyolar milleri etkileyincende boyle oluyor.. :\

senin rızan olmadan böyle riskli bir işe girmesi çok yanlış hatasını anlamalı ve pişman olmalı,
yoksa ileride yine tekrar eder.

QUOTE="limoncuk, post: 37347296, member: 179300"]Ayni is yuzunden bende erkek arkadasimla tartismistim. Yapma etme dedim senlik bir is degil dedim tamam dedi sonra bir gece onun facesinde gezerken o ise girdigini ogrendim. Aradim uyandirdm cok siddetli tartistik. Sonuc olarak; bnm dedigime geldi isi yapamadi. 2000 tl si bosa gitti. Gecte olsa akillandi.
Ama gercekten de o isten ayrilmak diye bir sey yok . Verdigi para karsiligi internet sitesi veriyorlar alan kiside o siteyi bi baskasina kiraliyor.
Bu ise ikna icin cok fazla toplanti yapiyolar sunum yapiyolar milleri etkileyincende boyle oluyor.. :\[/QUOTE] yaa suanda 600 tlsi gitti. bu isten bin pisman olana kadar aramayacagim. bide hem suclu hem guclu kendiside aramiyor. sinirlerim bozuldu iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…