- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi elifsude90
-
Olmamis olsa bile pisman olucak. Sabret.Bende oyle bende oyle dusunuyorum ins.pisman olur yada olmustur
Cok guzel soyledin cnm ama gonlumu almasini birak. onun gonlunu almami bekliyor ki beni aramiyor aramami bekliyor cok bekler. inan cok kizginim onaCanım evet bi hata yapmış ama her şerde bi hayır vardır, bak bu olaydan sonra eminim senin lafına daha çok güvenicek eşin ve daha çok danışacak sana. Anlamıştır zaten büyük hata ettiğini. Sende haklıyken haksız duruma düşme çok fazla uzatarak. Tamam aramıcam diyosun arama ama konuşmaya başlayınca bu konuyu sürekli açıp dır dır etme ki seni haksız duruma düşürmesin.bi de hayatım evliliğiniziçin önemli ama hayati bi sorun değil bu. İnsan kardesine güvenir o da kötü niyetle girişmemiş, düşüncesizlik etmiş işte biraz. İnşallah senin gönlünü almayı başarır eşin ve eskisinden daha iyi olursunuz.
boyle dusunuyor olabilir tabi. ama ben.vazgecmesini en azindan kaptirdigi parayla kalmasini istiyorumBence hatasini anladi ve pisman ama erkeklik gururuna yediremiyor ve eger cok inatciysa ne pahasina olursa olsun, bu isten kar yapacagini size ispatlamak istiyor gibi geldi bana, yani kendi haksiz cikmasin siz haksiz olun diye...
Niye bukadar olumsuz bakuyorsunuz, gercekten cok sacma seylermi satmaga ugrasiyorlar? Hani bastan karsi gelmenizi anliyorum ama olan olmus, madem parasinida sonuna kadar yatircak diye bisey varmis, sizde destek olsaniz, kafasi rahat olunca isleride yoluna girer belki...boyle dusunuyor olabilir tabi. ama ben.vazgecmesini en azindan kaptirdigi parayla kalmasini istiyorum
Cok mu belli oluyor :) aslinda deli etti beni ondan boyleyim. sinirim gecmediaramayın tamam ama biraz sakinleşmeye çalışın bence sürekli ben demiştim diye laf sokuşturmakla olmaz böyle :)
ya bildigimiz alisveris sitesi iste. olan oldu ama bu iste ona destek vermem. yapma diye cok yalvardim taaa en basinda uyarmistimNiye bukadar olumsuz bakuyorsunuz, gercekten cok sacma seylermi satmaga ugrasiyorlar? Hani bastan karsi gelmenizi anliyorum ama olan olmus, madem parasinida sonuna kadar yatircak diye bisey varmis, sizde destek olsaniz, kafasi rahat olunca isleride yoluna girer belki...
Kim olsa kızar kuzum. Hiç kesin şöyle düşünüyo da aramıyo böyle yapıyodur falan diye düşünüp de doldurma kendini ama. Konuşacağınız gün gelsin o zaman anlarsın düşüncesini. Ki zaten ne düşünüyosa da sonuçta senin lafına gelinmiş mi gelinmiş yani. Kavganın şiddetinden bu kadar inat ediyosunuz ikiniz de,e onun da erkeklik gururu var tabi. Sana tavsiyem aradığında normal konuş, konu açılınca da kısaca düşünceni söylersin. O da senin yumuşadığını görünce açılır zaten rahatlayıp özrünü diler eğer çok inat katı yada dediğim dedik biri değilse. Amaaan kuzum evlilik böyle bişey işte. Bu günler geçecek yeterki ilişkinizi yıpratmayın. Bu olaylar tekrar ederse o zaman bakarsın çaresineCok guzel soyledin cnm ama gonlumu almasini birak. onun gonlunu almami bekliyor ki beni aramiyor aramami bekliyor cok bekler. inan cok kizginim ona
evet çok belli oluyor :) yüzyüzeyken ki sinirinizi düşünmek bile istemiyorumCok mu belli oluyor :) aslinda deli etti beni ondan boyleyim. sinirim gecmedi
Ekside yazilanlar derken cnm ?Mega holding isinden bahsediyorsun.. KOCAMAN BIR DOLANDIRICILIK o is. Kocan verdigi parayi ancak baskalarini dolandirip onlarin da 2000tl vermesini saglayarak geri alabilir, o da kimbilir kac tane insani bu ise sokunca. Sanirim esinin kardesi de ondan once bu ise girmis, sonra kocani da kendi altina eklemis, kocan baskalarindan 2000tl kopardikca abisi de para kazanacak komisyon usulu
Yalniz, bu isi birakamama gibi bir sey yok. Birakir devam etmez, ama verdigi parayi geri alamaz asla. Dedigim gibi, ancak ve ancak baska insanlari da kandirip 2000er liralarini alirsa belli bir sayiya ulastiginda geri alabilir.
Genelde universiteli gencleri falan hedef aliyor bunlar, kolay para kazanma vaadiyle kandirmak kolay oldugu icin ve arkadas ortami vs ile, facebookta da fix liderim baskanim beni aydinlattin egitim verdin vs diye kaliptan cikmis seyler paylasirlarSozlumun okuldan sinif arkadasi da bu isle ilgileniyor, para da kazaniyor evet cunku kac yuz kisinin parasini dolandirdi, ve dolandirdigi insanlari da baskalarini dolandirmaya ikna etti. Bu isler boyle
Google'a yazip aratin, ekside yazilanlari da kocana okut, gorursunuz..
Ekşi Sözlük sanırım.Eşinizin bu durumdan acil kurtulmasını temenni ederim.Ekside yazilanlar derken cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?