Esimle abimin tartismasi

Ölümlü dünya sabaha çıkmanın garantisi yok. O öyle yaptı, bu böyle yaptı diyerek ömür geçmez ki. Cok fazla büyütülecek bir mesele değil. Varsin demesin belki de aralarına girmemek için dememiştir.
Ayrıca eşinin ailesine mesafe koy demesi de yanlış annenizin.. Mesafeyi siz belirlersiniz yerine ve kişiye göre..

abinin size baskisindaki amaci ne neden onun istedigi sekilde davranasiniz.benımde zır delı kardeşımı savunur annem ama bu savunmanın kardeşıme maddı manevı bır şey kazandırmadı.hatta saçmalamasını haklı gördü.ben uzun süredır konuşmuyorum kardeşımle okulunu bıtırıp gıderse hıç görüşmem.abınızde aranızı gerıp sızden kardeşlık beklememelı başka ınsanlar onu adam yerıne koymadı da kocanız ve sıze mı kanıtlamaya çalışıyor kendısını?

Sen engelli misin degil misin ona mi bakiyorsun devamli :) durup dururken engellendigin yazmaz degil mi? Kardesimle ben tartisinca annem kardesime der o hakli, bana gelir onu savunur yani kendini hep hakli gorme de affet demek istiyor galiba :)
Git yegenini de gor ama annen bile olsa belli bir mesafe vardir onu koru ne esini ezdir ne aileni esine .

Abinizin huyunu biliyorsunuz niye uzatiyorsunuz ki, hee haram biz de haram yiyoruz deyin geçin.Herkesin günahı kendi boynuna diye de ekleyin...

Kim ne yapmış belli bile değil
Sen daha büyük bir hatanın eşiğindesin ablanı görmeye gitmemeyi düşünerek.

Yok tabi ki sürekli engelli olup olmadığımı kontrol etmiyorum :) bi hikaye 12 saat once paylaşılmış cok fazla kullaniyorum sosyal medyayi ve o hikayesi yoktu. Aksam diger gorumcemle de bi paylasim yapınca engelimi kaldırmış otomatik olarak 12 saat once ki paylasimi da aciliyo :)

Aynı şekilde annemde savunuyor işte hepimiz haksiziz bi tek abim haklı. Sonradan benimle tartıştığı konu da haklı çıktığımı öğrendi bi de. Diğer ablamlar da eşimle tartışınca abimin haksız olduğunu söylemiş. Aslında takıldıgım nokta abimle olanlar değil annemin yaptığı. Evet ölümlü dünya ama bu dünya benim için de ölümlü. Ben haksızlığa tahammül edemiyorum

Kim ne yapmış belli bile değil
Sen daha büyük bir hatanın eşiğindesin ablanı görmeye gitmemeyi düşünerek.

O da apayrı bi konu biliyomusunuz. Teyzeme gitmeden bi önce ki akşam konuştuk yarın napalim diye bende bana kahvaltıya gelin dedim hemde yegenimi bende yikayacaklardi annemin banyosu soguk olduğu için. Yok abin var ona da kahvaltı hazirlamamiz gerekecek biz evde yapalim sonra çıkalım dediler. Sabahta aradılar hadi teyzene kahvaltıya gidiyoruz. Abim de gelmedi. Ben artık yoruldum annemi pıspıslamaktan

Abin evde mi kalmış? Ne diye annenle yasıyor? Durduk yere ona buna saran psıkolojısı bozuk bir tıpe benzıyor.. kendıme asla laf soyletmem esım de gerekırse aılesıyle konusmaz benı kırdıkları zaman ama benim ailem boyle yapsa onlara da cok pıs catardın.. ablanla yegenını sana cagır

aslında sizi idare ediyorlar gibi geldi bana.
herkes tartışır herkes fikrini ortaya koyar begenen uygular aglamak küsmek nedir ya çocuk gibi.
eşinizin ailesi size ters düştügünde bir tartışmaya girinde ozaman eşiniz sizi savunur mu görün.
annenizi ortaya almaktan vazgeçin ikiniz de evladısınız abinize de siz yokken kızıyordur aa yok benim yanımda yapacak derseniz yanlış bir tavır olur.

Şimdi bekarlar beni topa tutar , ama topa tutmadan önce lütfen demek istediğimi iyi anlasınlar.Abiniz harama helale dikkat ettiğine göre ve bekar olduğuna göre bazı şeyleri yaşamıyor.Ondan da böyle sinirli ve eşinizi de bu yüzden gıcık etmeye çalışmış olabilir.Bu dediğim çok saçma gelebilir ama bekar erkekler yaşları da ilerleyince ve seks hayatları da yoksa çok sinirli oluyorlar.

Aynısını düşündüm , ayrıca kendi evlenmeyince evlileri kıskanan insan çok.

Evin en küçügüyüm tabi ki beni de idare ediyolar. Herkes fikrini ortaya koyar abim bizimle sesini fazla yükselterek tartışıyor. Annem esimle abim tartıştıktan sonra bana küstü onunla aramızda bisey geçmediği halde. Bi konu da haklısınız eşim ailesine karşı beni savunmaz ama ben kendime yakistiramam haksızlığa gelemiyorum

Evde kalmış diyemeyiz daha yaşı 30 ben 24umde evlendim erken davrandım.

Keske o tartismanin uzerine hemen gorusmeseydiniz.

Olaylar ustuste gelmis..

Sonucta anneniz abiniz bu kadar uzatmayin derim. Mesafeli olun sık sık gitmeyin anlarlar zaten

Bence de gitmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…