- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Vallaha psikoloğa gitmeyi düşünüyorum artık. Bi görümcem var ınstagram da beni hikayelerden engellemiş kendi fotoğrafını paylaşmış aksam da ablasiyla fotograf paylasmis. Ablasiyla paylaşınca engelimi kaldırmış :))) şimdi bu insanlar normal de ben mi deliyim bi :))
Sen engelli misin degil misin ona mi bakiyorsun devamli :) durup dururken engellendigin yazmaz degil mi? Kardesimle ben tartisinca annem kardesime der o hakli, bana gelir onu savunur yani kendini hep hakli gorme de affet demek istiyor galiba :)
Git yegenini de gor ama annen bile olsa belli bir mesafe vardir onu koru ne esini ezdir ne aileni esine .
abinin size baskisindaki amaci ne neden onun istedigi sekilde davranasiniz.benımde zır delı kardeşımı savunur annem ama bu savunmanın kardeşıme maddı manevı bır şey kazandırmadı.hatta saçmalamasını haklı gördü.ben uzun süredır konuşmuyorum kardeşımle okulunu bıtırıp gıderse hıç görüşmem.abınızde aranızı gerıp sızden kardeşlık beklememelı başka ınsanlar onu adam yerıne koymadı da kocanız ve sıze mı kanıtlamaya çalışıyor kendısını?
Kim ne yapmış belli bile değil
Sen daha büyük bir hatanın eşiğindesin ablanı görmeye gitmemeyi düşünerek.
Şimdi bekarlar beni topa tutar , ama topa tutmadan önce lütfen demek istediğimi iyi anlasınlar.Abiniz harama helale dikkat ettiğine göre ve bekar olduğuna göre bazı şeyleri yaşamıyor.Ondan da böyle sinirli ve eşinizi de bu yüzden gıcık etmeye çalışmış olabilir.Bu dediğim çok saçma gelebilir ama bekar erkekler yaşları da ilerleyince ve seks hayatları da yoksa çok sinirli oluyorlar.Abim bekar. Eşim normalde çok sakin bi yapıya sahip ben üzülmeyeyim diye elinden geleni yapar. Ama aynı zaman da ailesiyle de çok sorun yaşıyorum. Aynı şekilde eşimin ailesi bana böyle sert tepki verse annem arana mesafe koy der. Şimdi kendi oğlu yaptı ve oğluna sesini çıkarmadı, çıkarmadığı gibi bi de bana küstü. Hadi o kuslugunde ben yine gittim hastaneye götürdüm barıştık. Biz orda misafirdik bu yüzden susmalıydı abim. Bize gelseler böyle tartışma olsa eşim susar.
Aynısını düşündüm , ayrıca kendi evlenmeyince evlileri kıskanan insan çok.Abin evde mi kalmış? Ne diye annenle yasıyor? Durduk yere ona buna saran psıkolojısı bozuk bir tıpe benzıyor.. kendıme asla laf soyletmem esım de gerekırse aılesıyle konusmaz benı kırdıkları zaman ama benim ailem boyle yapsa onlara da cok pıs catardın.. ablanla yegenını sana cagır
aslında sizi idare ediyorlar gibi geldi bana.
herkes tartışır herkes fikrini ortaya koyar begenen uygular aglamak küsmek nedir ya çocuk gibi.
eşinizin ailesi size ters düştügünde bir tartışmaya girinde ozaman eşiniz sizi savunur mu görün.
annenizi ortaya almaktan vazgeçin ikiniz de evladısınız abinize de siz yokken kızıyordur aa yok benim yanımda yapacak derseniz yanlış bir tavır olur.
Abin evde mi kalmış? Ne diye annenle yasıyor? Durduk yere ona buna saran psıkolojısı bozuk bir tıpe benzıyor.. kendıme asla laf soyletmem esım de gerekırse aılesıyle konusmaz benı kırdıkları zaman ama benim ailem boyle yapsa onlara da cok pıs catardın.. ablanla yegenını sana cagır
Niye bosuna polemige girdiniz ki? Maas zaten bankadan yatmak zorunda.
Ben zaten davranış olarak özellikle bu tabiri seçtim.. 30 yaşında adam davranışı mı,gitsin kendine ev açsın o yaşta ona buna sarmasınEvde kalmış diyemeyiz daha yaşı 30 ben 24umde evlendim erken davrandım.
Bence de gitmeyinIyi aksamlar hanımlar. Geçenlerde annemlere gittim abimle bi konuda anlaşmazlığa düştüm tartıştık, ben çok çabuk aglayabilen bi insanım ağlamamak için eşime hadi kalkalim dedim kalktık. Bir kaç gün sonra tekrar gittik anneme ben tabi abimle küsüm konuşmuyorum. Abim tutturdu bankadan maaşını alıyorsan haram diye. Eşim de ben bütün gün ter döküyorum benim kazandığım para helal diyo neyse bunlar tartışmaya başladı. Abim kendi düşüncelerini kabul ettirmek için uğraşan birisi, eşim normalde alttan alırdı ama bir kac gun önce beni küstürdügü için almadı. Yemege kalacaktık biz gidelim dedik bu defa da siz hemen küsüyorsunuz demeye başladı abim. Bu arada annem abime asla sus demiyor sonuçta biz o evde misafiriz. Hadi o da geçti.
Bugün teyzeme gittim annemlerle, teyzeme anlattım abim böyle böyle yaptı diye annem başladı abimi savunmaya. Diyorum ki eşimin ailesi bana sesini yukseltse ben küserim ama siz eşime sesinizi yükseltince biz hatalı oluyoruz. Tabi tartışma hararetlenince ben ağlayıp kalktım. Annemle uzuuuun bi süre görüşmek istemiyorum. Bide yurtdışından ablam geldi küçük yegenim var onları görmemek pahasına gitmeyi düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?