Esimle abimin tartismasi

Keske o tartismanin uzerine hemen gorusmeseydiniz.

Olaylar ustuste gelmis..

Sonucta anneniz abiniz bu kadar uzatmayin derim. Mesafeli olun sık sık gitmeyin anlarlar zaten

Işte 2 hafta sonra benim evimde gün var. Bakalım gelecekler mi. Ben aramayı veya gitmeyi düşünmüyorum

Benim bu olayda merak ettigim tek sey bankadan para cekmenin neden haram oldugu?

Benim bu olayda merak ettigim tek sey bankadan para cekmenin neden haram oldugu?

Çok detaya giremiyoruz burda. Bankalarla iş yapmak dinimizce uygun değil faiz diye geçiyor ama bankaya maas yatırmayan is yeri mi var? Herkese dediğim gibi biz eşimle bu konuyu kapatırdık. Sorun annemin tepkisi

Çok detaya giremiyoruz burda. Bankalarla iş yapmak dinimizce uygun değil faiz diye geçiyor ama bankaya maas yatırmayan is yeri mi var? Herkese dediğim gibi biz eşimle bu konuyu kapatırdık. Sorun annemin tepkisi
Vallaben banka olayina takildigim icin digerlerine oek dikkat etmedim :) ama abiniz burda cahillik etmis keske siz de uzatmasaydiniz. Sonucta dediginiz gibi hangi is yeri artik elden maas veriyor? Sigortali iste calisiyorsaniz zaten mecbur bankaya yatacak maasiniz abiniz hangi devirde kalmis. Anneniz icin de uzgunum. Bazi aileler nedense kizlarini evlendirince onlari elden cikarmis gozuyle bakiyorlar.

Abin neyin kafasını yaşıyor.millet iyice zıvanadan çıktı.meydani boş bulan sayılıyorsa sallıyor.valla bunlar yüzünden sınır hastası olucam

Valla artık kendi bilir ben yoruldum annemi pışpışlamaktan. Gitmeyi gelmeyi şuan için düşünmüyorum. Bu işin oluru şudur abime gider tamam sen haklısın der bana gelir tamam sen haklısın der ama annem tartışma günü de bana küstü teyzemlrrdeyken de bana fazlasıyla abimi savundu. Tartışmada tek konuda pişmanım senin oglun benim kocama bağıramaz dedim aslında tam demek istediğim şey bu değildi ağzımdan cıktı ama ne olursa olsun gorusmemem en iyisi

Benim esim polis ve her ay yaklasik 60 liraya yakin maaşına faiz parasi giriyor banka tarafindan bizde bunu her ay ihtiyaç sahibi birine veriyoruz..

ablanı ve yeğenini kendi evinde ağırla illa her şeyi annenle yapmak zorunda mısın? teyzene kendin ve eşin git sadece
baktın abin problemli bir tip fazla yüz göz olma

yorma kendini laftan anlamayanlara laf anlatıcam diye, mesafe iyidir.

Ablanı eve cağır.Abine de seni ilgilendirmez de .Maaş bu nerden alacağız .Tefeciden mi .Koca sirketler kapıda para dağıtsın oldu de .Hey Allahım .

Ablamı o şekilde davet ettiğimde gelmez zahmet etme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…