- 25 Temmuz 2013
- 13.199
- 53.799
- 798
- Konu Sahibi seymaolabilir
-
Oturun oturduğunuz yerde.
çok özlüyorum her yerde onu görüyorum canım çok yanıyor ama konuşmak konusunda kararsızım. ailemin yakalamasından, ya da annesinin duyup aileme söylemesinden korkuyorum. ailesiyle beraber yaşıyorduk, kaçarak evlenmiştim. hiç sevmedim orayı rahat edemedim, vicdanım rahat değildi alışamadım. en sonunda dayanamadım ayrılmak istedim, başlangıçta önüne geçmeye çalışmadı, bir şeyler yapmaya çalıştı ama yöntemleri yanlıştı sabote edildi ben de öfkemin kurbanı oldum. çok seviyorum onu ama oraya dönmek istemiyorum. kimseyi kırmak istemiyorum artık aileme de ona da söylemeye korkuyorum, sizce ne yapmalıyım
anlaşmalı boşanma için 1 yılın dolmasını bekliyoruzBoşandıniz mı?
22 yaşında, erken olmasının sebebi oyduBu kadar erken neden evlilik?
Düzeni bile yok adamın.
Adam kaç yaşında?
Daha doğrusu çocuk.
Öncelikle ilk tartışmanın nedeni nedir?
Şiddet hakaret aldatma bağımlılık var mı? Kültür farklılığı var mı? Yaş farkı var m?
İlk evlendiğinizde ailelerin onayı ile mi evlenildi yoksa kaçarak mı?
Aile baskısı var deniliyor da asıl tartışma
şiddet bağımlılık vs yok. aşırı bir kültür farkı var benim ailem aşırı dindar akpli kesimden, onun ailesi solcu ve aleviler. aramızda 2 yaş var. aileler onay vermeye hazırdı ama karşı taraf böyle olsun istemedi, ona göre her şey kolaydı kaçmaya da beni ikna etti. oraya gittiğimde ise ailemi görmek için imkan sağlamayacağını söyledi, yaptığım şeyin değeri yoktu kısaca. ben de o bıkkınlıkla gidiyorum dedim. geldiğime pişman değilim keşke en başında gitmeseydim diyorum ama sevip özlemekten de alıkoyamıyorum kendimiÖncelikle ilk tartışmanın nedeni nedir?
Şiddet hakaret aldatma bağımlılık var mı? Kültür farklılığı var mı? Yaş farkı var m?
İlk evlendiğinizde ailelerin onayı ile mi evlenildi yoksa kaçarak mı?
Aile baskısı var deniliyor da asıl tartışma kökenine bakarak evap verebiliriz.
Aileler yüzünden değil o zaman eşiniz yüzünden ayrilmissiniz zaten aileler onay vermiş ama eşiniz de bir tuhafmis aileler onay veriyor ama kaçalım diyor.şiddet bağımlılık vs yok. aşırı bir kültür farkı var benim ailem aşırı dindar akpli kesimden, onun ailesi solcu ve aleviler. aramızda 2 yaş var. aileler onay vermeye hazırdı ama karşı taraf böyle olsun istemedi, ona göre her şey kolaydı kaçmaya da beni ikna etti. oraya gittiğimde ise ailemi görmek için imkan sağlamayacağını söyledi, yaptığım şeyin değeri yoktu kısaca. ben de o bıkkınlıkla gidiyorum dedim. geldiğime pişman değilim keşke en başında gitmeseydim diyorum ama sevip özlemekten de alıkoyamıyorum kendimi
E tamam da acele ne onu anlamadım.22 yaşında, erken olmasının sebebi oydu
Kültür farkı da ayrılık sebebi. Ailenle gorusturmem ne ya.şiddet bağımlılık vs yok. aşırı bir kültür farkı var benim ailem aşırı dindar akpli kesimden, onun ailesi solcu ve aleviler. aramızda 2 yaş var. aileler onay vermeye hazırdı ama karşı taraf böyle olsun istemedi, ona göre her şey kolaydı kaçmaya da beni ikna etti. oraya gittiğimde ise ailemi görmek için imkan sağlamayacağını söyledi, yaptığım şeyin değeri yoktu kısaca. ben de o bıkkınlıkla gidiyorum dedim. geldiğime pişman değilim keşke en başında gitmeseydim diyorum ama sevip özlemekten de alıkoyamıyorum kendimi
yok ben değilimGeçen kocasıyla kaçarak evlenip gecekonduya kocasının ailesi ile yaşamaya başlayan üye değil misiniz yoksa ben karıştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?