Eşimle ailem arasında kaldım...

Git değil ama eşini de ezdirme

Bende sezeryanla yaptım hem de araştırma hastanesinde eşim gelip bakamazdi bana çünkü sadece bayan rafakatci alıyorlardı ve bebeğim 15 gün yoğun bakımda kaldı. Ameliyatın üzerinden bir hafta geçmeden bebeğe tak basıma bakmaya başladım kimseyi de istemedim çok şükür

Canım annene de sen git demeyeceksin ki..
Bununda yollari var..
Anne sen yorulma, eşim bana bakar.
Ben onun sorumluluk almasını istiyorum gibi cümleler...

Benim annemde sezeryandan 1 hafta önce geldi il dışından..
Ama anneme "anne eşim bana bakar, sen niye babamı yanliz bırakıyorsun
Ramazanda" dedim ikna ettim...
Aslında bunu birazda anneme kıyamadığım için yaptım..

Canım bahanelerle sığınma..

Bende devlette sezeryan oldum, kocaman harflerle yazılı "erkekler giremez" diye.. ama ben yanımda eşimden başka kalacak kimsem yok dedim, kabul ettiler, sonuçta odadan çıkmadı eşim..

benim bebeğim de yoğun bakımda kaldı ama zaten yoğun bakımda ki bebeğin yanına kimseyi almıyorlar...

Üstelik 2 de kızım var, bebek hariç..

Ben anneme ve aileme eşime ve kararlarina saygı duymalarını nasıl söyleyebilirim ögretebilirim
Açıkça konuşacak cesaretin yoksa kızkardeş yada abiye anlat açıkça, onlar söylesin..Aile huzurun kaçarsa niye bize söylemedin derler...

Aileniz sizin arabanızın üstüne konmuş resmen sizde daha ne olduğunu anlamıyorum mu diyorsunuz. Eşimin ailesi böyle birşey yapsa deli olurdum ben. Eşinizin iyi niyetini ailenize kullandırmayın ve arabayı geri isteyin. Siz artık bir ailesiniz ve kendi aileniz galiba fazla karışıyor sizlere buna izin vermeyin mesafe koyun.

Benden başka iki tane daha sezeryanli kadın vardı araştırma hastanesi diyorum hic gittiniz mi bilmiyorum ama o kadınlar varken eşim nasıl bakabilir acaba? Özel hastanede özel odada doğurunca bilemezsiniz tabi

Benden başka iki tane daha sezeryanli kadın vardı araştırma hastanesi diyorum hic gittiniz mi bilmiyorum ama o kadınlar varken eşim nasıl bakabilir acaba? Özel hastanede özel odada doğurunca bilemezsiniz tabi
Devlette sezeryan oldum yazmıştım, iyi okumamamissiniz.. Eşim den başka refekatçim yok diye odaya başka hasta da almadilar..

senin ailen uyanık mı?
arabayı babana verince saf değildi de abisine para verince mi saf oldu?
bak ailende yatmış arabanın üstüne..

Allah korusun eşimi kaybetmeyi değil üzmeyi bile asla istemem çünkü o benim için annesine bile karşı durdu
Cevap bu.
Eşiniz ve yuvanız için, ailenizi karşınıza alma sırası sizde.

Eşiniz huzurlu ve mutlu bir evlilik için annesine nasıl sınır çizdiyse, siz de kendi ailenize o sınırı çizmek zorundasınız.

Bacim kocan cok hakli adam eliyle arabayi verms 2 ay kalmis arabanz bunun hatrina o gun alisveris yapmayalardi ne olurdu yani.esinin yaninda ol.ailen bu sekil davranirsa sizde ailene oyle davranin saygszlik yapmadan tabi

owww cok ayip etmis annen ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…