- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.512
- 798
- Konu Sahibi Zeyneppp2015
-
Eşin haklı ama aynısını eşinin ailesi yapsa sen de sorun ederdin,arada kalınacak bir durum yok eşinin yanında olacaksın.Yani şöyle örnek vereyim mesela iki yıl önce babam arabasını satmıştı bizim vardı ve eşim götürüp anahtarı babama verdi ona daha çok lazim olur diye iki ay orada kaldı ama simdi bizim bir süredir sıkıntıları mız var araba alamadık gecen lazim oldu annem den istedim oda bizim işimiz var alış verişe çıkacağız olmaz dedi eşim çok çok bozuldu buna benzer şeyler iste. Bizi çok seviyorlar hele kızıma deli oluyorlar ama sorun ne bilmiyorum
İyide ailenizde arabayı vermiyormuş arada ne fark var ki abisine para verince mi saf oluyormuş eşiniz.Esim sık görüşmeyi sorun etmez hep o gidelim der yıllardır oğulları gibi olmaya çalıştı. Saf demetlerinin sebebi ise abisene güvenip parasını verdi ve oda sıkıntılı olduğu için ödeyemediği geri
mesafeli olmak bir cozum. sürekli gorusmemek..aile ile bile olsa sürekli dipdibe olmamak gerek bence..Merhaba arkadaşlar kimseye anlatmak istemediğim için buraya yazarak fikir almak istedim. Öncelikle evliliğimden bahsedeyim. Eşimi çok seviyorum oda öyle sağ olsun çok anlayışlı çok akli başında bir insan. İkimizde ögretmeniz. Ben özel bir kurumda çalışıyordum bu sene çalışmıyorum hamileyim birer kızım var 4 yasında. Bir kaç ay önce ailem tayin le bizim olduğumuz yere taşındı ve bizim ailemle olan sorunlarımız başladı. Eşim çok ince düşünen bir insan ve karşıdan da bunu bekliyor ama maalesef herkes öyle değil. Esim iyi niyetli olduğu için ve kimseyi kırmak istemediği için ailem onu saf olarak değerlendiriyor. Ve en kötüsü evet eşim sakin bir insan ama sınırı aşılınca tüm ipleri koparmak istiyor. Yaşanan bazı olaylardan dolayı aileme tepkili davranıyor ve ben çok üzülüyorum. İki tarafta birbirini çok seviyor bunu biliyorum ama sanırım ilişkileri idare edemiyorum. Sürekli arada kalıyorum ve gerçekten çok Yoruldum. Sizce nasıl bir tavır takinmaliyim?
Açık konuşacaksınız.Evet biliyorum ama konuşamıyorum iste nasıl ve ne söyleyecegimi hic bilmiyorum.
Allah korusun eşimi kaybetmeyi değil üzmeyi bile asla istemem çünkü o benim için annesine bile karşı durdu
siz iki tarafın fedakarlıklarından faydalanmak istiyorsunuz.Artik eşim sabredemiyor sorun orada
Tabi ki istemem kimsenin müdehale sini ama onunda huyu o iste değişmiyor eşime idare et diyorum arada patlak veriyor iste
Arkanızı dönmeyin ama artık kendi aileniz olduğunun farkına varın. Mesela önce arabanın anahtarını alın ne demek anahtar vermk alın baba lazım olursa alanilirsiniz diyin. Sizi yönetmeye çalıştıklarında ben bi eşimle konuşayım yada biz bir değerlemdirelim diyin. Her söylediklerini kabul etmeyin hatta bi dönem hiç etmeyin. Eşiniz çok bile sabretmiş adamın sabrını daha fazla zorlamayın.Ama aileme nasıl mesafe koyayim ki benim için çok fedakarlık yaptılar ve bu yaştan sonra hic tanımadıkları bir yere bizim için geldiler zor hamilelik sürecinde doğumumda her an yanımda oldular bir hafta hastanede yattilar neler neler nasıl arkami dönebilirim ben küçükken yaptıklarını söylememe bile gerek yok
Her fırsatta eşinin yanında oluyorsun ama eşine karşı annenin bundan haberi yok annene göre eşin saf ne derlerse kabul eder. Çok ayıp etmiş aileniZ biran önce konuşun annenizle gerekirse aile huzurumuz kalmadı bize biraz izin verin anne diyin ama sizi bastırmasına izin vermeyin.Haklisiniz. Ben zaten her fırsatta eşimin yaninda oluyorum ama bunu annemle konusmaliyim eşim i kırdığını söylemeliyim ama eminim yine hakli çıkaracak kendini
Üzgünüm ama bu durum senin aileni ilgilendirmez. Seni ve eşini ilgilendirir. Çok ayıpabisene güvenip parasını verdi ve oda sıkıntılı olduğu için ödeyemediği geri
Her gün görüşme çok abarti değil mi.. bu kadar görüşmenin sonucu yüzgöz olmadır.. mesafe iyi çözüm..Yazdiklarinizi dikkate alacağım teşekkürler
Bu saf olduğunu değil iyi niyeti gösterir benceEsim sık görüşmeyi sorun etmez hep o gidelim der yıllardır oğulları gibi olmaya çalıştı. Saf demetlerinin sebebi ise abisene güvenip parasını verdi ve oda sıkıntılı olduğu için ödeyemediği geri
Allah korusun eşimi kaybetmeyi değil üzmeyi bile asla istemem çünkü o benim için annesine bile karşı durdu
Soylemeyin, tavir koyun ki anlar haksiz oldugunu, tavriniz sizin en onemli insanin esiniz oldugunu belli edin ve bunu esinize de hissettirinHaklisiniz. Ben zaten her fırsatta eşimin yaninda oluyorum ama bunu annemle konusmaliyim eşim i kırdığını söylemeliyim ama eminim yine hakli çıkaracak kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?