Eşimle ailem arasında kaldım...

Aileniz size çok düşkün sahiden.
Yapılan iyiliği unutmuş.
Oğulluk eden damada sen el oğlusun demişler araba konusunda.
Bana yapılan iyiliği 40 yıl unutmam.
Sizin ki aileniz iyilik görmeden yapmaları gerekeni nankörce yapmamislar.
Ay karışık oldu ama çok kızdım ben ailenize.
Alışverişe çıkcaz olmaz denir mi yahu?
Su saate işimiz biter gelir alırsın oğlum der insan.
Ben eşinizin yerinde olsam unutmam bunu valla.

Eşin haklı ama aynısını eşinin ailesi yapsa sen de sorun ederdin,arada kalınacak bir durum yok eşinin yanında olacaksın.

İyide ailenizde arabayı vermiyormuş arada ne fark var ki abisine para verince mi saf oluyormuş eşiniz.

Hergün aileniz size geliyormuş kim olsa rahatsız olur,eşinize idare et diye söylüyormuşsunuzda siz olsanız idare eder miydiniz eşinizin ailesini hergün gelseler arabanızı vermeseler,kayınpederiniz sizi yönetmeye kalksa iyi niyetlerinden mi yapıyor dersiniz.

Açık açık ailenle konuşman gerek artık bence yoksa olan sizin yuvanıza olur sürekli huzursuz olursunuz.

mesafeli olmak bir cozum. sürekli gorusmemek..aile ile bile olsa sürekli dipdibe olmamak gerek bence..

Burada senin durumuna benzerini yasayip ucu evliligini bile dokunanlar yazmisti. Bir an once esini destekleyip ailene tavrini koymalisin ve lutfen bir sure degil her zaman bir mesafen olmali onlara birinci onceliginin ve artik ilk ailenin cocuklarin ve onlarin babasinin yani esinin oldugunu belli etmelisin. Ve malesef ailemiz bile olsalar bizi ya da esimizi suistimal etmeyecegi manasina gelmiyor ne yazik ki

Allah korusun eşimi kaybetmeyi değil üzmeyi bile asla istemem çünkü o benim için annesine bile karşı durdu

Eşiniz sizin için annesine karşı koysun ama siz eşiniz için ailenize bir dur demeyin. Neden? Yanınıza taşınmışlar ondan.
Yahu aileniz eşinizi aptal yerine koyuyor bir de inceden dalga geçiyor. Size düşkün falan değiller. Düşkün olsalardı en basitinden araba istediğinizde verirlerdi.
Biraz gözünüzü açın.
Kayınvalideniz, ailenizin yaptıklarının milyonda birini yapsa ortalığı ayağa kaldırırdınız değil mi?
Yok ama aileniz size emek verdi, kayınvalideniz oğluna ne verdi peki.
İlişkilerde riyakar olmamak, hakkaniyetli olmak lazım.

Artik eşim sabredemiyor sorun orada
siz iki tarafın fedakarlıklarından faydalanmak istiyorsunuz.
eşinizin kötü huyları olsa ailenizin müdahalesini anlarım ama adam aile içinde yaptıkları göze batıyor diye ailem begenmiyor demeniz çok saçma.
boşanıyorum diyin ailenize madem fedakar bir insan kıymeti de yok bavulu her gün gelen ailenizin eline verin bitti bu adamla ugraşamam diyin

Haklisiniz. Ben zaten her fırsatta eşimin yaninda oluyorum ama bunu annemle konusmaliyim eşim i kırdığını söylemeliyim ama eminim yine hakli çıkaracak kendini

Keşke gitme şansımız olsaydı ama yok. Her fırsatta herşeyi kızım için yaptıklarını söylüyor lar tek torunları ve aşırı seviyorlar kizimda hergun dedem diyor

Tabi ki istemem kimsenin müdehale sini ama onunda huyu o iste değişmiyor eşime idare et diyorum arada patlak veriyor iste

Eşinize idare et dediğiniz gibi ailenize de saygı duyun diyeceksin
Torunlarına düşkün olabilirler ama kimse kimsenin evine her gün gitmesin.
Kayınvalideniz her gün evinize gelse olay çıkarmayı bilirdiniz... kendi aileniz olunca sus pus... ama kırılırlar...
Eşiniz de ailenizle can ciğer olmak zorunda degil.
Bırakın adam koysun mesafesini. Saygı görmediği insanlarla istediği sıklıkta görüşsün.
Ailenize de söyleyin açık açık.

Bir de fedakarlık demişsiniz ama bu fedakarlık olmuyor. Ama hata sizde bu kadar bagımlı olduğunuz ve ihtiyaclarınızı tek başınıza halledemediğiniz için aileniz yanınıza yerleşmiş...

Arkanızı dönmeyin ama artık kendi aileniz olduğunun farkına varın. Mesela önce arabanın anahtarını alın ne demek anahtar vermk alın baba lazım olursa alanilirsiniz diyin. Sizi yönetmeye çalıştıklarında ben bi eşimle konuşayım yada biz bir değerlemdirelim diyin. Her söylediklerini kabul etmeyin hatta bi dönem hiç etmeyin. Eşiniz çok bile sabretmiş adamın sabrını daha fazla zorlamayın.

Haklisiniz. Ben zaten her fırsatta eşimin yaninda oluyorum ama bunu annemle konusmaliyim eşim i kırdığını söylemeliyim ama eminim yine hakli çıkaracak kendini
Her fırsatta eşinin yanında oluyorsun ama eşine karşı annenin bundan haberi yok annene göre eşin saf ne derlerse kabul eder. Çok ayıp etmiş aileniZ biran önce konuşun annenizle gerekirse aile huzurumuz kalmadı bize biraz izin verin anne diyin ama sizi bastırmasına izin vermeyin.

Soylemeyin, tavir koyun ki anlar haksiz oldugunu, tavriniz sizin en onemli insanin esiniz oldugunu belli edin ve bunu esinize de hissettirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…