Eşimle ailem arasında

İstanbul'da tecrube etmişsiniz ,sonra yaşanacakları bilsem gelmelerini kabul etmezdim diyorsunuz eeee gördünüz ya İstanbul da ,ailenizi de tanıyorsunuz,ilk defa karşılaşmışlar gibi şoktan şoka girmiş en sonunda kocanızı karşınıza almışsınız aferin .Aynı şeyi kv kb görümce gelse yapsa ikinci gün kapıya koyarsınız hepsini ,anne abla baba yapınca kocam idare etmedi diyorsunuz mecbur mu ? Adam eleştiri hakaret kendi evinde mutsuz olmak için evlenmedi sizinle,sabrı taşar ,çeker gider o zaman görürsünüz hanyayı,konyayı.Kimse bunları çekmek zorunda değil, kocanızın yerine kendinizi koyun , empati yeteneğinizde mi yok?????

Konuyu az okudum okuduklarim yetti kendi başına yeten siz gibi bir insan dış ülke koca denklemini takıntılı ve dayanamadığı anne olayına nasıl dahil etti sanırım sizde annenize karşı bağımlılık mi onay ihtiyacımı yenememissiniz.Bilemiyorum madem annenize uygun birini bulsaydiniz kimse kimsenin saygısızlığıni çekmek zorunda değil ben eşiniz boşanmak istese hak veririm kusura bakmayın kendiniz annenize takıntılı hayatı zorlaştırır diyorsanız evlat olarak ben el olarak çekilmez biri olarak düşünürüm.

Canımsın doğrucu arkadaşım

Ve evet eşiniz olsam annenize bende böyle yapardım hatta sizi başbaşa bırakır giderdim siz annenizle başbaşa kalıp yaşayamıyorken bide eşinize tenkitleri hareketleri sizi seviyor diye böyle birini sırf anneniz diye sevmek zorunda değil bu kafa ile biter bu evlilik eşiniz pişman olmaz anneniz sizde kalacağı için siz düşünün neler neler yapmış ne unutulur ne bişey olur sizin yerinizde olsam çok yanyana getirmem görgüsüz diyor birde anneniz hiç az değil hanımefendi anne diye yumuşatmayacağim damat diye bu kadarda saygısızlık olmaz annenizde hiç hatır gönül bilmemiş bence genel hali bu olabilir takıntılı dediniz dayanilmaz dediniz siz evladısınız çekebilirsiniz başkasına sende çek olmaz.Ayrica bu kadar sabır zorlayan insana nasıl sakin kalsın adam annenizin anlamadığı şey orası onun evi değil o adamda oğlu değil .Evet anneniz sizi eşinizden soğutmaya çalışıyor niye bilmem onada katılıyorum Normalde anneleri tutarım buda ilk yani .Bundan sonra böyle uzun kalmalar olursa anneniz takıntılı olduğu için bu konular açılır iş daha da cirkinlesir eşinizin size saygısı ve tahammülü bitebilir sırf annenizden kurtulmak yada sinir ile boşanabilirsiniz biz uyaralim gerisini siz bilirsiniz

Biz burada kocaya acıdık resmen.Kv çilesi çeken geline dönmüş adam.Neden evlendim ? diye pişmanlık yaşamaya başlamıştır......

Biz burada kocaya acıdık resmen.Kv çilesi çeken geline dönmüş adam.Neden evlendim ? diye pişmanlık yaşamaya başlamıştır......
Kesinlikle en sonunda temelli gider al annenle mutluluklar hayır resmen kaos çıkarmış cami aç kapat yok görgüsüz yok adamın katakterine laf etmeler aynı şeyi kayınvalide yapsa yer gök inlerdi ama

Esinede kırılmıştır kocası kendini yalnız hissetmiştir beni anlamıyor demiştir konu sahibi kendi ağacının dalını kesiyor haberi yok madem az kalacaklardi baktı sorun çıkıyor bir şekilde çaresine bakacakti bazen olmaz insanlar birbirini sevmez ve o zaman saygıda duymaz zorla olmuyor işte damat kayinvalide yada gelin kayınvalide görüşmeyen binlerce insan var niye bu eziyet .Kimse çekmez valla .Kocaman aile olunmazsa olunmasın konu sahibi bundan sonra annesi ile kendi görüşmedikce bu sorunlar artarak büyüyecek.Bu antipati ilk izlenim bu hisler değişmez mecburen katlanirken damat film kopar bı yerde

Yok o üye on küsür yillik evli, cocugu 6-7 yaşındaymis.

Kesinlikle en sonunda temelli gider al annenle mutluluklar hayır resmen kaos çıkarmış cami aç kapat yok görgüsüz yok adamın katakterine laf etmeler aynı şeyi kayınvalide yapsa yer gök inlerdi ama
Kesinlikle ,biz bile kv gönder diye cinnet geçirirdik bu eşkiyalığı annesi babası ablasının yapmış olması durumu hafifletmiyor.Adam İstanbul da sabrını tüketmiş,kendi evinde kocanın hâlâ alttan almasını bekliyor niye sanki Sultan doğurdu ülkenin kahramanını getirdi dünyaya ???Adam iyi sabretmiş kaç cephede savaşmış ,konu sahibi imalı şeyler yazmış sanki kocası ahlâkî hata yapmış onu da annesi görmüş bu kocaya inansa da annesinin tarafında olmuş o konu biraz muallak??????? Adam ananada sanada diyip gitse haklı....

Aman yarın gider o kocası daha farklı şeyler olur biliyorsun huzur önemli ay bide çeksin anneyi diyenlere gülüyorum sizde kayınvalideyi çekin bin konu açmayın madem Ağzimizin tadı bozulmasın Ali Rıza Bey minnoş minnoş ben bile çekmek konudaki kayınvalideyi istediği düzeltmeyi yapsın okudum okuyacağımi adam konu açsa boşan yazardım o derece çünkü hala konu sahibi kocanın içinde birşeylerin bittiğinin farkında değil böyle devam etsin buraya açar bosaniyoruz diye biz buradan gördük

İyi de annenizi anladım da sağlıkçı ablanız 2 çocuğuyla ne alaka. Yurtdışına çıkası gelmiş hepsinin seni de bahane etmişler gibi. Ailenizle durumları biliyorsunuz , eşiniz de destek oluyormuş neden milleti 2-3 ay misafirliğe kabul ediyorsunuz. Olacakları bilerek düşmüşsünüz olayın içine. Eşiniz kaynananızı ve görümcenizi + 2 çocuğunu getirse üstüne üstlük bir de evde sırf kalacaklar diye onlar için değişiklikler yapsa kıyameti koparırdınız. Biraz empati kurun eşinizle

Hala konuyu güncelleyip anneye yontsanizda haksizsiniz haklı görmeye devam edin kendinizi çocuk olsa bile ayrılan ayrılıyor hanımefendi insan gibi uyardık gerisine karışmayız siz o kocanın sabrına böyle anne sevdanız varken askinada çok güvenmeyin bence insan dediğin bir yere kadar çeker üyelerin çoğu doğru görüştei İyi forumlar dilerim

Bir de babanız bile gelmiş. Onun bu süreçteki desteği ne ? Bebeğinizi o mu uyutuyor Sağlıkçı ablanız ne gibi destek oldu? Sebep oldukları bu tartışmalar sırasında yükselip düşen tansiyonunuzu mu ölçüyor ...
Eşinizin yerinde olsam bu kadar vurdumduymazlıkta boşanmayı bile düşünürdüm. Kadına eş ailesi böyle yapınca boşan diye tavsiye veriyoruz. Aynı haklara erkekler de sahip. Kaldı ki her kültürde misafirlik Türklerde olduğu kadar fazla değil. Zaten ailenize yeni bir üye katılmış o bile bir stres faktörüyken adam bir de sizin takıntılı eleştirel ailenizi çekmek zorunda mı

iliski- evlilik dinamiklerini bilmeyen, annesinin onayina muhtac, manipulasyona acik, birinden bir sey duyunca fikir degistiren, kendine sınır ihlali yaptiran, sınırını bilen insanlarin sınır koruma hakkini kullanmasinin onunu kapatan, yalnizken dengesi olan insanin sinirlari ihlal edildiginde hakli tepkisini one surerek eskinin minnetini unutup kafasizca puan dusuren birilerinin mutlu olmaya hakki yok.

bosanip turkiye'ye aile yanina donmenizi tavsiye ederim.

İşte diyorsun ki ben ailemin yanına gitmedim geleceğimi bildirdim kalktılar geldiler doğumu burda yapacağımı bildirdim kalktılar geldiler.
Kendini zeytinyağı gibi üste çıkartıyorsun sen sadece bildiriyorsun o insanlar kendi kendilerine çıkıp gelmişler gibi.
Bi kişi doğurcan eve 5 tane insan getirmişsin ablanın ne işi var elinde iki çocukla.
Hadi annen baban geldi tamam da eşin yabancı ve yabancılar kişisel alana daha bağlı adama evde alan bırakmamışsın.
Yemekleriniz damak zevkine uymuyor olabilir niye aileniz büyük bir problem haline getirdi anlamadım.
Mecbur mu değil.
Ayrıca nasıl aynı ortamda 2 ay beraber yaşayabiliyorsunuz anlamadım onu da eşin de anlamamıştır.
Ailenin ablanın filan hiç mi kendi düzeni yok.
Hepsi bir olup adamı dışlamışlar baya.
Tavır almışlar karşılıklı olarak tabi ama hepsi bir olmuş adamı sana kötülüyo bide hiç biri sesini kısamamış.
Senin kocan Türk olsaydı böyle yapabilirler miydi merak ediyorum genelde damattan tırsarlar.

Hepsini geçtim de iki çocukla gelmek hangi akla hizmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…