Eşimle ailem arasında

Boşver takma. Evli evine köylü köyüne gidecek. Senle eşin kalacaksınız.
Ama kim şikayet ediyorsa ağzının payını ver kimse sana söylenmesin artık.

Kocaniz hakli. 2art1 eve 7 kisi dolusmussunuz simdi ailenizin size ne yardimi oldu? Zaten 5 kisinin bulasigi kendileri hic birsey yapmasa is çıkarıyor. 2 tabak yemek icin gelinip ondada kocaniz zaten yiyemiyor sizin huzurunuzu kacirinca ne faydalari oldu. Esinizde iyi sabir var

Ne kadar garip bir insansınız siz? Sürekli konumuzunu annenizden uzak olmaya göre ayarlayıp yine de burnunuzun dibine getirip bir de üstüne hiç ses etmiyorsunuz. Ee, anneniz yanınıza gelecek madem niye kaçıyorsunuz o zaman? Yok memlekette doğurmak isterdim annem orada diye gitmedim, yok tedaviyi annemden uzak olmak için İstanbul'da ayarladım. Tüm hikayelerde sizin kaçacak kadar çekilmez bulduğunuz ananızın stresini çekmiş gariban kocanız. Kültür farklılığını göz etmemek de apayrı bir nokta mesela. Bir de üstüne gelip adamın kilosundan bahsediyorsunuz, siz kaç kilosunuz mesela sırf adam hamile değil diye üstüne çökmüşsünüz resmen, beter etmişsiniz adamı.

Madem ailenden bu kadar rahatsızdı( ki kendince haklı sebepleri olabilir) sana gelmesinler biz hallederiz deseymiş eşin
Hem gelsinler diyor hem de tabir yapıyor çok gelin işi bir hareket
Ben kocanı haklı bulamadım altı üstü 1 ay bile değil kaldıkları zaman madem gelmesinler kendi çocuğuma kendim bakarım deseymiş

Ve adamdan da anlayış bekliyor, idare etmeliydi diyor. En çok kendisinin rahatsız olması gerekiyordu, nasıl huzursuz tiplerse adam doğurmadan çileden çıkmış. Adamı lohusa buhranına sokmuşlar.

Ve adamdan da anlayış bekliyor, idare etmeliydi diyor. En çok kendisinin rahatsız olması gerekiyordu, nasıl huzursuz tiplerse adam doğurmadan çileden çıkmış. Adamı lohusa buhranına sokmuşlar.
Adamin kültüründe sınır saygı gibi kavramlar vardır. Nereden bilsin bizimkilerin annesini babasini Allah sandığını

Biraz daha sabredip aileniz gidince başbasa kalırsınız. . Sıkıntı kalmaz. Siz kendinizi ve çocuğunuzu düşünün

Konu duzenleyecegine cevap yazsana? Değiştirdin de ne oldu adam yine haklı
Ay ilk hali nasıldı Allah aşkına ben adama hak veriyorum da merak ettim ne kadar düzenleyebilir ki konuyu dhdhdh ayrıca iki ay üç ay az bi zaman değil ablanın ve babanın alaka seviyesini çözemedim bi de iki çocuğuyla ??? 2+1 eve hangi akla hizmet gelebilirler ya??? Madem öyle Türkiye’de doğursaydınız adam benim evimde bana hakaret ediyorlar düzenimi bozuyorlar diye kızıyor haklı olarak.

Allahım inanamıyorum ama ilk defa bir ERKEK sonuna kadar haklı o kadar çok haklı ki hani kapının önüne koydu ailemi deseniz yine haklı derim

Normalde alıntı yaparak yazıyordum bu sefer kimse de yapmamış kötü oldu. Hatırladığım kadarıyla kocasina şişko diye baskı yapmışlar yemeklerini yemedi diye adam suçlu olmuş. Eve gelince de sürekli adama laf atmış söylenmis adam da küsüp kendini odaya kapatınca daha da üstüne gitmişler. Bu da ağzı açık izliyor olanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…