- 29 Ağustos 2013
- 347
- 90
- 98
- Konu Sahibi kediii1506
-
Evliliğimizin uzatmalarını mı oynuyoruz diyorsun? Bana da sanki öyleymiş gibi geliyor biliyor musun. 2,5 yıllık evliliğimizde hep benim ailemle ilgili sorunlar sorunlar sorunlar... Dediğim gibi artık onun sevgisini, evliliğimizin nereye gittiğini, daha fazla böyle devam edip edemeyeceğimizi sorguluyorum ben de. Maalesef ki onu da seviyorum hala.Eski konunuza da baktım şimdi. Eşiniz uzatmaları oynuyor bence.
Canım inşallah senin kıymetini anlarda toplar kendisini.Evliliğimizin uzatmalarını mı oynuyoruz diyorsun? Bana da sanki öyleymiş gibi geliyor biliyor musun. 2,5 yıllık evliliğimizde hep benim ailemle ilgili sorunlar sorunlar sorunlar... Dediğim gibi artık onun sevgisini, evliliğimizin nereye gittiğini, daha fazla böyle devam edip edemeyeceğimizi sorguluyorum ben de. Maalesef ki onu da seviyorum hala.
İşimiz çok zor arkadaşım sanırım bu benim dünyada şimdiye kadar verdiğim en büyük imtihan. 2,5 yıllık evliyim sanki hala bekar gibi hayat yaşıyorum. Ailemle eşimin yanındayken telefonla rahat konuşamıyorum bile. Memlekete hep yalnız başıma gidip geliyorum zaten. Zor arkadaşım bu iş zor, çooookk zorBenim eşim de annemle görüşmüyor. Benim de annem hep adım atiyor ama eşim orali olmuyor. Ve ben daha bugun konu actim. Esimden nefret ediyorum diye. Insan evliliginden soğuyor esinden soğuyor.bizde baska nedenler de var eşimden sogumama sebepler çok.. Ama bu konu cok ciddi..evliligi bitirme sebebi evet
Dediklerinin aynilarini yaşıyorum. Seni ancak ben anlayabilirim. Yasayan anlar...ve benim ustelik annemle esim kavga bile etmediler. Esim kendi kendine anneme kinlendi biz evlendikten sonra. Neyse iste cnm. Sözün özeti, çocuk yoksa bitir bu işi. 4 senelik evliyim 2 bucuk yasinda kizim var. Istemeden hamile kalmıştım. Hamile kaldigimda da yurtdisindaydim ve evlenir evlenmez yurtdisina gitmistik ilk 1 yil orda yaşadık. Anneme kinlendigini bile bilmiyordum o zamanlar. Yurtdisinda diye görüşmüyor tel de falan sanıyordum. Döndük bi de baktim görüşmüyor kinlenmis...cok sacma ama öyle..asla cocuk yapma ve boşa gitsin. Hem belki ciddiyetini gorunce annenle barisir..İşimiz çok zor arkadaşım sanırım bu benim dünyada şimdiye kadar verdiğim en büyük imtihan. 2,5 yıllık evliyim sanki hala bekar gibi hayat yaşıyorum. Ailemle eşimin yanındayken telefonla rahat konuşamıyorum bile. Memlekete hep yalnız başıma gidip geliyorum zaten. Zor arkadaşım bu iş zor, çooookk zorBizim çocuğumuz yok şu an istemedik. Belki daha iyi olabilir çocuk olmadan ayrılık
Ben oluruna bırakamıyorum maalesef. Bu konu sebebiyle yaşadığım stresten çarpıntılarım, ağlama krizlerim bile oluyor. Bir an önce barışsınlar artık istiyorum. Bayramda seyranda ailemin yanına tek başıma gidip gelmek çok ama çok zoruma gidiyor benim. Bugün gebe kalsam bile bu kadar üzülmeme rağmen yine de eşim beni ve bebeği düşünüp asla barışmayacak kendisi söylüyor. Bu da bana eşimin bana karşı vicdansızlığı gibi geliyor artık.Evliliğinde bunun dışında bir sorun yoksa bence zamana ve oluruna bırak bu barışma meselesini.
Açıkcası "beni gerçekten sevse , bu kadar üzüldüğümü bile bile hala inat etmez " mantığını doğru bulmuyorum ben.
Seni seviyordur ama anneni sevmiyordur . Koskoca insan . Kime ne tavır koymak istiyorsa , müdahale edilsin istemez .
Yani yapabileceğin en baskıdan uzak şey ; ben barışmanızı isterim ama senin kararına da saygı duyarım demek olmalı .
Gun gelecek sevmeyeceksin. Kindar adam sevilmiyor..ben sevmiyorum artık. 2 bucuk yıllık evliyken seviyordum. Artık sevmiyorum.Evliliğimizin uzatmalarını mı oynuyoruz diyorsun? Bana da sanki öyleymiş gibi geliyor biliyor musun. 2,5 yıllık evliliğimizde hep benim ailemle ilgili sorunlar sorunlar sorunlar... Dediğim gibi artık onun sevgisini, evliliğimizin nereye gittiğini, daha fazla böyle devam edip edemeyeceğimizi sorguluyorum ben de. Maalesef ki onu da seviyorum hala.
Evet bebegim dogdugunda bile hastane odasinda bile annemle konuşmadı. Bayramlarda hep tek gittim memlekete. 2 enistem hep ablalarimla birlikte geldi üstelik. Zavallı gibiydim hep. Bu bayram da öyle oldu. Zehir oldu bana 4 senelik evliligimBen oluruna bırakamıyorum maalesef. Bu konu sebebiyle yaşadığım stresten çarpıntılarım, ağlama krizlerim bile oluyor. Bir an önce barışsınlar artık istiyorum. Bayramda seyranda ailemin yanına tek başıma gidip gelmek çok ama çok zoruma gidiyor benim. Bugün gebe kalsam bile bu kadar üzülmeme rağmen yine de eşim beni ve bebeği düşünüp asla barışmayacak kendisi söylüyor. Bu da bana eşimin bana karşı vicdansızlığı gibi geliyor artık.
Ona olan sevgim olmasa çoktan boşanmıştık ama onu seviyorum diye hep idare ettim ben. Hala da seviyorum işte aptal aptal.Dediklerinin aynilarini yaşıyorum. Seni ancak ben anlayabilirim. Yasayan anlar...ve benim ustelik annemle esim kavga bile etmediler. Esim kendi kendine anneme kinlendi biz evlendikten sonra. Neyse iste cnm. Sözün özeti, çocuk yoksa bitir bu işi. 4 senelik evliyim 2 bucuk yasinda kizim var. Istemeden hamile kalmıştım. Hamile kaldigimda da yurtdisindaydim ve evlenir evlenmez yurtdisina gitmistik ilk 1 yil orda yaşadık. Anneme kinlendigini bile bilmiyordum o zamanlar. Yurtdisinda diye görüşmüyor tel de falan sanıyordum. Döndük bi de baktim görüşmüyor kinlenmis...cok sacma ama öyle..asla cocuk yapma ve boşa gitsin. Hem belki ciddiyetini gorunce annenle barisir..
Ona olan sevgim olmasa çoktan boşanmıştık ama onu seviyorum diye hep idare ettim ben. Hala da seviyorum işte aptal aptal.
Size şöyle diyim eşim benim bu konuya üzüldüğüm için bu stresten dolayı çarpıntılar yaşadığımı biliyor. Geçen gün sordum kendisine açık açık, bugün kalsam ve yine stres altında olduğumu bile bile beni de bebeği de düşünüp yine de barışmaz mısın dedim yok asla barışmam dedi. Bu adam buna rağmen beni seviyor olabilir mi diyorsunuz cidden? Benim mantığım almıyor bunu bi türlü.Evliliğinde bunun dışında bir sorun yoksa bence zamana ve oluruna bırak bu barışma meselesini.
Açıkcası "beni gerçekten sevse , bu kadar üzüldüğümü bile bile hala inat etmez " mantığını doğru bulmuyorum ben.
Seni seviyordur ama anneni sevmiyordur . Koskoca insan . Kime ne tavır koymak istiyorsa , müdahale edilsin istemez .
Yani yapabileceğin en baskıdan uzak şey ; ben barışmanızı isterim ama senin kararına da saygı duyarım demek olmalı .
Brn zaten kendim de yazmistim konu sahibine benim baska problemlerim de olduğunu..yorumlarimda yazmıştım. Benim adıma bilgi vermenize gerek yok kendim belirtebilecek kapasiteye sahibimaybeniz15 in tek derdi annesi değil. kocası bir tuhaf, geçimsiz biri. senin durumunla onunki aynı değil.
gözden kaçmasın diye belirttim. alınmana gerek yok.Brn zaten kendim de yazmistim konu sahibine benim baska problemlerim de olduğunu..yorumlarimda yazmıştım. Benim adıma bilgi vermenize gerek yok kendim belirtebilecek kapasiteye sahibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?