Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de de aynı zaten çok kararsız biz çocuklarla hep onu bekleriz bayram alışverişindede öyle oldu surat asmasi beni cildirtiyoreşimle alışverişe çıkarız güya bana bişeyler alcaz, bi bakarım hep ona alınmış![]()
Marketi ben oğullarımla yapıyorum zaten bi de onu yapsak On yıl konusmazBen yapamıyorum oğluma alışveriş yaparken çok dağitiyomuşum babamın yerimiymiş bilmemne kızıyo sürekli napim denemek zorundayım çocukta durmuyo curcuna çıkıyo artık tek çıkıyorum oğlumla en iyisi bu
Çok şansının bebek olunca değişebilirAlisveris yaparken ben yorulurum o yorulmaz...
Hatta ben hep esimle giderim onun begendiklerini alir giyerim...
Begenip aldiklarima kimse iltifat etmezken esimin aldiklarini giyindigimde herkes cok yakistirir![]()
Benim kocişim var hiç sesi Çıkmaz hatta sesi çıkmıyor diye ben deli oluyorumEşiyle avm mutlu olarak sorunsuz alışveriş yapan arkadaşlar var mı acaba nasıl basariyorsunuz
Keşke biraz sesi çıkması benim begendikleri mi de beğenmiyor tarz arıyormus iki çocukla ne tarzı evin içinde bile sık geziyorBenim kocişim var hiç sesi Çıkmaz hatta sesi çıkmıyor diye ben deli oluyorumaşkım bu nasıl iyi alsana ya bu nasıl o da iyi onuda al,çok sıkıcı
![]()
17 aylikta oglum var canim..Çok şansının bebek olunca değişebilir
Benim iki tane bakamıyorum ikisi iki yerden ağlıyor eşim ıkea dan kocaman bambo bulmuş vazolu onu alalım diyor bebekleri zor taşıyorum neyse surat asti kasada aldigim havlulari giciklik olsun niye birakmis17 aylikta oglum var canim..
2. den sonra ne olur bilemem tabi ...
Ilkte degismedi sukur![]()