eşimle alışveriş yapmaktan nefret ediyorum.

derman

Gökkuşağı istiyorsan ;yağmura katlanmalisin.
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
5.016
1.608
698
Eşiyle avm mutlu olarak sorunsuz alışveriş yapan arkadaşlar var mı acaba nasıl basariyorsunuz

Ben yapamıyorum oğluma alışveriş yaparken çok dağitiyomuşum babamın yerimiymiş bilmemne kızıyo sürekli napim denemek zorundayım çocukta durmuyo curcuna çıkıyo artık tek çıkıyorum oğlumla en iyisi bu

markette ayrı eziyet, sıkılır öfler püfler, sanki 1 kilo kaşarı oturup kendim yicem:KK53::KK53:
ondan ayrıda gidemiyorum taşıyamıyorum çünkü

eşimle alışverişe çıkarız güya bana bişeyler alcaz, bi bakarım hep ona alınmış:KK53::KK53:
Biz de de aynı zaten çok kararsız biz çocuklarla hep onu bekleriz bayram alışverişindede öyle oldu surat asmasi beni cildirtiyor

Alisveris yaparken ben yorulurum o yorulmaz...
Hatta ben hep esimle giderim onun begendiklerini alir giyerim...
Begenip aldiklarima kimse iltifat etmezken esimin aldiklarini giyindigimde herkes cok yakistirir :KK37:

Ben yapamıyorum oğluma alışveriş yaparken çok dağitiyomuşum babamın yerimiymiş bilmemne kızıyo sürekli napim denemek zorundayım çocukta durmuyo curcuna çıkıyo artık tek çıkıyorum oğlumla en iyisi bu
Marketi ben oğullarımla yapıyorum zaten bi de onu yapsak On yıl konusmaz

Alisveris yaparken ben yorulurum o yorulmaz...
Hatta ben hep esimle giderim onun begendiklerini alir giyerim...
Begenip aldiklarima kimse iltifat etmezken esimin aldiklarini giyindigimde herkes cok yakistirir :KK37:
Çok şansının bebek olunca değişebilir

Eşiyle avm mutlu olarak sorunsuz alışveriş yapan arkadaşlar var mı acaba nasıl basariyorsunuz
Benim kocişim var hiç sesi Çıkmaz hatta sesi çıkmıyor diye ben deli oluyorum:KK53:aşkım bu nasıl iyi alsana ya bu nasıl o da iyi onuda al,çok sıkıcıo_O

Daha bu aksam yemek yerken
Bot ve kaban alirmisin bana gidip baksak ya dedim
Kartla alirsin dedi sın yani sen.
Kendi bile kiyafeti denemeden alan adamdan fazlasini beklemiyorum ben
Ruh öküzüm.

Benim kocişim var hiç sesi Çıkmaz hatta sesi çıkmıyor diye ben deli oluyorum:KK53:aşkım bu nasıl iyi alsana ya bu nasıl o da iyi onuda al,çok sıkıcıo_O
Keşke biraz sesi çıkması benim begendikleri mi de beğenmiyor tarz arıyormus iki çocukla ne tarzı evin içinde bile sık geziyor

Biz varız. Hatta ben onu özellikle isterim, çünkü acayip göz var eşimde. Ben, offf hiç bişey yok, diye söylenirken, o karışık kuruşuk reyonların arasından bir bakışta çok güzel şeyler buluyor. Ben mi yeteneksizim o mu yetenekli çözemedim.

Asla ama asla esimle alisverise gitmem birlikye avmye gidersek o sinemaya girer ben de kendi basima dolasirim sonra da belirledigimiz saatte belirledigimiz yerde bulusuruz ben cõzümü boyle buldum gerci burada avm denecek yer de yok ama aydina gittigimizde genelde program bu.markete gidersek de ben onden kafama gore alisverisimi yaparim sonra da alo gel beni al derim. Bes karis surat cekecegime gonlume gore strese girmeden tek basima dolasirim daha iyi

17 aylikta oglum var canim..
2. den sonra ne olur bilemem tabi ...
Ilkte degismedi sukur :KK66:
Benim iki tane bakamıyorum ikisi iki yerden ağlıyor eşim ıkea dan kocaman bambo bulmuş vazolu onu alalım diyor bebekleri zor taşıyorum neyse surat asti kasada aldigim havlulari giciklik olsun niye birakmis

Back
X