eşimle alışveriş yapmaktan nefret ediyorum.

Evlendiğimizden beri eşim olmadan alışverişe çıkmadım sanırım. Hiç sıkıntı olmadı şimdiye kadar sakin sakin gezeriz bütün mağazaları, sorun olabileceğini de hiç düşünmemiştim açıkçası :KK64:

Sapııkkk varr diye kadınlar saldıracak sanıyo sanırım :KK53:

ama tek başına karısına iç çamaşırı bakan adamlar da tuhaf geliyor bana ya... kompedanda adam tezgahtar kızla birlikte karısına babydoll bakıyordu ya... iğrendim resmen. sağına soluna bakıp duruyordu

Benim eșim tam bir alışveriş tutkunu çocukları Kv yada anneme bırakıp tüm günümüzü giy çıkart al götür... Güle eğlene geçiriyoruz

Benm esimde bensiz yapmaz alisveris beraber gider ihtiyaclarimizi aliriz o bana begenir bende ona kizimizada alisveris yapariz cokta zevkli olur.market alisveriside yapariz tek problemimiz fazla abur cubur almak olur.onun disinda esimle gezmek cok eglenceli.

Eşiyle avm mutlu olarak sorunsuz alışveriş yapan arkadaşlar var mı acaba nasıl basariyorsunuz
Alisveris degil de yemek yemek icin gidiorsak sorun yok...
Alisveriste o beni ister yaninda cunku benim zevkime guvenir. O birsey alamaz zevksiz...
Ama ben kendim icin onsuz alisveris yaparim. Ne isi var yanimda..

Alisveris degil de yemek yemek icin gidiorsak sorun yok...
Alisveriste o beni ister yaninda cunku benim zevkime guvenir. O birsey alamaz zevksiz...
Ama ben kendim icin onsuz alisveris yaparim. Ne isi var yanimda..[/QUOT

Yemek yemek esimle çok zevkli en güzel yemekleri seçer ona bu konuda çok guvenirin

Senin durumun farkli tabi benim de bi cocugum olursa durum ne olur bilinmez
Bir çocukta değil de ikincide degisiyorlar erkeklerin tahammül sınırları biraz az yoksa baba olmaz bizim gibi anne olurlardı

2 haftada bı cıkıyoruz
eksık lıstesı yapıyorum elıne verıyorum ne lazımsa bakıyoruz
ben genel olarak hayatımda alısverısı sevmem
cabuk cabuk yapıp bı an once eve gıtmek ısterım
esımde aheste aheste geze geze alısverıs yapmayı tek tek urunlerı uzun uzun ıncelemeyı cok sever oyuzden uzun suruyor yoruluyorum
esıme eksık lıstesını verıyorum sen yap al gel dıyorum ama yok ılla benıde surukluyor :KK70:
bıde kadınlar alısverısten hoslanır rahatlar derler gunun sonundada bana bı corba ısmarlıyor yada cay :D resmen eglenıyor adam keyıfcı

Bugün oğullarımla süper gezdik oynadık alışveriş yaptık artık iki çocuk gözümü korkutmuyor yaşasın ozgurluk

Of off.
Bende sevgilimle alışveriş yapmaktan hiç hoşlanmam
Çok istiyorum şöyle gidelim ben saatlerce alışveriş yapayım oda hiç sıkılmasın şikayetçi olmasın
Ama nerde ?? :(

Esimle sorunsuz ve mutlu alışveriş yaparız. Hatta ben çok zor beğenen birisiyimdir. Bir müddet sonra sikilirim ama o Askim sıraya da bakalım burada kesin var diyerek beni neselendirmeye çalışır. Canım kocacimmmm :KK60:

Eşimle konustugumdan beri avm çok iyiyiz bu hafta kışlık almaya gideceğiz çocuklara bize bakalım nasıl geçecek

Back
X