Esimle Altin Sorunu

Tavuk_suyu_

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2015
12.939
50.840
798
35
Kizlar gunaydin.
Sabah sabah sinirden ne yapacagim bilemedim ve sizlerden fikir almak istiyorum.

Ramazan Bayramindan 10 gun once falan 2 500 tl biriktirdim. (Bu arada calismiyorum.) Esime de soyledim bilezik yapip koyacaktim. Esimde ben sıkıstim biraz bana verir misin dedi. Tamam deyip verdim. Sorun cikarmadim.

Daha sonra kucuk altinlarim vardi. Kunye yaptirdim. Esim gece cuma ben araba alacagim eksigim var bana kunyenle kolyeni verir misin dedi ? Pazartesi aynilarini geri alicam dedi. Ben de verdim. (Esim ticaretle ugrasiyor. Araba alip satiyor.)

Bugun cumartesi oldu hala yok. Isin kotu tarafi ortada arabada yok. Ben de tam kahvalti ya oturunca sordum. Sen araba almadin sanirim. Nerede kullandin altinlari dedim ? Bir Arkadasinin borcu icin kullanmis. Ben de actim agzimi, yumdum gozumu. Sen bana nasil yalan soyleyerek altinlari alirsin dedim. O da söylendi biraz. En sonunda hakaret ettim. Kahvalti falan yapmadan defoldu gitti.

Kizlar zaten herseyimiz arkadaslarina para kaptirip geri alamadigi icin gitti. Sinirden napacagimi bilmiyorum.

Bence az bile yapmışsın gerçekten ihtiyacı olsa eyvallah ama yalan söyleyerek 2. Şahıslar için kullanması çok çok kötü ben daha fazlasını yapardım

Kendi ihtiyaci olsa asla ses cikarmazdim.
Hakaret ettim biraz . O da alinip tek lokma almadan gitti. Defol git diye bagirdim arkasindan.

Haklısın yani daha öncede vermemiş arkadaşları parayi akillanmamış herhalde.
Bir daha biriktirdiğinizi söylemeyin.

Ben çok sibirlenirim bnm kolumdaki kunyeyin alacak arkadasi icin pehh soyleyin getir falan kusun biraz almadan da barışnayin ne bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…