Esimle Altin Sorunu

uzuldum. Benim altinlarimda gitti hep boyle sebebsiz seylere. Iki cocuguma gelen kucuk altinlarda gitti ne kolye ne kunye ne yuzuk hicbiseyim yok bi alyansim var . Salak yerine konuyoruz her seferinde inanip

Haklısın yani daha öncede vermemiş arkadaşları parayi akillanmamış herhalde.
Bir daha biriktirdiğinizi söylemeyin.

Akillanmadi. Akillanacagini da zannetim yorum . 150 bin bir arkadasinda, 30 bin bir arkadasinda, 40 bin birine kaptirdi.
Korkuyorum artik yakinda donunu da birilerine kaptirip, donsuz gelecek eve diye.

2. Kez takmadim bile. Soyledim zaten o altinlar geri gelcek diye bagirdim.

Geri gelirse de bir sure surundur. Hayir senden habersiz boyle bir ise nasil giriyor.Esler dürüst olmali birbirine sen bana yeteri kadar dürüst musun de. Muhtemelen arkadaşı getirince yapacaktir altini. Bir haftaligina da anlamamislardir sanmiom

Para ayrimiz gayrimiz olmasin istiyorum. Ama dogru soyluyorsunuz bundan sonra asla soylemeyecegim.

aslında ben de söylerim sizin gibiyim,hiç gizlim saklım yok.hatta aldığım altınları ona veririm,o saklasın diye.ama sizin ki gibi götürüp arkadaşına verdiğini bilsem,bir daha da asla vermem.hele bir de künye,bilezik gibi kendinize yaptırmış olduğunuz özel bir takıymış.hani,çeyrek ya da lira olsa neyse.yerine alınır. ama künyeyi satarken zarar etmiştir,tekrar aynısından yaptırırken,yine zarar edecek.kusura bakmayın,kocanız akılsız mı?

uzuldum. Benim altinlarimda gitti hep boyle sebebsiz seylere. Iki cocuguma gelen kucuk altinlarda gitti ne kolye ne kunye ne yuzuk hicbiseyim yok bi alyansim var . Salak yerine konuyoruz her seferinde inanip

Dugun takilarim zaten gitti. Cocugumun altinlari da gitti. Artik sinir ölüyorum valla. Bagirdim cagirdim. 30 bin param gelecek. Hepsini alcam. Dedi hic de inanmiyorum ama...

Ben de geri alacagini hemen zannetmiyorum.
Surat yapip kusunce de sen para icin benimle kavga ediyorsun diyor. Valla artik napacagimi sasirdim.

Arkadaş için eşine yalan söyleyip künyesini almak hoş olmamış, böyle şeylerin maneviyatı var alacak olsan bir daha bulamayabilirsin, yarım olur, tam altın olur eşine söyleyip verirsin de bu hoş olmamış, bir daha birikimlerinizi söylemeyin.

kime verdiğini öğrenin ilk önce.sonra ya bana o altınları geri getitrirsin yada verdiğin kişinin yüzüne söylerim onlar benım altınım benden habersız alıp sana verdı dıye çemkırırdım sanırım o arkadaşa.kızın ama mumkunse hakaret etmeden kızın karşılıgnda kendını haklı cıkarmak ıcın sıze şiddet gösterblır

Birbirimizden gizlimiz saklimiz olmasin diye soyluyorum. Yine Pisman etti. Bundan sonra asla soylemeyecegim zaten.

Siddet gostersin bakalim sıkar o biraz valla.
Sordum da cvp vermedi cnm.

güvenimi kırdın birdaha sana guvenemem dıceksn yanı.o kadar borc var elden nasıl verdıkı ınsan bır sozlesme felan yaparda su tarıhte gerı odersın dıye hukukı bır belge olur o zaman karsı taraf o borcu odemek zorunda kalır.şahıt yok bırsey yok para vermesı fazlasıyla cahılce oolmus.surat asıcaksınız artık eskısı gıbı keyıflı görunmeceksnız onun da bu durumuna canı sıkılcak arkdasndan ıstıcek tabı.bırdaha para verırsen benden habersız evlılıgımız baska yone dogru gıdeblır dıye ıkaz edıceksnız.

I

Aksama okkali bir konuşma yapacagim zaten.
Para için kavga etmek istemiyorum ama beni buna mecbur birakiyor.

Ay avaz avaz bagirin ya bu ne bütün paralari kaptirmis.Hepsi geri gelicek yoksa kapinin önünde bulursun kendini diye tehdit edin.
Siz calisip birikim yapin o arkadasina kaptirsin olduuu.
Söylemeyin bir daha birikim yaptiginizi falan biraz psikolojik baski yapin kocaniza bu ne yahu ben bile sinir oldum.

eşinizi rahat kullanırlar para konusunda böyle eşine yalan soyluyecek kadar gızlı para verıyorsa sıkıntı var.muhakkak cıddı bır sekılde konusmanızı yapın sakın hakret etmeyın aşalıgıyıcı hıc konusmayın sen ne bıcım adamsın kac yasına geldın bu parayı verıyorsun ınsanlara tarzında cumleler kurmayın.cıddı ve sert konusma yapın davranısını baz alın sakın karektrıne yönelık hakrette bulunmayın faydasını grmezsnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…