- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Ay avaz avaz bagirin ya bu ne bütün paralari kaptirmis.Hepsi geri gelicek yoksa kapinin önünde bulursun kendini diye tehdit edin.
Siz calisip birikim yapin o arkadasina kaptirsin olduuu.
Söylemeyin bir daha birikim yaptiginizi falan biraz psikolojik baski yapin kocaniza bu ne yahu ben bile sinir oldum.
eşinizi rahat kullanırlar para konusunda böyle eşine yalan soyluyecek kadar gızlı para verıyorsa sıkıntı var.muhakkak cıddı bır sekılde konusmanızı yapın sakın hakret etmeyın aşalıgıyıcı hıc konusmayın sen ne bıcım adamsın kac yasına geldın bu parayı verıyorsun ınsanlara tarzında cumleler kurmayın.cıddı ve sert konusma yapın davranısını baz alın sakın karektrıne yönelık hakrette bulunmayın faydasını grmezsnız
haklısınız ama sorunun çözulmesı ıcın bır defa tekrarlanmaması ıcın bu yolu deneyın derım ben .bu şekılde konusarak hakeret ederek eşinizin davranısını degıstıremezsnızkı.sizi kaybedcgnı hıssettrıen ona habersız ıs yapıyor ve sıze yalan soyluyor.ben sana guvenemıcekmıyım dıyın guvenemedıgım ınsanla ömur boyu beraber olmak ıstemem tarznda konuscaksnız artık.
eminimki oda kendısının arkadasından iş çevrilmesini istemez.empatı yapablır en basta bende senin arkandan sende gizli işler çevriim sana yalan soylıyım tepkın ne olur dıye sorardm şahsen .seni seviyorum ama bana yalan söylemen benı uzuyor ve ıncıtıyor ben yanımda bana yalan soylemeyen benım guvenımı kırmıcak bır adam ıstıyorum tarzında.daha yapıcı konusmaya bakcaksnız artık umarım ıse yarar ve bırdaha sızın guvenınızı kırmaz
Ciddi bir problem, elindeki para-altın için yalan söylemesi hiç hoş değil.
Hakaret edip bağırıp çağırdığınız zaman kötü konuma düşersiniz ve o da kendi içinde suçunu hafifletir.
Yapmanız gereken çok üzüldüğünüzü belirtip, mesafeli davranmak, güvenim kırıldı vb tarz konuşmak bu şekilde onarmasını bekleyin.
onu kapıda karşılarken guler yuzle karsılamyın eskı konfornu sızden görmedıgı zaman oda bunu kaybetmek ıstemez sonucta senden ayrılmak ıstemıyorsa eger.mecbur durumda senın havana uyucak
Gerçekten arkadaşı için almış olsa bunu söyleyemez sen olsan dermisin arkadaşıma verdim diye?
Bir de erkeklerin şu huyu vardır kendi bi halt yediğinde hemen arkadaşım yaptı der örn aldatma mevzuları telde yakalanan msjlar vs hepsini arkadaşım yaptı der ben sizde de bunu gördüm
Eşin bi halt yedi ve arkadaşına atıyo topu tabi gidip adama soracak halin yok
Ayıp belki ama ceplerini vs kontrol etmeni önerrim fiş fatura kağıt belge vb bitakım şeyler olabilir
Aynen canim. Calismiyorum zaten. Market parasindan, pazar parasindan artırarak biriktirdim hep. Asla soylemeyecegim zaten bunda sonra.Bundan sonra birikimlerinizi soylemeyin .kim bilir ne zorluklarla arttirarak biriktirdiniz bir daha haberi olmasin
Ayy benmde thammul edemedgm sey eşim bana bi kuruş vermez gtmş arkddına kredi kartıyla gecmş bişiler 30 lra buyuk bi sayı değil ama bana yok deyip bnden saklaması arkadsna bu seklde yapması zoruma gtti aman ya nabcaz bz bunlarla
Adam önceden de veriyomuş. Sabikaliymis bu konuda. Ben vermezdim.Boyle yalan söyledigini biseydim asla vermezdim.
Adam önceden de veriyomuş. Sabikaliymis bu konuda. Ben vermezdim.
Haram et sende. Zaten gelmeyecek diyosun.Para ayrimiz gayrimiz olmasin diye verdim. Muhtemelen başka biri için istese vermeyeceğimi bildigi için böyle bir yalan soyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?