- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Olmazmi pisman tabiki pasamiz... bu gelgit akilli herif az kalsn sehir disinsa calissin da akli basina gelsin dun bende soledm bak neker atlattık kizimiz oldu şimdi bi bosancaz dedm ki bosanmak cok kolay ben ortada kalmam ama olan sana olur aileni kaybedersin yazik etme bize dedm baya agladi kopek :))) doktoeunu da aradm konstm saolsn yardmci oldu yaninda oldugunuzu bilmesi gerekir dedi.. ayriliktan korkuyo bu korkudan bocaliyo dana.. surtsun az burnu
Alicam alicam hele bir aksam olsun da :))offf çok kötü ya. intikamını acı al sokaklarda sürüsün arkadaşlarına muhtaç hale gelsin. ay çok sinir bozucu
Kizlar zaten herseyimiz arkadaslarina para kaptirip geri alamadigi icin gitti. Sinirden napacagimi bilmiyorum.
Kunye yaptirinca mecbur soylemekzorunda kaldim.
Merhaba hanimlar. Dünden beri int. bir sorun vardı.Son durum neTavuk_suyu_ ?
Kizlar gunaydin.
Sabah sabah sinirden ne yapacagim bilemedim ve sizlerden fikir almak istiyorum.
Ramazan Bayramindan 10 gun once falan 2 500 tl biriktirdim. (Bu arada calismiyorum.) Esime de soyledim bilezik yapip koyacaktim. Esimde ben sıkıstim biraz bana verir misin dedi. Tamam deyip verdim. Sorun cikarmadim.
Daha sonra kucuk altinlarim vardi. Kunye yaptirdim. Esim gece cuma ben araba alacagim eksigim var bana kunyenle kolyeni verir misin dedi ? Pazartesi aynilarini geri alicam dedi. Ben de verdim. (Esim ticaretle ugrasiyor. Araba alip satiyor.)
Bugun cumartesi oldu hala yok. Isin kotu tarafi ortada arabada yok. Ben de tam kahvalti ya oturunca sordum. Sen araba almadin sanirim. Nerede kullandin altinlari dedim ? Bir Arkadasinin borcu icin kullanmis. Ben de actim agzimi, yumdum gozumu. Sen bana nasil yalan soyleyerek altinlari alirsin dedim. O da söylendi biraz. En sonunda hakaret ettim. Kahvalti falan yapmadan defoldu gitti.
Kizlar zaten herseyimiz arkadaslarina para kaptirip geri alamadigi icin gitti. Sinirden napacagimi bilmiyorum.
Arkadaşına para kaptırdığıni biliyorum ailesi de biliyor elimizde evrak falan var.Eşinizin ya sizden gizli bir hesabı var, paraları oraya aktarıyor, ya da sizin bilmediğiniz borçlar var, kumar vs oynuyor olabilir, normal değil yaptığı.
Arkadaşlarınan para kaptırma hikayesine inanmadım pek.
Merhaba hanimlar. Dünden beri int. bir sorun vardı.
Son durum su. Eşimle akşam konustum. Arkadaşının çok zor durumda olduğunu soyledi. Alınmaması gereken bir yerden borç almış ve adamlar eve gelip para konusunda sürekli sıkıştırmaya baslamis. Malesef ki eşim de arkadaşına kefil olmus.
Bende arkadaşının eşini aradim. Kadında ben yuzugumu de vermek zorunda kaldim.cok zor durumdayız falan dedi. Altınları da kuyumcu arkadaşları vardı oraya emanet birakmislar. İstersen arayip sor dedi. Bu hafta ici arkadaşının parası gelecekmis ürün sattıkları yerden. Esim bu hafta hepsini geri alacagim. Sen kızarsin diye soyleyemedim dedi. Biraz soylendim. Özür diledi. Bundan sonra da asla bir lira dahi vermeyeceğim sana dedim.
Bu şekılde hallettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?