Esimle Altin Sorunu

Ya şu evinden sakinip başkalarına para yediren adamlar kadar sinir olduğum tip yok az bile yapmışsınız ben sizin yerinizde olsam para yedirdigi adamı telefonla arar bir bir soylenirdim yeter artık diye.

Para sakınmaz bizden öyle bir sorunumuz yok. Ahh kime verdiğini bir bilsem ağzıma geleni saycam da bilmiyorum.sordum söyledi iste.

Kendim çalışıp kazandığım para, kime istersem ona veririm.

Senin bir ihtiyacını eksik mi ettim de soyleniyorsun?

Ne paragöz kadınmışsın, arkadaşım ihtiyaçlı durumdayken senin kolunda künye olsa ne olur olmasa ne olur.

Zaten benim verdiğim paralarla biriktirmedin mi? Ben de sana bundan sonra para filan vermiyorum. Künyeni alıp sana vereceğim, karnını da onla doyurursun.

Eşinden gelebilecek cümleler, şimdiden cevabını hazır et diye yazdım :)

Boyle bir cumle asla kuramaz. Bir tanesi bile kursun eşyalarını dolduruveririm çöp posetine gider o arkadasinda kalir valla. Asla ezdirmem kendimi calismiyorum diye.

Boyle bir cumle asla kuramaz. Bir tanesi bile kursun eşyalarını dolduruveririm çöp posetine gider o arkadasinda kalir valla. Asla ezdirmem kendimi calismiyorum diye.

Yine de sükunetini koru canım haklıyken haksiz duruma düşme. Erkekler genelde işte çıkmak için boyle şeyler söyleyebiliyor o yüzden yazdım...

Yaptığı şey hoş değil ama siz de bundan sonra ne yapacağınızı biliyorsunuz vermeyeceksiniz

Kadınların eşlerinden gizli parasının olmadı lazim. Her şeyi söylerseniz işte böyle elinizden alırlar.
Siz disinizden tirnaginizdan artiriyorsunuz ama bunlar lin adamına gidiyor.
Eşiniz çok ayıp etmiş.

Kadınların eşlerinden gizli parasının olmadı lazim. Her şeyi söylerseniz işte böyle elinizden alırlar.
Siz disinizden tirnaginizdan artiriyorsunuz ama bunlar lin adamına gidiyor.
Eşiniz çok ayıp etmiş.
Bundan sonra kesinlikle vermeyeceğim zaten.

Yalan soylemesi ve sizin istemediginiz birine israrla para vermesi cok yanlis. Ama ben yine de evliliklerde senin birikimin benim birikimim lafini dogru bulmuyorum. Para varsa ikinizindir. Harcama yetkisi de ikinizindir.

Yalan soylemesi ve sizin istemediginiz birine israrla para vermesi cok yanlis. Ama ben yine de evliliklerde senin birikimin benim birikimim lafini dogru bulmuyorum. Para varsa ikinizindir. Harcama yetkisi de ikinizindir.
İşte bende para ayrımı olmasın diye soyledim. Açıkçası pişman oldum soyledigime de verdiğim de.

İşte bende para ayrımı olmasın diye soyledim. Açıkçası pişman oldum soyledigime de verdiğim de.
bence sakinlestikten sonra esinizle guzel bir sekilde oturun konuşun. Bir bütçe yapin. Herkes kendi fikrini söylesin ve bir orta yol bulun. Herseyi detayli ve sakince madde madde karara baglayin. Birikim nasil ve niye yapılacak, para kime ve nereye harcanacak diye. Bu sayede uzun vadeli bir çözüme kavusursunuz.

Ufff hep şu başakalari yokmu onlar yuzunden insanlarin huzuru bozuluyorya cildiriyorum bu erkekleride hic anlamam karim kizar diye yalan soyleyip bi is yapiyolar sonra ortaya cikinca karilari kizmiyormu yani bn kendi adima soyleyeyim ozaman ben daha cok fittiriyorum kizilca kiyamet kopuyor

Kocaya sizde bızde para olduğunu asla söylememek lazım asla kesınlıkle bırakmıyorlar

Kocanızdan gizli yapın o zaman birikimi . .
Adam güvenilir gelmedi bana. .

Aynennnn şimdi ortaya çıktı daha çok kizdim. Hatta evden Defol git diye kovdum.

Benim eşim para biriktiremez. Car cur eder hep. O yüzden ben bari kenara atayım demistim. Malesef ki gitti.
Eşimin düzenli bir geliri yok. Ticaretle ugrasiyor. Bugün 2000 tl kazanıp yarın hiç kazanmayabilir. O yüzden gelir gider tablosu yapmak bize pek uygun olmuyor canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…