- 30 Aralık 2009
- 23.869
- 96.037
- 1.123
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Evet biliyorum kim olduğunu tanıyorum. 3 u de batti. İşyerleri falan gittipekı arkadaslarına para yedırdıgı ıcın gıttıyse bunca altın
o arkadasları tanıyormusunuz emınmısınız?
bı erkegın karısının herseyıne goz dıkıp gıdıp satıp yemesı yedırmesı bana cok baska anlamlar dusundurur hep
altında hep art nıyet ararım
cok gecmıs olsun kızmakta haklısınız ama o arkadasları bı arastırın sorun sorusturun bakalım...
Konu başlığı yanlış olmuş canım.Kizlar gunaydin.
Sabah sabah sinirden ne yapacagim bilemedim ve sizlerden fikir almak istiyorum.
Ramazan Bayramindan 10 gun once falan 2 500 tl biriktirdim. (Bu arada calismiyorum.) Esime de soyledim bilezik yapip koyacaktim. Esimde ben sıkıstim biraz bana verir misin dedi. Tamam deyip verdim. Sorun cikarmadim.
Daha sonra kucuk altinlarim vardi. Kunye yaptirdim. Esim gece cuma ben araba alacagim eksigim var bana kunyenle kolyeni verir misin dedi ? Pazartesi aynilarini geri alicam dedi. Ben de verdim. (Esim ticaretle ugrasiyor. Araba alip satiyor.)
Bugun cumartesi oldu hala yok. Isin kotu tarafi ortada arabada yok. Ben de tam kahvalti ya oturunca sordum. Sen araba almadin sanirim. Nerede kullandin altinlari dedim ? Bir Arkadasinin borcu icin kullanmis. Ben de actim agzimi, yumdum gozumu. Sen bana nasil yalan soyleyerek altinlari alirsin dedim. O da söylendi biraz. En sonunda hakaret ettim. Kahvalti falan yapmadan defoldu gitti.
Kizlar zaten herseyimiz arkadaslarina para kaptirip geri alamadigi icin gitti. Sinirden napacagimi bilmiyorum.
Konu başlığı yanlış olmuş canım.
"Enayi kocamın bana gelince kurt arkadaşlarına gelince koyun olması" gibi birşey olmalıydı.
Senin eşin yine insaflıymış benim eşim tam bir Kuzu kuzu meeeee
Şu son 1 yıldır arkadaşlarına kaptırdığı para 110 bin lira hemde bir kişiye değil ortalama 10 kişi vardır. Asgari ücrerle çalışan adama kalkıp 20 bin lira vermiş adamda ödeyemiyor haliyle bende dedim ki aylık 1300 lira para alan adamın neyine güvendin bu parayı verdin diyorum neymiş adamın annesinden arazi kalmış sarılınca verecekmiş, ötekinin bankalara 40 bin lira borcu var ona kalkmış 15 bin vermiş güya kredi çekip verecekmiş "ulan adamın bankalara borcu var krediyi nasıl çekecek bankalarda kara listede 5 banka adamın peşinde" dedim. Ptesi bankaya gidip kresi başvurusu yapacakmışdünde eşimden 5 bin lira istemiş öteki kredi kartlarına ufak ufak ödeme yapıp hareket göstersin ki kredi çıksın diye
Hele bir tanesi var koskoca esnaf ona da 8 bin vermişti adam eşimin kankası gibi günde 5 kere arardı adam 2 ay önce dükkanı 250 bine devretmiş eşimin haberi yok ben söyledim yok yaa öyle olsa haberim olurdu dedi gitti sordu yine ben haklı çıktım adamdan parayı istedi adma buna demişki borçlarımı ödedim para falan yok olunca öderimDaha böyle kaç tane var biliyormusun?
Son zamanlar da iyice sıkıştı eşim bana kemerleri sıkacacağız bebek olacak dedi.
Bende "o kemerleri git borç verdiğin dürzülerin boğazında sık'' dedim.
Elalemin herifleri kumar oynasın içki içsin alem yapsın benim evimin rızkını yesin ben kemer sıkacakmışım
Hiç umurumda değil alır bebeğimi de giderim eşimde oturur kalır öyle.
Eşimin benden altınlarımı ve arabamı istemesini bekliyorum şimdi.
İstesin vallahi hepsini satıp bankaya yatıracağım kimseye yağmurlu hava da su yok.Gitsin kime borç verdiyse geri istesin.
Sende akıllan bir daha paranu verme sakın kimseye.
Biriktirdigini soylemeseydin keske gizli gizli biriktir sunu alcam bunu alcam diye para kopar birikincede hemen altn mi yaparsin bankaya mi atarsin bilemem ama soyleme . Yoksa en ufak borcta harcanir.olan olmus tepkini koy parani geri sana odemesini iste benceBoyle yalan söyledigini biseydim asla vermezdim.
Biriktirdigini soylemeseydin keske gizli gizli biriktir sunu alcam bunu alcam diye para kopar birikincede hemen altn mi yaparsin bankaya mi atarsin bilemem ama soyleme . Yoksa en ufak borcta harcanir.olan olmus tepkini koy parani geri sana odemesini iste bence
Bundan sonra zaten vermem. Sabah burnundan getirdim.Eşim alacak benim koltemi künyemi arkadaşının borcunu odeyecek.Mahvederim onu.Bu ne saçma iş ya.Birdaha ben ölüyorum dese kuruş verme.
Kv deme daha önce soylemistim. Sıkıştır alsın falan dedi sadece. Oğluna bişi demez pek.Oyle yalanci herifi eve alma, el icin esinin canini yakan, yeri gelir el icin seni harcar.burnu surtsun ailesine fln soyle, aldiklarinj teker teker geri odesin hatta daha fazlasini, sen o altinlari kendi keyfin icin yapmadin sonucta ailenin bi skntisi olur orda kullanmak icin birikim amacli yaptin, esinin yalani hic hos deil, bu konuda tolarans tanima esine,sana saygi duysun,seni saysin once
Ay aynı babam gibi. Bak şimdiden dikkat et annem gibi olma. Kadın kaç yaşına geldi hala biriktirdiklerini babama kaptırır alamaz. 3-5-10 gidiyor geri gelmiyor. Babam da hep ona güvenerek para tutmuyor. Elde avuçta hiçbir şey yok. Babam gibi de ticaret yapıyormuş eşin, çok dikkatli ol. İlerisi için temkinli davran.Bundan sonra zaten vermem. Sabah burnundan getirdim.
Vermedigimde de kişiyi bacim. Sen bana destek olmuyorsun gibi cümleler kuruyor.
Bizimkinin tek farkı bamkada ki hali hazırdaki paramızı millete dağıtması.Ben arabami iflas ettiği dönemde malesef ki verdim. Sırf toparlansin diye. Evden birşey almaya gelmiş surat beş karis.
Adam hem suçlu hem guclu.
Maşallah senin eşinle benimkinin pek bir farkı yokmus. :)))
Ay aynı babam gibi. Bak şimdiden dikkat et annem gibi olma. Kadın kaç yaşına geldi hala biriktirdiklerini babama kaptırır alamaz. 3-5-10 gidiyor geri gelmiyor. Babam da hep ona güvenerek para tutmuyor. Elde avuçta hiçbir şey yok. Babam gibi de ticaret yapıyormuş eşin, çok dikkatli ol. İlerisi için temkinli davran.
Bizimkinin tek farkı bamkada ki hali hazırdaki paramızı millete dağıtması.
Hesapladım 2 yılda ortalama 180 bin lira paramız buhar olmuş gitmiş bunun 130 binden fazlası millete gitti o parayla ev alırdık o zaman
Allahtan eşimin işi sermaye isteyen bir iş değiş eşim Taş ustası doğal taşların dizaynını yaparak evlere dekor yapıyor işinde usta kazandığı para sadece işçilik yani.
Ama millete yedirdiği paralar yokmu beni çıldırtıyor.Eşim içki sigara içmez gece hayatı yoktur alemlere girmez karı kızla takılmaz ama arkadaşları olunca vallahi metresi olsa bu kadar para yedirmezdi
Çok iyi niyetlidir eşim çok şükür yalanı yoktur dosdoğru anlatır herşeyi. Ama olan bize oluyor huzurumuz kaçıyor.Bebek olacak doğum masrafı bebek masrafı bakalım Allah büyük.
Ayy söyler miyim hiç canim. Ağzım yandı artık kesinlikle söylemem.İnsallah dersini almstr esiniz ama sizde bidaha soylemeyon biriktirdiginiz parayi...
Olmazmi pisman tabiki pasamiz... bu gelgit akilli herif az kalsn sehir disinsa calissin da akli basina gelsin dun bende soledm bak neker atlattık kizimiz oldu şimdi bi bosancaz dedm ki bosanmak cok kolay ben ortada kalmam ama olan sana olur aileni kaybedersin yazik etme bize dedm baya agladi kopek :))) doktoeunu da aradm konstm saolsn yardmci oldu yaninda oldugunuzu bilmesi gerekir dedi.. ayriliktan korkuyo bu korkudan bocaliyo dana.. surtsun az burnuAyy söyler miyim hiç canim. Ağzım yandı artık kesinlikle söylemem.
Konunun yeri değil ama Eşiniz den var mı bir haber ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?