- 5 Temmuz 2015
- 50
- 19
- 8
- Konu Sahibi Werder_veremem
-
kızlar ben bir yıllık evliyim eşimide seviyorum yalnız bir sıkıntımız var.... ben kendi ailemle görüşünce özellikle annem babam çarsıdaysak yemek ısmarlamak isterim onların üzerimdeki emeği gelir gönüllerini almak isterim.. çok nadiren aile ferlerimden diğerlerinede bunu yaptıgım olur gecen abimin eşi ve çoçugu hastaneden sonra (hastane çalştıgım yere yakın) ziyaretime geldi öğlen arası bende yemeğe götürdüm.. kredi kartından çektirdim. şimdi beyfendı görmüş özetimi ben enayimiyim hafta sonu bile çalışıyorum deyip trip attı oysa bende çalışyıorum ortalama ayda biri bulmuyordur oda en fazla 50 lira sizce napmalıyım
kızlar ben bir yıllık evliyim eşimide seviyorum yalnız bir sıkıntımız var.... ben kendi ailemle görüşünce özellikle annem babam çarsıdaysak yemek ısmarlamak isterim onların üzerimdeki emeği gelir gönüllerini almak isterim.. çok nadiren aile ferlerimden diğerlerinede bunu yaptıgım olur gecen abimin eşi ve çoçugu hastaneden sonra (hastane çalştıgım yere yakın) ziyaretime geldi öğlen arası bende yemeğe götürdüm.. kredi kartından çektirdim. şimdi beyfendı görmüş özetimi ben enayimiyim hafta sonu bile çalışıyorum deyip trip attı oysa bende çalışyıorum ortalama ayda biri bulmuyordur oda en fazla 50 lira sizce napmalıyım
İyi o zaman kızmadan anlat, evlatların ana babaya hediye almasının ve yemek ısmarlamasının normal olduğunu.bilmiyorum birimiz fazla cömertiz heralde... ben kredii kartı kullanmıyorum eşimde 3 adet vardı onunkisinin biri bende gördü doğal olarak ,,, sabahtan beri trip atıyor hassas biride kızmak istemiyorum ama onun ailesinde öyle bir samimiyet yok onu biliyorum.. bekarken babamla elele verip abimi evlendirdik ben evlenince eşimin tarafı misafir gibi geldi ailesinden görmediği için bişey de diyemiyorum kırmadan halletmek istıyorum
kimin konu sahibininmiAbisine 75 tl verdi diye eşine kızan hamile bir bayan ve 21 sayfa yorum alan konusu var az yukarda
oyy gercekten bu karisinin parasini hesabini yapan kocalardan fenalik geldi.
nedir bu para sevdasi arkadas. kadin calsiiyo ama parasini harcayamiyor...
senin ailene harcadigin icin delelniyordur muhakkak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?