eşimle anlaşamadığımız konu

allah yardımcın olsun... bese alırsan on dicen bişeyi bir kenara para atacan bu gibi durumlar için.. yoksa değişmez böyle insanlar

Kusura bakmayın ama çok terbiyesiz bi eşiniz var.İkinizde çalışıyorsunuz ve ayda 50 lira 100 lira sizi batırmaz.Bununda enayilikle hiç bir ilgisi yok.Resmen terbiyesizlik yapmış.Bence taviz vermeyin ve tepkinizide ortaya koyun.Hiç hoş değil resmen cimrilik.

50 lira için bunları mı diyo tüüü utanmaz damat, bi de sen çalışmasan neler olurdu
Eşin çok paragöz, sen ailene 50 TL harcarsan bende mi böyle pintilik yapayım denese

Ne gereksiz konular. Onu ne ilgilendiriyor senin ailene yaptigin bi jest?? Calisiyosun sonucta onun parasi degil. Hatta onun parasi bile olsa, hakkindir. Istedigin gibi harcarsin parani (hesapsizca ve sorumsuzca harcamadigin surece).

Vermeyin bukadar taviz kocalariniza. Tepenize cikarmayin bukadar. Calismasin haftasonu ozaman senmi zorluyosun. Laf.

verme maaşını.
madem üçün beşin hesabını yapıyo.
müstehak ona.

Bu adam çalışmasanız da sizinle evli kalır mı acaba?

Harbi küçük hesaplar peşinde. Kırılırsa kırılsın ya, annenize harcadığın kendi 50 tl'niniz hesabını sorarken o sizi kırmıyor mu?

siz eşinizin ailesine böyle ufak masraflar karşılaması olduğunda karışıyorsanız ondan yapıyordur
karışmıyorsanız adamın huyu galiba ben kısıyorum sende kıs gibi hal hareket takılmış
sonuçta siz çalışıyor ve siz ödüyorsunuz bu durumdan davrandığı hal hareketten rahatsız olduğunuzu söylersiniz
borcunuz var mı varsa çok mu

Kendi kazandığınızın hesabını verecek konuma kendinizi siz getirmişsiniz,suçlusunuz.En başından o sınırı koyacaktınız..

O konuyu okudum. Yazacağımı D damdan yazmıştı. Yorum yapmadım. Bu konuya da bunları yazacaktım. Siz halletmişsiniz .

Kadının çalışması hala zaruri değil lüks bizim toplumumuzda. Kadının parası olunca kendi paranın hesabını ona mı vereceksin? Erkeğin parası olunca,senin rızkını elaleme mi yediriyor?

Anlayan beri gelsin

Zaten eşit olamamamız bundan eşitlik kültürümüz yok

Ben çocukken maaş elden alınırdı bir yer vardı para orda dururdu herkes alıp harcardı evin çocuğu olarak ben de

Maaşım varken kart eşimde olur tüm parayı çeker koyardı bir yere elden olan bölümünü de getirip koyardım

Şimdi serbest çalışıyoruz paralar hesapta ikimizde de kart var kimse de 50-100 tl hesabı yapmıyor ama para çok harcayacak olan da söylüyor

Eş olabilmek nikahla çocukla vs değil bizim diye düşünebilmekle olur biz olmak önemli ki günümüzde bunu yakalayabilen de az gibi şu siteden gördüğüm

Aynen işin özü bu. Şimdi cıkıp erkek tarafını tutmakla suçlanacağız :) ama esasında eşit olabilmek için önce eşitliğin tanımını doğru yapabilmek gerekiyor. Bence bunun aksidir kadın düşmenlığı.
Güzel yorumdu

Ama o bayanın derdi 75 lira değildi eşi 1900 kendisi de 1300 lira para alıyomuş.. eşi tüm maaşını elinden alıp 20 li ra ya da 30 lira harçlık veriyomuş sadece.. bi de bu bayan 31 haftalık mı ne hamile.. benden sakınıp neden abisine veriyo hem de onların da durumu iyi sadece ben çalıştığım için bizim biraz daha iyi demiş.. kadıncağız haklıydı.. burdaki konu sahibi hanım siz de haklısınız.. nedir bu eşinin harcadığı parayı kıskanmak hem de hanımlar da çalışırken.. erkekler de hata var her iki konuda da

Eşiniz olması ona bu hakkı vermez, biraz sınırını bilsin gösterin bu sınırı ona. Üstelik siz de çalışıyorsunuz.

ay Allahım ya bu ne böyle hesap extresi falan kontrol etme nedir yaa.anne babayı bırak yedi kat el olsun 50 liralık yemeğin hesabını sormakta nedir.gerçekten şu siteye üye olduğumdan beri artık hiçbir şeye şaşırmıyorum.ki 50 lira olmasını geçtim.istersem tüm maaşımı harcarım.sen erkeksin bana bakmak zorundasın.ben maddi yükümlülüğe sahip değilim.varmı lan keyfime çalışıyorum.bu neyaaaaa

Herkes kendi gördüğünü yazıyor biz istediğimiz kadar ifade etmeye çalışalım. Ben de okudum 75 lira muhabbetini haklısınız, bahsedildiği şekilde mesele enayi yerine konmak. Ben de bugün benzer bi konu açmıştım benim de mevzu kendisi sürekli bi işte çalışmamasına rağmen eline geçecek(!) daha ortada para yok, (biz darboğazdan çıkamamışız bile) parayla ailesinin, abisinin, yengesinin keyfine katkıda bulunmak. Benimkinden açıklama bugün geldi:"verici" bir karakteri varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…