eşimle anlaşamadığımız konu

Benim eşimde tam tersi. Kardeşlerim yada annemlerleyken asla onların elini cebine attırmayacaksın der. Eşiniz çok ilginçmiş ayda 1 olan bişey ve sizde çalışıyorsunuz. Yemenin içmenin lafı mı yapılırmış.Taviz vermeyin bu kadar ben enayimiyim ne demek onlar sizin aileniz.Çok ayıp.

Al benden de o kdr surekli bu konuda tartisiyoruz birseyleri sorgulamaya basladim her seye ne gerek var birsey aldim mi gostermekten korkuyorum o duruma gelmisim yaziklar bana kendime saygim mi kalmamis nedir ama daha sekiz aydir evliyiz aslında sıkıntı bende degil onda

Ne kadar kotu bi durum.baska bisey olsa hadi dersin de ailenle yedigin yemek icin bu kadar laf etmeye utanmadimiki.bide sende calisiyosun.

BENDE ÖYLE SİNDİRDİ BENI RESMEN. BİZDE IKI YILLIK EVLIYIZ AMA BEN 7 AYDIR ÇALIŞIYORUM. SADECE EŞİM ÇALIŞIYOKEN ASGARİ ÜCRET KİRA ZATEN ALMAYA PARA KALMIYODU. ŞİMDİ ÇALIŞIYORUM AMA BÖYLE BSEYI LAZIMSA ALMALIYMIŞIM BEĞENİPTE ALAMIYORUM BENDE ALIŞIP GİTCEM ALMAAMAYA KARIN TOKLUĞUNA ÇALIŞCAM YAKINDA. AMA ARTK KARTIMI ALDIM ONDAN KARIŞMA DEDİM EVİN MASRAFLARINI ORTAK KARŞILICAZ SONRA KARIŞMICAZ

tatlım kusura bakma ama esın cımrı bunun baska bı acıklaması olamaz.. sonucta sende para kazanıyorsun esının elıne bakıyorsun kı.. ozellıkle bır 50 lıranın lafını yapmaması lazım.. tabıkıde alıcaksında hedıye yemekte ısmarlıcaksın.. sonucta o senı bu yasına getıren aıle.. asıl bu yuzden esının mınnet duyup daha fazla hassasıyet gostermesı lazım.. acıkca konus esınle ve bu durumu.. aynısı ben yapsam senın aılene ne dusunurdun de bıraz empatı yapın evlılıkte en onemlısı bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…