- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Werder_veremem
-
Al benden de o kdr surekli bu konuda tartisiyoruz birseyleri sorgulamaya basladim her seye ne gerek var birsey aldim mi gostermekten korkuyorum o duruma gelmisim yaziklar bana kendime saygim mi kalmamis nedir ama daha sekiz aydir evliyiz aslında sıkıntı bende degil ondaay evet bnımde öyle ama aileme yemek ısmarlamama kızmazda. mesela fıncan varken fıncan takımı alamam. cantam varken canta lamam . yanı bseyı begendım dyıp alamam ihtyac olması lazım... yaa resmen kendımı suç işlemiş gbı hissettiriyo bna
BENDE ÖYLE SİNDİRDİ BENI RESMEN. BİZDE IKI YILLIK EVLIYIZ AMA BEN 7 AYDIR ÇALIŞIYORUM. SADECE EŞİM ÇALIŞIYOKEN ASGARİ ÜCRET KİRA ZATEN ALMAYA PARA KALMIYODU. ŞİMDİ ÇALIŞIYORUM AMA BÖYLE BSEYI LAZIMSA ALMALIYMIŞIM BEĞENİPTE ALAMIYORUM BENDE ALIŞIP GİTCEM ALMAAMAYA KARIN TOKLUĞUNA ÇALIŞCAM YAKINDA. AMA ARTK KARTIMI ALDIM ONDAN KARIŞMA DEDİM EVİN MASRAFLARINI ORTAK KARŞILICAZ SONRA KARIŞMICAZAl benden de o kdr surekli bu konuda tartisiyoruz birseyleri sorgulamaya basladim her seye ne gerek var birsey aldim mi gostermekten korkuyorum o duruma gelmisim yaziklar bana kendime saygim mi kalmamis nedir ama daha sekiz aydir evliyiz aslında sıkıntı bende degil onda
Rica ederim canım doğrusunu biliyoken sussaydım eğer içime dert olurdu.. çok naziksinAY CNM ÇOK SAĞOL ŞUAN BENIM HAKKIMDA BURAYA YAZDIĞI YORUMLARI OKUYUNCA KAN BEYNIME SIÇRADI RESMEN KONUYU NASIL ANLAMIŞ YORUMLAMIŞ COOK SAGOL ANLATMIŞSIN
Rica ederim canım doğrusunu biliyoken sussaydım eğer içime dert olurdu.. çok naziksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?