Bu kadar sorun yaşıyorsunuz 4ay ayrı yatıyorsunuz neden sakince oturup konuşup bi karar vermiyorsunuzMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim çünkü çok büyük sıkıntıların var eşimle sürekli kavga ediyoruz bir kavga ettiğimiz zaman Dört ay küsüyor ayrı yatıyoruz şuanda küsüs yataklarının ayrı kafayı yiyeceğim yakında bir yardım istiyorum
Anlasamiyorsaniz bosanacaksiniz bu kadar basit cevabi..Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim çünkü çok büyük sıkıntıların var eşimle sürekli kavga ediyoruz bir kavga ettiğimiz zaman Dört ay küsüyor ayrı yatıyoruz şuanda küsüs yataklarının ayrı kafayı yiyeceğim yakında bir yardım istiyorum
Bize çok iyi anlamışın aynı huylardayız barışan taraf hep oldum veya konuşmaya çalışan beni umursamaz bir hal takar beni iyice çıldırırım hiç bir zaman sevdığını söylemez çilve işeme geldiğımde ise evliliğin ilk zamanlarında yaptım memnun kalacağına sen bunları nerden öğrendin dedi dayanışma yedim küfrünüde bebeğim olduğu için geç yazıyorumBirşey diyeyim mi senin söylediklerinden anladığım ikinizde
Belli ki aynı huylara sahipsiniz ve birbirinizi hiçbirşekilde alttan almıyosunuz. 8 yıldıe evli olan insan eşinin her huyunu bilir ona göre adım atar yeri geldimi eşin seni alttan alır yeri geldimi sen onu hatta yeri geldimi kalabalık ortamda o seni yüceltir sen onu yüceltirsin.
4 ay küs kalmak nedir eşinin gözü dışarı kaydımı ne olacak bir adam 7 ay ilişkiye girmiyor karısıyla birisine gitmediği ne malum.
Siz alttan alın cilve yapın yanından ayrılmayın sarmaş dolaş olun , bu şekilde yeri geldimi oda size yapar.
Her evlilikte ufacık birşeyden de olsa kavga olur ama bir taraf ılımlaştırır ortamı aynı kişi yapacak diye birşey yok eşinize örnek olun derim.
Tabi ne tür kavga ettiğinizi bilmiyorum
Bebeği hangi ara yaptınız diyesim geldi4 ay küslük?
3 kere kavga etseniz, kafadan bir yıl küssünüz yani?
6 kere kavga etseniz 2 yıl, 9 kavga 3 yıl... Ohhoo...
Böyle hayat geçer mi?
Cilve yaptın diye dayak yedin,sonra çocuk yaptın ama tek derdin küs kalması öyle mi,peki.Bize çok iyi anlamışın aynı huylardayız barışan taraf hep oldum veya konuşmaya çalışan beni umursamaz bir hal takar beni iyice çıldırırım hiç bir zaman sevdığını söylemez çilve işeme geldiğımde ise evliliğin ilk zamanlarında yaptım memnun kalacağına sen bunları nerden öğrendin dedi dayanışma yedim küfrünüde bebeğim olduğu için geç yazıyorum
Merhaba inanki cok üzüldüm huzur olmayinca hicbirsey olmaz... kac yillik evlisiniz diye soracaktim msj larda gördüm 8 yillik demissiniz.. yani 5 yili atlatmissiniz cunku evlilikler 5 yildan sonra duzene girmeye başlar ama sizin 8 yil olmus... uzgunum kardesim eger 10 yildan sonra bile duzelmezse bundan sonrasi biraz sıkıntı... çünkü 10 yillik evli arkadaslarimin malesef kavgalari yıllar dir bitmedi devam ediyor... ama bir umut... kayinvalidemde 35 seneden sonra evliliginin duzeldigini söylüyor allah yardimcin olsun sin bisey daha kus olan karikocanin arasina seytan girermis... inat ugruna gurur ugruna evliliginizin en guzel yillarini heba etmeyin.. bunlarin aynisini esine söyle...Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim çünkü çok büyük sıkıntıların var eşimle sürekli kavga ediyoruz bir kavga ettiğimiz zaman Dört ay küsüyor ayrı yatıyoruz şuanda küsüs yataklarının ayrı kafayı yiyeceğim yakında bir yardım istiyorum
Anladım canım eşin sanırım bu işlerden anlamıyorum en iyisi ona yavaşca enjekte et bunu sana önemli günlerde hediye alsın sen ona al.Bize çok iyi anlamışın aynı huylardayız barışan taraf hep oldum veya konuşmaya çalışan beni umursamaz bir hal takar beni iyice çıldırırım hiç bir zaman sevdığını söylemez çilve işeme geldiğımde ise evliliğin ilk zamanlarında yaptım memnun kalacağına sen bunları nerden öğrendin dedi dayanışma yedim küfrünüde bebeğim olduğu için geç yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?