Eşimle anlaşamıyoruz

Eski
Eşim en son bana 6 ay küstü
Ben de ebedi hayatımdan cıkardım onu
Dava actıgımda sebep ne ki dedi bir de
Küsen eş hiç çekilmez
Allah yardımcınız olsun
sorun orda yook ortada çünkü içkisi kumarı yok karı yok kız yok evinde bakıyor başka ne istersin işte anlatamıyorum bazen

canım zaten tel karıstırmakla anlasılmaz ki daha sıkı takıbe al ayrıca konus belki sorunları olabılır aldatmaya yordum ama saglık problemlerı mı var ki herseyı gectım sen ona yakınlasıyor musun tepkısı ne oluyor bu durumda ayrıca ayrılma hakkın var ne demek kus kalıp 4 ay ılgısız bırakmak??? bosarım ben olsam.

Canım benim şu erkekler insanı profesyonelleştiriyor dimi.vallahi lafımızı seçer olduk.incelikten kırılacaz ama öküzler hala aynı öküz

Canım benim şu erkekler insanı profesyonelleştiriyor dimi.vallahi lafımızı seçer olduk.incelikten kırılacaz ama öküzler hala aynı öküz
Düzeleceğini. Bilsem değişmeyecek hala aynı öküz kalacak. Böyle ayrı odalarda yatmaya devam

Erkeğin kusenini de duymuş olduk. İnatçı demissiniz ya deliye vurup espri şaka vs ile inat kiracaksiniz ya da oturup bu böyle olmaz çok yiprandim ortada sorun varsa kusmek cozum olmamali.,konusmayacsk kadar inatcisin lutfen birlikte Bir uzman destegi alalim diyebilirsin.Allahyardimcin olsun

aslında cevabı kendiniz vermişsiniz.
baristiktan sonra sorunlarınızı beklentilerinizi konusmuyorsunuz.en ufak sorunda yine başa dönüyorsunuz.
özür dilerim diye barışmak yerine karşınıza alın ve konuşun.
yaptığının bencilce olduğunu sizin de kirildiginizi böyle olmaktan çok rahatsız olduğunuzu söyleyin.ona da beklentilerini sorun.ne istiyorsun benden bekleyipte benden goremedigin şeyler ne.bende ona göre bundan sonra daha dikkatli olcacagim.
bu aralar çok yoruluyorum o yüzden gerginim senden birazcık anlayış birazcık yardım istiyorum deyin.
bunun gibi şeyler ama yargılamadan ve sesinizi yukseltmeden güzelce derdinizi anlatın.
emin olun en azından rahatlarsiniz.onun vereceği tepkiye göre de davranirsiniz.
ben huzurlu bir evlilik istiyorum.birbirimize kusmeyi bırakıp konuş benimle deyin
umarım düzelir.gerçekten zor bir durum.
aranızdaki bağı kuvvetlendirin öncelikle.
fevri ve ani çıkışlar yerine biraz sakin olmaya çalışın.sürekli çocuklara yogunlasmayin.bulduğunuz fırsatta yanına gidin yanağına bir öpücük kondurun mesela.
bir kaç siz yaparsanız sonra oda sizin gibi davranmaya başlar.
sevgi ve saygı baginizu kuvvetlendirin.
o zaman değil 4 ay 4 saat küs kalamazsiniz.
Allah kolaylık versin.insallh en kısa sürede tüm sorunlarınızı çözersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…