Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su çocuk var düzelir lafına sinir oluyorum bana bi tane çocuktan sonra düzelen birini gösterin o zaman çocuğu olan hiç bir çift bosanmazdiÇocuk var 7 aylık düzelir mi diye bekledim ama aynı
Sizi döven adama bir de çocuk mu yaptınız ödül gibi ?Çocuk var 7 aylık düzelir mi diye bekledim ama aynı
Başlığı hatalı açmışsın!Kocam bir öküz ve beni dövüyor diye açman gerekiyordu.Anlaşamamak daha soft bir kavram.İnsanla anlaşamazsın,öküzle anlaşamamak kavram olarak kendisiyle çelişir.Merhaba eşim önceden tartışmalar olduğunda şiddet uygulamadan yada uygularsa ozur diler idi şimdi ise aksine her problemde şiddet çok sabrettim Bir daha olsun yine yaparım diyor ne yapmalıyım sizce
Evet bakarlar şuan çalışamıyorum çok küçük ama bakan biri olursaa tabiki çalışırım7aylık bebekle yalnız kalmak gerçekten insanı düşündürüyor anlıyorum. Şiddet azalacağına artmış siz de bıkmışsınız ki cevabını bildiğiniz soruyu bize sormuşsunuz. Aileniz durumu biliyor mu? Çalışıyor musunuz? İşe başladığınızda bebeğinize anneniz ya da yakınınız bakar mı? İmkanınız varsa düğün cd niz varsa yanınıza alın. Düğün takılarınızı ve eşyalarınızı talep edecek bebeğiniz için de nafaka alacak şekilde boşanma davanızı açın.
Dayak yemeye devamMerhaba eşim önceden tartışmalar olduğunda şiddet uygulamadan yada uygularsa ozur diler idi şimdi ise aksine her problemde şiddet çok sabrettim Bir daha olsun yine yaparım diyor ne yapmalıyım sizce