• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle anlaşamıyoruz

Hedbug_17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
3
1
1
33
Merhaba eşim önceden tartışmalar olduğunda şiddet uygulamadan yada uygularsa ozur diler idi şimdi ise aksine her problemde şiddet çok sabrettim Bir daha olsun yine yaparım diyor ne yapmalıyım sizce

Huylu huyundan 20 yılda geçse vazgeçmez :KK43: İnsan kazara birinin ayağına bassa bile defalarca özür diliyor .
Anlaşamamak başka DAYAK bambaşka .Anlaşamıyor olsaydınız farklı şeyler yazılırdı Ancak şiddet var Ve o 7 aylık bebek şiddettin içinde büyürse sizi affetmez :KK43:

Merhaba eşim önceden tartışmalar olduğunda şiddet uygulamadan yada uygularsa ozur diler idi şimdi ise aksine her problemde şiddet çok sabrettim Bir daha olsun yine yaparım diyor ne yapmalıyım sizce
Başlığı hatalı açmışsın!Kocam bir öküz ve beni dövüyor diye açman gerekiyordu.Anlaşamamak daha soft bir kavram.İnsanla anlaşamazsın,öküzle anlaşamamak kavram olarak kendisiyle çelişir.

Ağzını açma. Açarsan da kendine bir kask al ve önlem amaçlı tak. Dövdükten sonra "kocişşş akşama ne yapayım" diye sor. Bebeğinle ilgilen. Eşinin ayaklarını yıka. Cinsel ihtiyaçlarını gider. Öyle yaşlan git işte. Belki yaşlanınca seni dövmeyi bırakır. İstediğin cevap oldu sanırım.

7aylık bebekle yalnız kalmak gerçekten insanı düşündürüyor anlıyorum. Şiddet azalacağına artmış siz de bıkmışsınız ki cevabını bildiğiniz soruyu bize sormuşsunuz. Aileniz durumu biliyor mu? Çalışıyor musunuz? İşe başladığınızda bebeğinize anneniz ya da yakınınız bakar mı? İmkanınız varsa düğün cd niz varsa yanınıza alın. Düğün takılarınızı ve eşyalarınızı talep edecek bebeğiniz için de nafaka alacak şekilde boşanma davanızı açın.

7aylık bebekle yalnız kalmak gerçekten insanı düşündürüyor anlıyorum. Şiddet azalacağına artmış siz de bıkmışsınız ki cevabını bildiğiniz soruyu bize sormuşsunuz. Aileniz durumu biliyor mu? Çalışıyor musunuz? İşe başladığınızda bebeğinize anneniz ya da yakınınız bakar mı? İmkanınız varsa düğün cd niz varsa yanınıza alın. Düğün takılarınızı ve eşyalarınızı talep edecek bebeğiniz için de nafaka alacak şekilde boşanma davanızı açın.
Evet bakarlar şuan çalışamıyorum çok küçük ama bakan biri olursaa tabiki çalışırım

Şiddet azalacağı yerde arttı diyosunuz. Hayvan herif açıkca yine yaparım diyomuş. Öyle bi ortamda çocuğunuzada pek bi faydanız olmaz. Aileniz ile konuşun anlatın. Çünkü o adam artık iflah olmaz.

Dayak yemeye devam:işsiz:şiddet uygulayan adama çocuk vermişsiniz üstüne düzelir mi diye bekliyorsunuz

Back
X