merhaba. ben 41 yaşındayım. eşim 47 yaşında. onun ikinci eşiyim. eşim fiziğimi beğenmiyor. ben 65 kilo verdim. çok sarktım. eşim bilerek evlendi. bir dizi estetik operasyon geçireceğim. eşi, şu an beni çekici bulmadığını söyledi. ameliyatlardan sonra her şey değişebilir dedi. ama dedi ki bu asla boşanma sebebi olamaz. ben ömrümü sana adadım. senden başka planım olamaz dedi. sadece fiziki olarak asla sana çekilemiyorum dedi bu durum beni üzdü ama şöyle de bir gerçek var ki cidden fiziğim kötü. arkadaşlar her yerim aşırı sarkık. onu anlıyorum. yine de üzülüyorum.
sizce ameliyatlardan sonra yeniden başlar mıyız? eşi ile belli bir süre sonra yeniden ısınan var mı aranızda?
bu sorun harici aramızda sorun yok bu arada. itme kakma hor görme aşağılama merhametsiz davranma ve saygısızlık yok. evden uzaklaşma ve eve gelmeme durumu da yok. evden işe, işten eve. ama beni öpmez. bana sarılmaz. tensel yakınlaşmamız yok. bense ona aşığım. gerçekten seviyorum. umut ışığı arıyorum. keşke fiziken güzel olsaydım. erkekler için fizik çok önemli. ameliyatlardan sonra sizce güzel olur muyum?
sizce ameliyatlardan sonra yeniden başlar mıyız? eşi ile belli bir süre sonra yeniden ısınan var mı aranızda?
bu sorun harici aramızda sorun yok bu arada. itme kakma hor görme aşağılama merhametsiz davranma ve saygısızlık yok. evden uzaklaşma ve eve gelmeme durumu da yok. evden işe, işten eve. ama beni öpmez. bana sarılmaz. tensel yakınlaşmamız yok. bense ona aşığım. gerçekten seviyorum. umut ışığı arıyorum. keşke fiziken güzel olsaydım. erkekler için fizik çok önemli. ameliyatlardan sonra sizce güzel olur muyum?