• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aram düzelir mi sizce? sadece aylık evliyiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

umutluev

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
1.432
3.048
658
Sivas
merhaba. ben 41 yaşındayım. eşim 47 yaşında. onun ikinci eşiyim. eşim fiziğimi beğenmiyor. ben 65 kilo verdim. çok sarktım. eşim bilerek evlendi. bir dizi estetik operasyon geçireceğim. eşi, şu an beni çekici bulmadığını söyledi. ameliyatlardan sonra her şey değişebilir dedi. ama dedi ki bu asla boşanma sebebi olamaz. ben ömrümü sana adadım. senden başka planım olamaz dedi. sadece fiziki olarak asla sana çekilemiyorum dedi bu durum beni üzdü ama şöyle de bir gerçek var ki cidden fiziğim kötü. arkadaşlar her yerim aşırı sarkık. onu anlıyorum. yine de üzülüyorum.

sizce ameliyatlardan sonra yeniden başlar mıyız? eşi ile belli bir süre sonra yeniden ısınan var mı aranızda?

bu sorun harici aramızda sorun yok bu arada. itme kakma hor görme aşağılama merhametsiz davranma ve saygısızlık yok. evden uzaklaşma ve eve gelmeme durumu da yok. evden işe, işten eve. ama beni öpmez. bana sarılmaz. tensel yakınlaşmamız yok. bense ona aşığım. gerçekten seviyorum. umut ışığı arıyorum. keşke fiziken güzel olsaydım. erkekler için fizik çok önemli. ameliyatlardan sonra sizce güzel olur muyum?

merhaba. ben 41 yaşındayım. eşim 47 yaşında. onun ikinci eşiyim. eşim fiziğimi beğenmiyor. ben 65 kilo verdim. çok sarktım. eşim bilerek evlendi. bir dizi estetik operasyon geçireceğim. eşi, şu an beni çekici bulmadığını söyledi. ameliyatlardan sonra her şey değişebilir dedi. ama dedi ki bu asla boşanma sebebi olamaz. ben ömrümü sana adadım. senden başka planım olamaz dedi. sadece fiziki olarak asla sana çekilemiyorum dedi bu durum beni üzdü ama şöyle de bir gerçek var ki cidden fiziğim kötü. arkadaşlar her yerim aşırı sarkık. onu anlıyorum. yine de üzülüyorum.

sizce ameliyatlardan sonra yeniden başlar mıyız? eşi ile belli bir süre sonra yeniden ısınan var mı aranızda?

bu sorun harici aramızda sorun yok bu arada. itme kakma hor görme aşağılama merhametsiz davranma ve saygısızlık yok. evden uzaklaşma ve eve gelmeme durumu da yok. evden işe, işten eve. ama beni öpmez. bana sarılmaz. tensel yakınlaşmamız yok. bense ona aşığım. gerçekten seviyorum. umut ışığı arıyorum. keşke fiziken güzel olsaydım. erkekler için fizik çok önemli. ameliyatlardan sonra sizce güzel olur muyum?
Yerinizde olsam ameliyat paramı ondan alırdım ameliyatımı olur bir güzel kendime de baktırırdım iyileştiğim an da kapının önüne koyardım😍 bunun keyfi eminim bambaşkadır

Evlenirken dokunmayacağı kadınla niye evlenmiş, önce bunu bir sorgulayın.
Adamın sizden çıkarı ne?
çıkarı yok maddi olarak zaten çalışan biri değilim param da yok. o zengin. dışarıdan bakan göz benim ondan çıkarım var sanar. çünkü hem güzel değilim hem işsizim. ama iyi anlaşıyoruz ve güzel bir aile ortamı kurduk. hiç maddi ya da manevi sömürü hissetmedim.

Kusura bakmayın da eşiniz saygısızın önde gideni, sizi bu şekilde kabul edip evlenmiş ve şimdi beğenmediğini söylüyor. Böyle bir adamın yanında bir dakika dahi durmam, sizi sevdiği falan da yok. Seven adam karısından köşe bucak kaçmaz.

zaten o ödeyecek de niye kapının önüne koyayım? kolay mı insanları kapının önüne koymak ayrıca ev onun para onun evin kapısı da onun. bana ait bir şey yok burda benim 5 kuruşum geçmedi eve. haksızlık yapmam asla.
Bu cevap bana sanırım. Valla hanımefendi para pul onun olabilir ama kimse benim gururumla oyanayamazz. Evlenirken bilmiyormuydu aşağı yukarı fizik hatlarımız belirgindir hepimizin. Kendinizi bu kadar küçük görmeyin, gördürmeyin.

zaten o ödeyecek de niye kapının önüne koyayım? kolay mı insanları kapının önüne koymak ayrıca ev onun para onun evin kapısı da onun. bana ait bir şey yok burda benim 5 kuruşum geçmedi eve. haksızlık yapmam asla.
Eee o zaman niye konu açtınız?
Bu işin hastalığı var, yaşlılığı var. O estetik ameliyatlardan sonra ölümsüz olmayacaksınız, bedeniniz yaşlanacak, haliyle sarkacak. Hepimiz için geçerli bu durum.
Her zaman süper model gibi görünmüyoruz, o halde kocalarımız bize zorbalık yapma hakkına sahip mi?
Neyin parasını vermiş olursa olsun hakkı yok sizi zorbalamaya.

Konusahibi
Şimdi eğri otur doğru konuş.
Bu adamin seni arzulamadiğini biliyordun. Hiç sevgililik zamanında fark etmedinmi oynaşmadiğini? Asker arkadaşı gibi çay içtiyseniz bilemem ama gözünden belli olur yani.
Sen estetiğini yaptır gerisini düşünme.
Bakarsın one minute man çıkar. Üzüldüğünle kalirsin

Sarılmaz, öpmez demişsiniz ama bu durumda cinsellik nasıl? Cinsellik olmayacağını bile bile neden evlenmiş sizinle peki? Ve bu şekilde nasıl devam etmeyi düşünüyorsunuz? Belki o aynı zamanda aseksüel de ama siz böyle bir ömür tüketmeyi istiyor musunuz?
Sizin için de sorun değil ise devam edebilirsiniz tabi ama sizin için sorunsa nasıl devam edecek?

çıkarı yok maddi olarak zaten çalışan biri değilim param da yok. o zengin. dışarıdan bakan göz benim ondan çıkarım var sanar. çünkü hem güzel değilim hem işsizim. ama iyi anlaşıyoruz ve güzel bir aile ortamı kurduk. hiç maddi ya da manevi sömürü hissetmedim.

Anlaşıldı bu adam bu haddi burdan alıyor tam olarak. Boşverin olun estetiğinizi geçin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X