- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
İki konu arasında 9 ay var
İki konu arasında 9 ay var
Burda bizi kekliyor yani ...
Dalga mı geçiyor acaba yoksa içinde bulunduğu ruhsal durumun etkisi mi?
Ben kinamiyorum eden bulur diyorum..Hadisi Serif: Insan kinadigi seyi yasamadan ölmezmis..
kıskançlığı bi kenara bıraktım eskiyi niye ortaya atıyorsunuz erkekler böyle şeyleri sindiremezlerHanımlar merhaba.ben eşimle 3 yıllık evliyim.eşim, başta bana çok düşkün, sevgiyle dolu, yardımsever bir insandı.benim kıskançlık takıntımdan dolayı onu hep baskıladım.evde tv izleyemedik bile beraber o derece kıskancım.elimde değil bu durum.daha yeni evliyken bir tartışmamızda o uyurken evi terk edip arkadaşıma gittim onda kaldım.ve bunun üzerine daha 5 kez evi terk ettim.tartışmazlarımızda ona bıçak çekmişliğim var.evdeki cam saksıyı ayağımla kırmışlığım var.ona hep geçmişimde ilişkim olduğunu, o kişinin beni unutamadığını bana mesaj attığını söyledim.canını acıtmak için.halbuki böyle bir şey yok.(ve sanırım bu en ağırına giden şey oldu.aklımda başkası olduğunu düşünüyor) çocukken bir tacize uğradım, erkeklere güvenemiyorumailem tarafından ise çok ilgi göremeden büyüdüm.ve travmalı geçmişim kocamla aramda patlak verdi o kadar kibar, bana aşık bir adamı kaybettim.şimdi ise o bana kötü davranıyor.beni evden kovuyor.hakaretler ediyor.ne yapacağımı bilemiyorum.boşanmanın eşiğindeyiz.bana travmalar yaşattın ve seni affedemiyorum diyor.2 küçük bebeğimiz var.bana akıl verin ne yapmalıyım???
Canım bulancagin neresindensin:))adamcağızı kendinizden kurtarın!!
Evet doğru, insanlara bu yaklaşım yanlış.Ya siz linci ne kadar seven insanlarsınız? Derdi başını aşmış, zar zor iki kelam edip bir iki yapıcı söz duymak için kendini buraya atmış insanlara nasıl kabus yaşattığınızın farkında mısınız? Kadının belli ki ciddi problemleri var, açık açık da yazmış, hatalarının farkında. Ne olur yani biraz yapıcı yorum yapsanız? Gerçekten psikolojisi bozuk ya da eğilimli insanları intihara sürükleyecek derecede korkunç yorumlar yapıyorsunuz. “Çocuklarını ver kim bilir onlara ne yaparsın” nasıl bir itham? Hiç mi üslup, adap bilmiyorsunuz? Bdv değil “hadi bana hakaret edin” başlığı altında okuyoruz sanki, hayret bir şey!
Sevgili konu sahibi, geçmişiniz sizi ciddi anlamda yaralamış. Önceliğiniz kocanızla aranızı düzeltmek değil de tedavi olmak olmalı. Siz iyileştikçe bu hem size, hem evliliğinize, hem çocuklarınıza olumlu etki edecek ve belki de her şeyi toparlayacak. Lütfen ilk iş bir uzmana başvurun.
Sizin için dua edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?