Eşimle aram düzelir mi?

Bütün bunlar size yapilsa affeder ya da unutur muydunuz? Malesef esinizin sevgisini de evliliginizi de kendi ellerinizle öldürmüssünüz. Hicbir sey eskisi gibi olmaz.

Ne okudum ben dedim az önce..
Kadına şiddeti kınadığınm gibi erkeğe olan şiddeti de kınarım. Siz eşinize psikolojik şiddetin alasını yapmışsın. Eğer bunları yapan eşiniz olsaydı burada yazacağım yorumlar çok daha acı olurdu da.. Sizin zaten psikolojiniz oldukça kötü..
Adam size çok iyi dayanmış 3 sene. Ben 3 ay dayanamazdım. Bilemiyorum evliliğinizde umut göremedim ama siz yine de bir annesiniz. Çocuklarınızın hatrına gidin bir tedavi olun lütfen..

Evlilikten önce sizin onceliginiz kendinizi nasıl daha iyi dizginlersiniz o olmalı.. evlilik ve cocuklarla iyi iliski dogrudan buna bagli. Bicak cekecek kadar kendinizi kaybetmişsiniz.. bir destek alın bence ve sonra evliliğiniz ne olur onu düşünün

arada derede 2 çocuk yapacak cesaretiniz varsa bugünleri düşünmüş olmanız lazım.

Bu durum elimde değil diyerek normalleştirmeyin lütfen. Ortada bir sorun olduğunu görüyorsunuz ve hatanın kendinizde olduğunun da farkındaysanız uzmanından yardım alın gerek devlet gerek özelde bu konu ile ilgili size yardımcı olabilecek doktorlar mevcut. Hatanız kendinizle ilgili sorunları çözmeden evlenmeniz ve sorunlu bir evliliğe gelde 3 senelik evliliğe 2 çocuk sığdırmak. Artık önünüze bakın ve en azından çocuklarınızın hatrına doktora gidin. Önceliğiniz kocamı nasıl döndürürümden ziyade kendimi nasıl iyi ederim olmalı

Travmalar ınsanı yaralar guveni sarsar o konda haklısn ama adam ben nereye düstüm demis yani resmen cocuklaırınıza yazık bu sekilde olmayın tedavi gorun b cok yontem var su saaten snra bseyler duzelrmi blmem ama cpcuklara yazık olmasın en azmdan

Yani adamı delirtene kadar uğraşmışsın
Şimdi niye delirdi diyorsun
Burada söylüyorlar sürekli evi terk edip gitmeyi oyun haline getirmeyin bitirmeye kararlıysanız gidin diye siz onların açık örneği olmuşsunuz

Afedersin de ablacım adamın ağzına etmissin töbe töbe
Aran duzelse bile adamın kafasında soru isaretı olarak kalacaksın
Taciz olayını psikolojik yardımla cözup evlenseydin keske
Cunku muhtemelen senden sonra adamın da kadınlara guveni kalmadı..

Lütfen ayrılın ve tedavi olun. Yaptıklarınız normal değil. Belli ki bir hastalığınız var. Tedavi olmadan düzelmeniz çok zor.

Ben zaten söylediğiniz hiçbir şeye karşı çıkmıyorum; ben halihazırda psikolojisi çok iyi olmayan birine aşağılayıcı, yıkıcı, anlamsız bir üslupla yorum yazılmasını eleştiriyorum. Umarım bu üslubu biraz olsun düzeltiriz de burada bir ümit aklıselim yorumlar duymaya gelen insanlara bir faydamız olur.

Elbette ama konu sahibi kendi probleminin farkında. Hep aynı şeylerden dert yanan ama çözüm için hiçbir şey yapmamayı tercih etmiş hep.

Bıçak çekmek gibi şeyler olunca haliyle insanlar afallıyor. Sosyal mecralarda her zaman linç var maalesef. Önüne geçilemiyor.

Bende onu yazacaktim baktim siz yazmışsınız.
Bence milletle dalga geciyor aklınca

Canım sen biran önce boşan adama yazık acıdım vallahi.Biran önce de psikolojik destek al kimse senin travmalarının sonuçlarına katlanmak zorunda değil.Karşındaki de insan nihayetinde.İlişkini kurtarmak istiyorsan psikologa görün biran önce yoksa zor.

Hanımefendi neden konu açıp cvp yazmıyorsunuz kimseye ? Bu çok saygısizca bir davranış ve her konunuz da bunu yapmışsınız .hayret gerçekten konu açmayı bilip yorum yapmayı bilmemek neden ? Anladık sorunlarınız var ama su an kim ne giymis konusunu incelemeyi biliyorsunuz o zaman kendi konunuzlada ilgilenebilirsiniz gayette .biraz saygı ya biraz çok birsey istemiyoruz.

bıçak çekmek nedir ya?

adam haklı. bi psikiyatra gidin bu erkeklere güvenmemek değil artık. kişilik bozukluğunuz olabilir ya da bipolar olabilirsiniz.

Bence siz gidin esiniz yazsin, zira onun derdi daha buyuk.
Cok uzuldum esinize.

Elinizdekinin kiymetini kaybedince anlıyorsunuz . Evlilik terapisine gidin,degistiyseniz eger bunu ona kanıtlayın .yenideb aşık edin kendinize, telafi edin.ama esiniz soguduysa ve artik sevmiyorsa donusu olmayabilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…