arkadaslar eşimle akşam yemeği için dışarı cıktık.neyse oturduk bişeyler yiyoruz dediki..doğu görevinden sonra memleketimi niğde yi seçecegim ilk tercih olarak dedi..ben de olur tabi dedim.birimizden birimizin ailesine yakın olalım ki tatillerimizde de tek birimizin ailesine gideriz böylelikle dedim..ikinci tercihimde hatay olur dedi.ben de tamam niğde olsun senin ailenle aynı yerde yaşayalım ama hatay ne benmkilere sizinkilere uzak..niğde olmasın demiyorum sana sonucta itirazm yok ama hatay ı istemem dedim..bu arada ben de öğretmenim eş sebebi ile doğuya geldim..ben niğde olmaz demiyorum sonucta dedim eşimde, yok bide olmaz de, istemezsen sen gelme dedi..ya sanki ben senin ailenin yanına gitmeyelim dedim..zorla ailesininden soğutcak beni..anne babasının yanına gideriz dedi ya, hemen bana istemezsen sen gelme dedi.. bu kadar basit mi yaaa..gelme ne demek anne baban olunca beni unutuyor musun..git o zaman onların koynunda yat ben de gelmeyim...tabi bunu size söylüyorum eşime demedim..cook sinirliyim