• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramdaki soğukluk

Korunmuyorduk ama hemen kendini çekiyordu 9 ay bisey olmadı tam zamanını buldu
Kendi zevkiniz için böyle huzursuz bir ortama çocuğu da dahil etmişsiniz. Esin ,geri çekilirim, birşey olmaz ,tadını çıkaralım, demiş ,sen de kabul etmişsin. .yok öyle bir dünya ..istemiyorsanız ,korunmayı da bileceksiniz. .küçücük çocukları hastalıklı ikiskilerinizle hasta etmeyeceksiniz. .Çok kızıyorum böyle bilinçsiz davrananlara .kusura bakma ..acı ama gerçeği bu .. bedelini de o çocuk ödeyecek ..Anne baba mutsuzsa, cocuk mutlu olmaz ..

Evlilik terapistine gidip yardım alın yada bireysel ..bu saatten sonra yapılacak tek şey ,önce doğacak çocuğunuz için en uygun ortamı hazırlamak ..pahalı kıyafetler ,oyuncaklar yada süslü odalar değil ,birbirini seven anne-babanın sıcaklığı ,huzuru lazım ona ..

Canım bende onun için uğraşıyorum değil mi ? Bu çocuk istenmiyor degil ilk evlendigimizde çok istiyorduk ama eşim baba olmaya hazır değil gibi. Çocuk olunca da kavga etcek tartiscak bi adam değil henüz alışamadı sen niye böyle patladib ki sanki hepinizin dört dortluk bir hayatimi var .

Ben de huzurlu bir evliligim olsun istiyorum ama devamlı birileri aramıza giriyor ailemle sorunlarım var gorusmuyorum ikimizinde ailesi destek olmadı bize herşeyi kendimiz yaptık. Daha cok gencim 19 yasindayim esim 25 yasinda bisrylet daha oturmadi

Kendi zevkiniz için böyle huzursuz bir ortama çocuğu da dahil etmişsiniz. Esin ,geri çekilirim, birşey olmaz ,tadını çıkaralım, demiş ,sen de kabul etmişsin. .yok öyle bir dünya ..istemiyorsanız ,korunmayı da bileceksiniz. .küçücük çocukları hastalıklı ikiskilerinizle hasta etmeyeceksiniz. .Çok kızıyorum böyle bilinçsiz davrananlara .kusura bakma ..acı ama gerçeği bu .. bedelini de o çocuk ödeyecek ..Anne baba mutsuzsa, cocuk mutlu olmaz ..

Evlilik terapistine gidip yardım alın yada bireysel ..bu saatten sonra yapılacak tek şey ,önce doğacak çocuğunuz için en uygun ortamı hazırlamak ..pahalı kıyafetler ,oyuncaklar yada süslü odalar değil ,birbirini seven anne-babanın sıcaklığı ,huzuru lazım ona ..
ben 2,5 yıl bekledim hamile kalmak için
sebebi eşimle büyük sorunlarımız yoktu ama birbirimize alışma süreci zordu
millet bana neden çocuğun olmuyor diye her gün baskı yaptı ama umursamadım
yeri geldi kısır denildi inanın asla duymadım
öyle bağrışlı çağrışlı kavgalarımız olmasa bile o eve bir bebek getirmek istemedim
bu bencillikten başka birşey olamazdı
çok şükür evliliğimiz oturdu ve şimdi hamileyim
hiç 2,5 yıl beklediğim için pişman değilim, olmadım da en iyisi böyleydi çünkü
ama insanların bu boşvermiş tavırları beni öldürüyor
olsun nasıl olsa büyür düşüncesi nedir yahu

Napabilirim ki söyler misin ? Bende istemiyorum bu şekilde çocuğumu büyütmek napmaliyim? Zamanında bende çok çektim gördüm anne baba ayrıydı ben daha iyi biliyorum. Ama su an ne yapcagimi sasirdim çok uzgunum

9 aylık evliyim yeni hamile oldugumu ogrendim eşimde o sevinci heyecanı göremiyorum kendimi çok yanlız hissediyorum durmadan kavgalarimiz oluyor bütün komşular şikayetçi bebeğim e bisey olcak diye çok korkuyorum lütfen bi tavsiyede bulunun
9 aylık evlisiniz ve bütün komşular şikayetçi peki bukadar kısa sürede neden ?
Öncesinde birşey mi yaşadınız.

Ailelerimizle skntı yaşadık önce benim annem evlendi evlendiğim gün çeyiz bile hazirlamadi bana. Daha sonra eşimin annesi sonra babası evlendi. Bu olanlar bizi çok yipratti sanırım

Ailelerimizle skntı yaşadık önce benim annem evlendi evlendiğim gün çeyiz bile hazirlamadi bana. Daha sonra eşimin annesi sonra babası evlendi. Bu olanlar bizi çok yipratti sanırım
Anladım evliliğiniz çok yeni ve aranıza bir melek katılacak inşallah.
Sabretmenizi öneririm alışma sürecinden ve birbirinizi daha iyi tanıdıktan sonra herşey yavaş yavaş oturacak.

Pelincim doğru düzgün yorum yapamicaksan hiç yapma. Bakıyorum da bazı kadınlar sadece öfke nefret dolu

ben 2,5 yıl bekledim hamile kalmak için
sebebi eşimle büyük sorunlarımız yoktu ama birbirimize alışma süreci zordu
millet bana neden çocuğun olmuyor diye her gün baskı yaptı ama umursamadım
yeri geldi kısır denildi inanın asla duymadım
öyle bağrışlı çağrışlı kavgalarımız olmasa bile o eve bir bebek getirmek istemedim
bu bencillikten başka birşey olamazdı
çok şükür evliliğimiz oturdu ve şimdi hamileyim
hiç 2,5 yıl beklediğim için pişman değilim, olmadım da en iyisi böyleydi çünkü
ama insanların bu boşvermiş tavırları beni öldürüyor
olsun nasıl olsa büyür düşüncesi nedir yahu
Doğru olan da bu değil midir ? Elalemin canı cehenneme. .

Back
X