- 13 Haziran 2019
- 8
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Gizemsinem
-
Biliyor tabiki ama kötüde olsa boşanamazsın öyle bişey olamaz diyorlar onlar öyle bi kafada insan. Çokkez düşündüm ama nerden baksam açıkda kalıyorum yazık ettiler bana.Daha çocuksun, yazık etme kendine. Kaç
Kurtul. Ailen bilmiyor mu çektiğin eziyeti? Bu durumda hangi aile kapısını kapatır?
Evine dön, eğitimini tamamla. İş hayatına atıl. Ne biçim işler bunlar, okudukça basıyorlar beni.
20 yaşındaymSen kaç yaşındasın ona karar verelim önce
Bence çok buldugundan bu kıymetsiz davranışları kendisi 30 yaşndaArada jenerasyon farkı var.
Sen 30 lu eşin 40 lı yaşlarda olsa belki arkanda olurdu HÖDÜK adam.
Çalışıyordum zaten kendisi zaten çok kıskanç onu giyme bunu giyme gezme konuşma kafasnda bi insanSana tavsiyem kesinlikle bir işe girmen ama bunu tatlı dille eşini ikna ederek yap... senin eşin biraz ahlaksız ekonomik gücün olursa seni sevmeye kıskanmaya başlar.
Sigortalı bir işe girmeye çalış tekrar uygun bir anlat çok sıkarsa işi bul tekmeyi bas arsızaÇalışıyordum zaten kendisi zaten çok kıskanç onu giyme bunu giyme gezme konuşma kafasnda bi insan
Valla en sonuna kendime tekmeyi basıp dünyadan biletimi kesicem kafa kalmadı bende tükendi düşünmekden kime dalayım kime kızaym şaşrdm bnm yaşımın küçük olmasına ragmen hep ondan olgun oldum sanki ben 30 kendi 20.. E akıl kemik yaşına bakmıyorSigortalı bir işe girmeye çalış tekrar uygun bir anlat çok sıkarsa işi bul tekmeyi bas arsıza
Valla çoluğun yok çocuğun yok daha 20 yaşındasın taşı sıksam suyu çıkar.,. Özgüvensiz olma Allah’a dua et yoluna bak. Adam belki çocuk istemiyorsun diye böyledir aklıma geliyor yaniValla en sonuna kendime tekmeyi basıp dünyadan biletimi kesicem kafa kalmadı bende tükendi düşünmekden kime dalayım kime kızaym şaşrdm bnm yaşımın küçük olmasına ragmen hep ondan olgun oldum sanki ben 30 kendi 20.. E akıl kemik yaşına bakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?