Eşimle aramdaki soğukluk

Çok yerinde bir yorum olmuş teşekkür ederim:)
Dün akşam sinirliyim kavgaetmek istemiyorum başka odaya git dedim benim eşimde inat hayır gitmem diyor
Ben gidiyorum başka odaya peşimden dolanıyor takip ediyor beni evde :KK70:
En sonunda bende evden gitmesini söyledim kızımızın yanında kavga etmek bağırışmak istemedim
Sizin söylediğiniz tarzda çok konuştuk tatlı dilliyimdir ama dediğim gibi benimde eşimin desteğine ihtiyacım var herşey karşılıklı
Bugün eve gelince ne olur ne konuşuruz bilmiyorum içimden geçenleri söyleyeceğim

Sesleri yükseltmeden, kavgaya bağlamadan karşılıklı oturup duygularınızı paylaşmanız çok önemli. Düşüncelerden ziyade duyguları paylaşmak daha çok empati kurmayı sağlıyor.

En katıldığım yorum sizin ki oldu
Eşim balık burcu çok duygusal depresyona girmeye yatkın güçlü duramıyor malesef
Bende buna sinir oluyorum sürekli güçlü durmak benide yordu artık
Yarın kızımızı anneme bırakacağız sinemaya cafeye falan gideceğiz bakalım ne olacak
Eşimi seviyorum ama soğudum bu davranışlarından dolayı
Eşime sarılmayı bile özledim. Sarılacak yakınlık bile Yok şuan kırgınım ona
Kıyamam samimiyetini hissettim buradan. Sen de biz de tüm kadınlar da daha güçlü daha dik durabilen erkek isteriz şüphesiz. Yine de kocanın yaşadığı süreç benim gözümde suçunu ilgisizliğini vs. hafifletiyor. Madem sarılmak istiyon niye duruyon sebep arama beklemediği bir anda sarılıver.. kocan değil mi yav? Eti de kemiği de senin:KK53: birinizin bu adımı atması lazım gönül isterdi kocan atsın ama bak karakterinden de belli biraz dürtüklenmeye ihtiyacı var. Karısı olarak dürt gitsin. Enerjiye ihtiyacınız var ki aslında kızınız bunu sağlardı. Sabah kalktığınızda açın bir müzik oynayıverin kızı babasını öperek uyandırsın biraz renkkk biraz dansss biraz iltifat!!:KK49::KK75::KK36:

He bu olay dışında da depresifse o zaman neden evlendin :(( ben modumu enerjimi aşağı çeken biriyle olamam şahsen ama sevmişsin evlenmişsin demek ki güzel bir sürü özelliği var bu adamın?

Kıyamam samimiyetini hissettim buradan. Sen de biz de tüm kadınlar da daha güçlü daha dik durabilen erkek isteriz şüphesiz. Yine de kocanın yaşadığı süreç benim gözümde suçunu ilgisizliğini vs. hafifletiyor. Madem sarılmak istiyon niye duruyon sebep arama beklemediği bir anda sarılıver.. kocan değil mi yav? Eti de kemiği de senin:KK53: birinizin bu adımı atması lazım gönül isterdi kocan atsın ama bak karakterinden de belli biraz dürtüklenmeye ihtiyacı var. Karısı olarak dürt gitsin. Enerjiye ihtiyacınız var ki aslında kızınız bunu sağlardı. Sabah kalktığınızda açın bir müzik oynayıverin kızı babasını öperek uyandırsın biraz renkkk biraz dansss biraz iltifat!!:KK49::KK75::KK36:
Benimde inadım inat sanırım bende az değilim :KK45:
Biz kızımızla neler neler yaptık öperek uyandırmalar,ilgiler cilvelerr
Eşimi karşıma alıp saatlerce konuştuğumu biliyorum
Aklı başına gelmeye başladı gibi aradı bugün kızı sordu artık değişeceğim kızıma da sana da ilgi göstereceğim söz dedi
Sen arada konuş benle silkelenip kendime gelirim doğru konuluyorsun dedi :KK51:
Ama diyorum ya düzelip bir ay iyi oluyor diğer ay yine buz dağı gibi soğuk ters içine kapanık oluyor aynı şeyleri konuşuyoruz buda beni yoruyor

He bu olay dışında da depresifse o zaman neden evlendin :KK43:( ben modumu enerjimi aşağı çeken biriyle olamam şahsen ama sevmişsin evlenmişsin demek ki güzel bir sürü özelliği var bu adamın?
Biz beraber çok eğlenirdik hiç böyle değildi şu 6-7 aydır böyle 1 aydır da arttı bıktırdı :olamaz:

Benimde inadım inat sanırım bende az değilim :KK45:
Biz kızımızla neler neler yaptık öperek uyandırmalar,ilgiler cilvelerr
Eşimi karşıma alıp saatlerce konuştuğumu biliyorum
Aklı başına gelmeye başladı gibi aradı bugün kızı sordu artık değişeceğim kızıma da sana da ilgi göstereceğim söz dedi
Sen arada konuş benle silkelenip kendime gelirim doğru konuluyorsun dedi :KK51:
Ama diyorum ya düzelip bir ay iyi oluyor diğer ay yine buz dağı gibi soğuk ters içine kapanık oluyor aynı şeyleri konuşuyoruz buda beni yoruyor
Haklısın her şeyi devletten beklemesin paşa bey! bir dürt iki dürt ama ömür böyü annelik yapamazsın ona. Bence biraz büyümesi olgunlaşması lazım o da zamanla olur. Kızıyla ve senle iletişimi kuvvetlense ama bir ailem var onlar için güçlü olmalıyım kafasına gelebilir. Bu söylemekle anlatmakla da olmaz ancak muhabbetle olur. Sizi kızını gerçekten çok sevmeli siz de ona destek olmalısınız. Aşkını hatırlamalı üzerindeki ölü toprağı kalkmalı. He ben olsam cıvıl cıvıl neşeli müzikli danslı renkli kahkahalı bir hanımı ve evi asla bırakamam her defasında da aşık olurum orası ayrı. Erkek olsam öyle olurdu yani. Kesinbilgi:halay:

Son düzenleme:
Haklısın her şeyi devletten beklemesin paşa bey! bir dürt iki dürt ama ömür böyü annelik yapamazsın ona. Bence biraz büyümesi olgunlaşması lazım o da zamanla olur. Kızıyla ve senle iletişimi kuvvetlense ama bir ailem var onlar için güçlü olmalıyım kafasına gelebilir. Bu söylemekle anlatmakla da olmaz ancak muhabbetle olur. Sizi kızını gerçekten çok sevmeli siz de ona destek olmalısınız. Aşkını hatırlamalı üzerindeki ölü toprağı kalkmalı. He ben olsam cıvıl cıvıl neşeli müzikli danslı renkli kahkahalı bir hanımı ve evi asla bırakamam her defasında da aşık olurum orası ayrı. Erkek olsam öyle olurdu yani. Kesinbilgi:halay:
Ay canımmm ya vallahi gerginliğimi aldın içimi rahatlattın mutlu hissediyorum kendimi iyi ki yazmışım buraya allah razı olsun valla :KK45:
Evliysen eşin çok şanslı :KK51:
Bakalım akşam gelsin kendine getireceğim restimi de çekeceğim benim ve kızın için güçlü dur son uyarım diyeceğim

Ay canımmm ya vallahi gerginliğimi aldın içimi rahatlattın mutlu hissediyorum kendimi iyi ki yazmışım buraya allah razı olsun valla :KK45:
Evliysen eşin çok şanslı :KK51:
Bakalım akşam gelsin kendine getireceğim restimi de çekeceğim benim ve kızın için güçlü dur son uyarım diyeceğim
Canımm vallahi bekarım aday adayı da yok dua edin bana da garii:oops:
Sen zaten bu potansiyelde bir kadınsın bence sadece haklı olarak yıpranmış ve yorulmuşsun. Bu akşam güzel şeyler olsun tatlı bir şekilde haddini bildir kocana ama tatlı şekilde. Hissediyorum bundan sonrası daha güzel olacak inşallah:KK60:

Canımm vallahi bekarım aday adayı da yok dua edin bana da garii:oops:
Sen zaten bu potansiyelde bir kadınsın bence sadece haklı olarak yıpranmış ve yorulmuşsun. Bu akşam güzel şeyler olsun tatlı bir şekilde haddini bildir kocana ama tatlı şekilde. Hissediyorum bundan sonrası daha güzel olacak inşallah:KK60:
İnşallah canımm duaya gerekte Yok sen bu neşeyle ve zekayla yalnız kalmazsınn :KK37:
Akşam eşimle konuştuktan sonra yazarımm ne olacak bakalım merak ediyorum :confused:

Zamanında bu tarz bir dönemden ben de geçtim.Bu kadar ağır değildi.
Eşiniz hapse girmenin kıyısından dönmüş, bir erkek için maddi anlamda bu kadar zor duruma girmek çok ağır.Gerçekten..
Biraz daha sabırlı ve anlayışlı olun derim. Ha diyince geçmiyor böyle şeyler.
İster istemez hayatınızın tümüne yansıyor.
Biraz daha sabır, evet sizde sabır taşı değilsiniz ama unutmayın; iyi günde kötü günde diyoruz ya bu bir klişeden daha fazlası olmalı bence.bu benim görüşüm tabii.
İnanın bana zamanla herşey yoluna giriyor. Düşer kalkarız, sağlığımız yerinde olsun yeterki..
Ben de o süreçte çok yıprandım, çok zordu benim için. Ama şimdi iyi ki sabretmişim diyorum.iyi ki mücadele etmiş , eşimin yanında olmuşum.
Umarım en kısa sürede sorunlarınız çözülür..

İnşallah canımm duaya gerekte Yok sen bu neşeyle ve zekayla yalnız kalmazsınn :KK37:
Akşam eşimle konuştuktan sonra yazarımm ne olacak bakalım merak ediyorum :confused:
Çok kibarsın canım teşekkür ederim:oops:
Şansın açık olsun ben bilem heyecanlandım hadi hayırlısı!!!
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Boşanmayı düşünmeyin, herkes zaman zaman böyle boşluklara düşer.
Kimi ağır kimi hafif geçer, sizinki ağır olmuş biraz.

Birlikte vakit geçirin, konuşun.
Film izlermişsiniz, sarılın da izleyin mesela.
Üstesinden gelinemicek birşey yok gibi.

Evden göndermeniz fazla olmuş ama annenize gitmesi çok ilginç gerçekten.Orda anlattıkları... Bunlar hep artı puan ;)

Ben sadece cinselliğe takılmıyorum
Sonuçta evlilikte iki insanın bir sevgi bağı olarak görüyorum
Bana olan ilgisizliğine ve sevgisizliğine takılıyorum aynı zaman da kızıma
Bizimle vakit geçirmiyor kendinden soğutacak ters davranışlarda bulunuyor
Bir evlilikte hiç cinsellik olmamasını da normal görmüyorum iki insanı birbirinden uzaklaştırma da payı var
Bana dokunmuyor sarılmıyor bile
Hayatında başka bir insan mı var diye bile düşündüğüm oluyor
Beni beğenmediğini istemediğini düşünüyorum ve kadın olarak canım yanıyor
canım çok haklısın . evliliğin temeli kesinlikle cinsellik. sevgi saygı arkasından geliyor . ne kadar dağlar kadar sorunu olsada o yataga girdinmi sana bir sarılması , güzel sözler söylemesi , dokunması hissetmesi o dertleri bile silebiliyor. evet eşin borçlar yüzünden zor zamanlar geçirmiş sende destek olmaya çalışmışsın ama bu sürekli surat asmasını , seni kendinden uzak tutmasını gerektirmiyor . erkeklerin ihtiyaçları varsa kadınlarında var hani derler ya erkek boşluğa düşmüş aldatmış vs eee sende kadınsın ve kadınlığını yaşamak istiyorsun 10 bin borcunuz var diye içgüdülerinde mi borçlu ? eşin çok saçma davranıyor , ayrıca bu borçlar ailenizi evinizi yani ikiniizide üzüyor ama sen kendini içine kapatmamışsın hala çabalıyosun. bence oturup son bikez daha konuş al karşına bu böyle gitmez ben ilgiye sevgiye aç kaldım , borcumuz var ödenir gider ama bugünlerimiz evliliğimiz yıkılırsa geri gelmeyecek diye net ifadelerle konuş . ne kadar anlar ne kadar değişir bilemem ama senide kaybetme korkusu yaşarsa bence biraz daha düzelir diye düşünüyorum.. allah yardımcın olsun bacım

merhabalar arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum siteye
Konuya gireyim bu aralar başlıkta yazdığım gibi eşimle aramızda soğukluk var
10 buçuk aylık dünya tatlısı kızımız var,
Eşimle 3 seneye yakındır evliyiz
Nasıl anlatsam nerden başlasam bilemiyorum çok üzülüyorum

Severek evlendik fakat ilk zamanlar durumlarımız kötü olduğu için gezip tozamadık evliliğimizi yaşayamadık

Bu aralar eşimin psikolejisi bozuk 20 bin lira kadar borcumuz vardı 10u gitti 10 u kaldı yani yarı yarıya indiği için rahatladık artık

Eşim hapise girecekti bir hafta içinde 7 bin lira bulup ödedik zor günler geçirdik yani
Aramıza niye soğukluk girdi bilmiyorum ama şu bir aydır çok uzağız

Cinsel olarak yakınlaşma olmuyor bile öyle diyeyim
Zaten akşam geç geliyor çalıştığından dolayı 10 da falan
Bebeğimizde o saatte uyumuş oluyor anlayacağınız kızımla bir hayat kurduk kendimize sürekli beraberiz babayı az görüyor
Ailecek vakit geçiremiyoruz bile
Bu ara boşanmayı düşünür oldum hep annemle de konuşuyoruz bilmiyorum kafam çok karışık
Evliliklerde böyle olur mu normal mi geçici bir dönem mi düzelir mi yoksa bilemiyorum
Bu ailenin dağılmasını tabii ki istemem ama eşim bana hiç anlayışlı değil
Kavga bile etmiyoruz biliyor musunuz hiç muhaddap olmuyoruz mesafeliyiz birbirimizle
Kahve içip film falan izliyoruz sadece bu
Dün akşam kavga edecek gibi olduk gider misin evden dedim
Zaten alışmışım yokluğuna evden gitmesi daha iyi oldu
Kızımla sarılıp uyuduk
Annemlere gitmiş. Annemle babamla konuşmuş üzgünmüş beni sevdiğini söylemiş
Ama ben buz dağı gibiyim duygularım çekilmiş gibi hiç birşey hissetmiyorum
Sanırım çok soğuttu beni kendinden
Eşinizle böyle bir dönem yaşayanınız oldu mu ne yapmalıyım bilmiyorum karışık yazmış olabilirim yorumlarınızı bekliyorum
İnsanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşırmış..bence aranızdaki problem iletişimsizlik.. kaçkez eşinizi karşınıza alıp isteklerinizden ve evlilikten beklentilerinizden bahsettiniz? Yada gece 10 kadar çalıştığını söylüyorsunuz? Kaç gece,geç geldiğinde günün nasıl geçtiğini sorup,iş yerinde karşılaştığı problemlerin olup olmadığını sordunuz? Bu soruları kendinize bir sorun derim..ayrıca bebeğinizin henüz 10 aylık olmasıda duygusallığınızı tetikliyor olabilir diye düşünüyorum.. ama asla eşinizi evden kovarak,git diyerek problemleri çözebileceğinizi düşünmüyorum, üstelik eşinizin borcu olduğunu söylüyorsunuz zaten belli ki size ve bebeğinize karşı bu konuda mahçup.. inşallah herşey yoluna girer huzurlu mutlu yaşarsınız

Canım her evlilikte zorluklar oluyor bu zorluklar karı koca arasında cidden uzakliga sebep oluyor sen kendini yumuşatmaya çalış kalbine güzel günlerini getir o günleri düşün eşinin sizin için çabaladığını düşün onunla iletişime geç mutlaka konuşarak hallet yoksa çok geç olur kalbinde sogursa umarım herşey güzel olur

canım çok haklısın . evliliğin temeli kesinlikle cinsellik. sevgi saygı arkasından geliyor . ne kadar dağlar kadar sorunu olsada o yataga girdinmi sana bir sarılması , güzel sözler söylemesi , dokunması hissetmesi o dertleri bile silebiliyor. evet eşin borçlar yüzünden zor zamanlar geçirmiş sende destek olmaya çalışmışsın ama bu sürekli surat asmasını , seni kendinden uzak tutmasını gerektirmiyor . erkeklerin ihtiyaçları varsa kadınlarında var hani derler ya erkek boşluğa düşmüş aldatmış vs eee sende kadınsın ve kadınlığını yaşamak istiyorsun 10 bin borcunuz var diye içgüdülerinde mi borçlu ? eşin çok saçma davranıyor , ayrıca bu borçlar ailenizi evinizi yani ikiniizide üzüyor ama sen kendini içine kapatmamışsın hala çabalıyosun. bence oturup son bikez daha konuş al karşına bu böyle gitmez ben ilgiye sevgiye aç kaldım , borcumuz var ödenir gider ama bugünlerimiz evliliğimiz yıkılırsa geri gelmeyecek diye net ifadelerle konuş . ne kadar anlar ne kadar değişir bilemem ama senide kaybetme korkusu yaşarsa bence biraz daha düzelir diye düşünüyorum.. allah yardımcın olsun bacım
Çok sağol canımm içimden geçenler yazmışsınn
Bizim Türk toplumunda kadınlar evlilikte cinselliğe pek önemli bakmıyor olmasa da olur diye düşünülüyor ama normal değil bana göre evlilikte cinsellik olmaması çiftlerin arasına çok mesafe koyuyor uzaklaştırıyor her kadın ilgi ister
Bakalım bu akşam konuşacağımm ne olacak

Adamcagiz ailenize gidip sizi sevdiğini söylemiş lütfen biraz zaman verin hem kendinize hem eşinize
Sizi incitmemis sıkıntılarını size yansıtmamak için içine kapanmis evt karşılıklı destek olunmalı ama sırayla lütfen az sabr edin az daha
Nedense içimden. Bir ses bu evlilik umut vaad ediyor diyor

bence bir süreçten geciyorsunuz.atlatirsanuz birbirinize daha sıkı sarilabilirsiniz.uzaklasirsaniz iyice kopar giderseniz.bir adim atin.bazen evliliklerde böyledir ortada bir sorun yoktur ama araya soğukluk girince iki tarafta karşıdan adim atmasını bekler.içinizde kurtarilabilecek hisler varsa esinize karsi bir tarafindan tutunun.ve esinize bunu yansitin.gerekirse tartisin tepki verin emin olun tepkisizlikten daha iyidir.icinizdekileri konusun ve rahatlayin.güzelce anlatin kizsada dinlenmesede anlatin.rahatlayacaksiniz.Evden gondermeyin, yokluguna alismayin bu kadar.umarim hersey yoluna girer zamanla, bebeginizi saglikla ve babasiyla birlikte mutlu bir yuvada buyutmenizi dilerim..

merhabalar arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum siteye
Konuya gireyim bu aralar başlıkta yazdığım gibi eşimle aramızda soğukluk var
10 buçuk aylık dünya tatlısı kızımız var,
Eşimle 3 seneye yakındır evliyiz
Nasıl anlatsam nerden başlasam bilemiyorum çok üzülüyorum

Severek evlendik fakat ilk zamanlar durumlarımız kötü olduğu için gezip tozamadık evliliğimizi yaşayamadık

Bu aralar eşimin psikolejisi bozuk 20 bin lira kadar borcumuz vardı 10u gitti 10 u kaldı yani yarı yarıya indiği için rahatladık artık

Eşim hapise girecekti bir hafta içinde 7 bin lira bulup ödedik zor günler geçirdik yani
Aramıza niye soğukluk girdi bilmiyorum ama şu bir aydır çok uzağız

Cinsel olarak yakınlaşma olmuyor bile öyle diyeyim
Zaten akşam geç geliyor çalıştığından dolayı 10 da falan
Bebeğimizde o saatte uyumuş oluyor anlayacağınız kızımla bir hayat kurduk kendimize sürekli beraberiz babayı az görüyor
Ailecek vakit geçiremiyoruz bile
Bu ara boşanmayı düşünür oldum hep annemle de konuşuyoruz bilmiyorum kafam çok karışık
Evliliklerde böyle olur mu normal mi geçici bir dönem mi düzelir mi yoksa bilemiyorum
Bu ailenin dağılmasını tabii ki istemem ama eşim bana hiç anlayışlı değil
Kavga bile etmiyoruz biliyor musunuz hiç muhaddap olmuyoruz mesafeliyiz birbirimizle
Kahve içip film falan izliyoruz sadece bu
Dün akşam kavga edecek gibi olduk gider misin evden dedim
Zaten alışmışım yokluğuna evden gitmesi daha iyi oldu
Kızımla sarılıp uyuduk
Annemlere gitmiş. Annemle babamla konuşmuş üzgünmüş beni sevdiğini söylemiş
Ama ben buz dağı gibiyim duygularım çekilmiş gibi hiç birşey hissetmiyorum
Sanırım çok soğuttu beni kendinden
Eşinizle böyle bir dönem yaşayanınız oldu mu ne yapmalıyım bilmiyorum karışık yazmış olabilirim yorumlarınızı bekliyorum

10da gelen bir adamdan nasil bir ilgi bekliyorsunuz cidden anlamadim.
Siz de haklisiniz dogumdan sonra bu kadar yalniz olmak zor. Ana 6da cikip kahveye ya da halisaha macina giden birinden bahsetmiyoruz. Bu yalnizligi hesaplamis olmaniz gerekiyordu. Bu yalnizlik olmasin istiyorsaniz da bebek icin borclarin bitip daha duzenli calisma saati olan bir ise gecmesini beklemeniz gerekiyordu. Esiniz tarafindan bir sorumsuzluk gorsem yeni bir anne olarak sizi hakli bulucam ama goremedim. Adam 10da geliyor ve kahve icip film izleyebiliyorsaniz buyuk lutuf bence.

Back
X