Eşimle aramdaki soğukluk

Geçer canım sabırlı ol. İlk fırtınada gemiyi terk etmek olur mu. Ben ikinci kızım doğunca işten ayrıldım eşim bir afalladı. Benden uzaklaştı. Yabancı biri oldu. Hatta lohusalığım bitti eşimde hiçbir yakınlaşma olmadı. Bazen üstüne gittim bazen kendimi geri çektim. Bu arada çok daha iyi bir işe girdi. Şartlarımız düzeldi. Şimdi eskisinden daha iyiyiz. İyi ki sabırlı olmuşum.

Bir erkek evinde maddi sorunlar yaşıyorsa o evin geçimini sağlayamadığını düşünüyorsa -gururuna -yapılmış bir mudahele gibi görür .
Siz eğer altinda baska sebepler (3.şahıs vs ) yoksa desteginizi eksik etmemelisiniz

Dönemsel ben de oluyo bu soğukluk. Eşim de de oluyo farkediyorum. Ama geçiyo cok şükür. Bazı anlar yada durumlar vardır etrafında ki her şey nötrleşir insan için. Bence aranızın düzelmesini bekleyin yine aynı düşüncelr varsa durum farklı. Bende aramız düzeldiğinde o soğuyan ben değilmişim gibi oluyo. bkz; segi pıtırcığı :)

Çok sağol canımm içimden geçenler yazmışsınn
Bizim Türk toplumunda kadınlar evlilikte cinselliğe pek önemli bakmıyor olmasa da olur diye düşünülüyor ama normal değil bana göre evlilikte cinsellik olmaması çiftlerin arasına çok mesafe koyuyor uzaklaştırıyor her kadın ilgi ister
Bakalım bu akşam konuşacağımm ne olacak
umarım işe yarar , boşanmayı düşünme canım boşanılacak kadar büyük bişey yok düzelebilecek şeyler , ama biraz gözünü korkutmak lazım . sende söz ver ben senin yorulduğunu farkındayım üstüne gelmek istemiyorum ama bende bu dönemde çok sevgiye ilgiye aç kaldım sonuçta kocamsın bunları sana anlatmıcamda kime anlatcam diye ince noktalardan gir , inşallah işe yarayacak ttatlım..

Kızlar merhabalar güzel mesajlarınız için teşekkür ederim hepiniz hemen hemen aynı şeyleri yazmışsınız tek tek alıntılaymadım

Dün eşim eve geldi konuştuk biraz
Bana çiçek almış gelirken :)
Kusura bakma iyi değilim bu ara dün ailenle konuştum Çarşamba gününe randevu aldım doktora görüneceğim düzeleceğim dedi

Babamda aradı dün dayanamadı geldi evimize büyüğümüz olarak konuşma yaptı bizimle kızımız uyuduktan sonra sağolsun aramızı düzeltti güzel tavsiyeler verdi

Şimdilik iyi gibiyiz ikimizinde hataları var kendimizi törpülememiz lazım daha yeni evliyiz inşallah hayırlısı olur mutlu bir aile oluruz ikimizde dikkat etmeye çalışacağız
Babamında dün dediği gibi en ufak engelde boşanmak sahayı terk etmek olmaz küçük bebeğimiz var onun için iyi olmaya çalışacağız

İnşallah eşim doktora göründükten sonra kızımla ve benimle daha ilgili olur işteki stresini eve taşımaz bize yansıtmaz tabii hemen düzelmesini bekleyemem zaman vermem gerekiyor

Sabırla bekleyeceğim:)

Back
X