EŞİMLE ARAMIN DÜZELMESİ İÇİN FİL SURESİ OKUMAK İSTİYORUM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

yaseminklbr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
25
1
1
33
Eşimle 10 seneden beri sıkıntılar yaşıyorum. Ama yuvamı ayakta tutmaya çalışıyorum. Bu forumda bir dua gördüm Fil suresi 1000 adet akşamla yatsı arasında okunup 3 kere hacetim var deyip dua edilince kabul oluyormuş. 9 kişi benle birlikte 10 kişi dua edebilecek yardım sever arkadaşlara ihtiyacım var.

yani eşimin bana karşı davranışlarının düzelmesi ve yuvamızın bozulmaması için dua başlıklı bir konu açtım. Gerçekten yapacak bir şeyler tükendiğinde bazen dua etmek de bir çözüm olabilir.

adam beni düşman gibi görüyor sanki büyü yapmışlar gibi
felak nas okuyun büyü yapıldığını düşünüyorsanız ama bence o bile yoktur.

neleri yapıp tükettiniz? belki de adam cibilliyetsizdir

eşiniz düzelmek istemiyorsa ve hatta sizi istemiyorsa duayla düzelir mi sizce?

eşim çok aileci ailesine laf söyletmiyor en son güncel yaptığı kız kardeşi mikser gibi ortalığı karıştırıyor. Eltilerimi bana kötülüyor benden de onlara laf götürüyor. ortaya çıktı laf söyledim böyle yaptı diye beni dinlemiyor. her seferinde ya ailesini ya da başkalarını savunuyor.

Duadan çok çift terapisine gitseniz daha mantıklı değil mi? 10 yıllık sorun kemikleşmiş sorundur. Öyle duayla halledilecek bir durum olduğunu zannetmiyorum nedense

Duadan çok çift terapisine gitseniz daha mantıklı değil mi? 10 yıllık sorun kemikleşmiş sorundur. Öyle duayla halledilecek bir durum olduğunu zannetmiyorum nedense
her seferinde gidelim diyorum gidelim diyor sonra sen git ben ayrı gideyim diyor o konuda orta yolu bulamadık.

inancınız nedir bilmiyorum benim Allaha inancım var dua etmek bir çözüm olabilir öyle düşünüyorum. Saygı duyarım öyle de olabilir.
Çok şükür inançlı bir insanım duaya da duanın gücüne de inanırım ama akılcı bir insan olduğum için duayla beraber gayretin önemini de biliyorum gayret duadan önce gelir, elinizden geleni yapar gerisini allaha bırakırsınız. sonuçta Rabbim elinde sihirli değnek her istediğimizi yapmak için hazırda beklemiyor, gayret edin çözüm arayın uğraşın didinin benden de isteyin diyor. 10 yıldır akıl fikir verdiği iki insanın çözemediğini sanmam ki dua zinciri çözsün.

teşekkür ederim

inancınız nedir bilmiyorum benim Allaha inancım var dua etmek bir çözüm olabilir öyle düşünüyorum. Saygı duyarım öyle de olabilir.
eminim 10 senedir her duayı etmişsindir. bazı şeyler düzelmez malesef 10 seneyi kendinize zindan etmişsiniz size değer vermeyen arkanızda durmayan ve kendisinin bir aile kurduğunu anlamayan bir adam için yaşınız kaçtır bilmiyorum ama adamın asla düzelmeyeceğini biliyorum. boşanın. annem zamanında 45 yaşında 3 cocuk ile boşandı ve keşke yıllarımı heba etmeseydim de çook önceden boşansaydım diyordu

valla hiç bi dua etmedim öyle aman aman bunu gördüm etmek istedim herkes de olumsuz yorum yapıyor

Bazı ilişkiler biter. Sizi istemeyen kötü davranan düzelmek için uğraşmayan bir adam için niye bu çaba? Bu kadar mu değersizsiniz?

Yani siz görümcenize eltileriniz hakkında konuştunuz. Kız kardeş size eltilerinizi kötülediğinde bunları benimle konuşma lütfen annenle konuş arkadaşlarınla konuş deseydiniz mesela.

Kaç yıldır evlisiniz? Kaç yılı güzel geçti mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…