EŞİMLE ARAMIN DÜZELMESİ İÇİN FİL SURESİ OKUMAK İSTİYORUM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

Bazı ilişkiler biter. Sizi istemeyen kötü davranan düzelmek için uğraşmayan bir adam için niye bu çaba? Bu kadar mu değersizsiniz?
çocuğumun babası bana çok büyük yanlış yapmadıktan sonra neden eşimle aramı düzeltmeye çalış mıyım ayrılınca ne olacak çocuğun psikolojisi ne olacak ben zaten ayaklarımın üstünde duruyorum ama pat diye boşan demek ne kolay

çocuğumun babası bana çok büyük yanlış yapmadıktan sonra neden eşimle aramı düzeltmeye çalış mıyım ayrılınca ne olacak çocuğun psikolojisi ne olacak ben zaten ayaklarımın üstünde duruyorum ama pat diye boşan demek ne kolay
Pat diye boşanın demiyorum ama 10 yıldır sorunlarnız varmış ve adam sorunu çözmeye yanaşmıyor. Tam olarak nesi pat diye? 10 yıl pat diye mi oluyor? Umarım çözersiniz ama size değer vermeyen bir adamla çocuğumun psikolojisi bahanesi altında beraber olmanız çok saçma çünkü asıl bu durum çocuğun psikolojisini bozar. Bir çocuğun 3 ebeveyni vardır. Annesi baba annesi ve babası arasında ki ilişki. Sizin bu ilişki sizin söylemenize göre kötü ve çözmeye uğraşan bir adam yok. Bu ortamda çocuğunuzun psikolojisi nasıl iyi olsun asıl? Kendinize yazıl etmeyin tercih sizin. Yolunuz çiçekli olsun

Eşimle 10 seneden beri sıkıntılar yaşıyorum. Ama yuvamı ayakta tutmaya çalışıyorum. Bu forumda bir dua gördüm Fil suresi 1000 adet akşamla yatsı arasında okunup 3 kere hacetim var deyip dua edilince kabul oluyormuş. 9 kişi benle birlikte 10 kişi dua edebilecek yardım sever arkadaşlara ihtiyacım var.
Canım seni çok iyi anlıyorum eşinle aranın kötü olması çok kötü bir durum ama bu durum da çözüm sayı ile dua ederek değil de büyüden şüpheleniyorsan eşinde büyünün etkilerini gözlemle var mı yok mu emin ol sonra varsa internetten eşine büyü dualarını okursun
Kur'an-ı Kerim'deki mücadele suresi Peygamber efendimize bir kadının yaşadığı haksızlığı şikayet etmesi üzerine iniyor sen de yaşadığın durumu çözmek mücadeleni ver kardeşim dualarım seninle Rabbimiz yar ve yardımcın olsun Rabb'imiz imtihanını en hafif şekilde geçmeyi nasip etsin

Canım seni çok iyi anlıyorum eşinle aranın kötü olması çok kötü bir durum ama bu durum da çözüm sayı ile dua ederek değil de büyüden şüpheleniyorsan eşinde büyünün etkilerini gözlemle var mı yok mu emin ol sonra varsa internetten eşine büyü dualarını okursun
Kur'an-ı Kerim'deki mücadele suresi Peygamber efendimize bir kadının yaşadığı haksızlığı şikayet etmesi üzerine iniyor sen de yaşadığın durumu çözmek mücadeleni ver kardeşim dualarım seninle Rabbimiz yar ve yardımcın olsun Rabb'imiz imtihanını en hafif şekilde geçmeyi nasip etsin
Sürekli azdan kavga çıkıyor eşim kac kere kalp doktoruna gittim bulamadılar eve gelince kalbi çıkacak gibi çarpıyor sürekli bas ağrısı oluyo adam eve giremiyor girse kavga çıkıyor

Sürekli azdan kavga çıkıyor eşim kac kere kalp doktoruna gittim bulamadılar eve gelince kalbi çıkacak gibi çarpıyor sürekli bas ağrısı oluyo adam eve giremiyor girse kavga çıkıyor
Bu belirtiler eşinize yapılan büyüden kaynaklanıyor olabilir
büyü yapılan insanların özellikleri
Büyülü bazı kimseler, vücutlarında bazı organların değiştiğini hissederler. Yıllar önce genç bir erkek, kadın gibi göğüslerinin ve erkeklik organının yerinde kadınlık organı olduğunu hissediyordu. Bu az rastlanan bir sıkıntı ve belirtidir.

Umutsuzluk, karamsarlık, kötümserlik ve çaresizlik hisleri ve duyguları.

•Gerçeğe dayanmayan inanmalar
. Başkalarının düşüncelerini okuyabildiği,

•Göğüste iç sıkıntısı, nefes almakta zorluk çekme,boğuluyormuş hissinin oluşması.

Büyü nedeniyle, cin şeytanlarının saldırısı sonucu bir anda ortaya çıkan korkular, iç sesler ve tedirginlikler.

Nedeni bilinmeyen enerji düşüşleri. Sürekli olarak yorgunluk, halsizlik bitkinlik, güçsüzlük hissedilir. Büyülü kişi çabuk yorulur.
Eşinizde bu belirtiler varsa bulunduğunuz ilçede müftülüğe gidip oranın Vaizesi ile görüşmek istediğinizi ona bu durumu anlatın o size yardımcı olacaktır kardeşim

Bu belirtiler eşinize yapılan büyüden kaynaklanıyor olabilir
büyü yapılan insanların özellikleri
Büyülü bazı kimseler, vücutlarında bazı organların değiştiğini hissederler. Yıllar önce genç bir erkek, kadın gibi göğüslerinin ve erkeklik organının yerinde kadınlık organı olduğunu hissediyordu. Bu az rastlanan bir sıkıntı ve belirtidir.

Umutsuzluk, karamsarlık, kötümserlik ve çaresizlik hisleri ve duyguları.

•Gerçeğe dayanmayan inanmalar
. Başkalarının düşüncelerini okuyabildiği,

•Göğüste iç sıkıntısı, nefes almakta zorluk çekme,boğuluyormuş hissinin oluşması.

Büyü nedeniyle, cin şeytanlarının saldırısı sonucu bir anda ortaya çıkan korkular, iç sesler ve tedirginlikler.

Nedeni bilinmeyen enerji düşüşleri. Sürekli olarak yorgunluk, halsizlik bitkinlik, güçsüzlük hissedilir. Büyülü kişi çabuk yorulur.
Eşinizde bu belirtiler varsa bulunduğunuz ilçede müftülüğe gidip oranın Vaizesi ile görüşmek istediğinizi ona bu durumu anlatın o size yardımcı olacaktır kardeşim
Eşimin kalbi yerinden çıkacak gibi oluyor, sürekli baş ağrısı var, bende de sürekli halsizlik yorgunluk oluyor

Back
X