- 20 Mayıs 2024
- 17
- 2
- 6
- 24
- Konu Sahibi aylaklskskd
Merhaba 1 yıllık evliyim 3 aylık bebeğim var sorun bebekten sonra değil yani evet illaki değişen şeyler oldu ama eşime karşı aşırı kırgınlık var içimde belkide her şeyi tek başıma yapmaya çalıştığım için oluşan yalnızlık hissinden kaynaklı olabilir eşim sabah uyanır evden çıkar gece işten gelir telefona bakar uyur biz severek evlendik her zaman telefon huyu vardı ama artık erken saatlerde evden de çıkınca iyice uzaklaştık sohbetten hayatında biri olmadığına eminim derdi para bulup borçlarını kapamak çünkü borcumuz çok eskisi gibi eve girince beni öpmüyor,halimi keyfimi sormuyor açıklamama neye kırıldığımı söylememe rağmen çoğu zaman istediğim samimiyeti göremiyorum günlerdir emzirirken bile ağlıyorum artık aşırı yalnız ve bunalmış durumdayım neredeyse boşanacak kıvama geldim o derece dışarıdayken beni sürekli arar sorar ama yok yani içimde bir şeyler tam oturamıyor artık sürekli kendimi yalnız hissediyorum psikolojim alt üst oldu gün boyunca evdeyim öyle dışarıya çıkıp yürüyüş yapacak bile bir alanım yok ne yapacağımı şaşırdım adamın gözünün önündeyim ama sanki beni görmüyor artık yani ya da ben mi fazlasını istiyorum bilmiyorum karmakarışık haldeyim bu bunalımdan nasıl çıkacağımı bilmiyorum