- 20 Mayıs 2024
- 17
- 2
- 6
- 24
- Konu Sahibi aylaklskskd
-
Koştur koştur daha evlenir evlenmez hamile kalırsanız olacağı bu ne bekliyordunuz ki ?
Daha birbirinizi tanımamışsınız evliliğin tadını çıkartmamışsınız hemen çocuk yapmışsınız.
Yakın bir tanıdığımız ilk gece hamile kaldı. 2aylık evli ve 2aylık hamile şuanda ne zaman boşanacaklar acaba diye bekliyorus çocuk değil bizim birlikteliğimiz 6 yıldır var yani çocuğu yeni yaptık 1 yıldır resmi evliyiz
6 yıldır birlikteyiz resmi olarak 1 yıldır evliyiz çocuğu öyle düşündük öncesinde de beraber yaşıyordukKoştur koştur daha evlenir evlenmez hamile kalırsanız olacağı bu ne bekliyordunuz ki ?
Daha birbirinizi tanımamışsınız evliliğin tadını çıkartmamışsınız hemen çocuk yapmışsınız.
Yakın bir tanıdığımız ilk gece hamile kaldı. 2aylık evli ve 2aylık hamile şuanda ne zaman boşanacaklar acaba diye bekliyoruz.
Takip ettirme şansınız var mı? Bu süreçte ailenizin yanına dönüp kafa dinlemenizi öneririm. Psikolojik olarak desteğe ihtiyacınız var. Bebek ve ev işleri konusunda da birisi yardım etse biraz daha rahatlarsınız gibi. Siz çok şey istemiyorsunuz. Eşiniz sorumsuz , ilgisiz birisi. İyi bir eş ve iyi bir baba değkayınvalidem de öyle fakat onlardan yardım alırsam büz büyüttük moduna geçiyorlar hemen bir gün yardım etseler sürekli biz yardım ettik
Kimseden yardım isteyemiyorum 1 gün etseler ikinci gün çocuğu ben büyüttüm edalarına giriyorlar psikolojik destek almayı düşünüyorum yoksa işin içinden çıkamıyorum artıkTakip ettirme şansınız var mı? Bu süreçte ailenizin yanına dönüp kafa dinlemenizi öneririm. Psikolojik olarak desteğe ihtiyacınız var. Bebek ve ev işleri konusunda da birisi yardım etse biraz daha rahatlarsınız gibi. Siz çok şey istemiyorsunuz. Eşiniz sorumsuz , ilgisiz birisi. İyi bir eş ve iyi bir baba değil.
Kesinlikle ben elimden geldiğince ona destek olmaya da çalışıyorum birikim yapıyorum ne bileyim gereksiz şeylerden kaçınıyorum o da bunu destekliyor bana kötü davranıyor diyemem bir değdiğimi iki de etmez ama bu uzaklık artık beni yok etmeye başlamış gibi geliyor yorgunum anlaşılmamak beni yıpratıyor ben günlerce uykusuz gezip yine de onu güldürmeye çalışıyorum o ise sanki mesafeli ya da ben öyle algılıyorum bilemiyorumOlur öyle bu bir süreç atlatırsınız
Borç harç az değilsin siz bebekle yalnızlıktan bunalırken oda borç harç geçim derdiyle bunalıyor
Anlayın birbirinizi sahip çıkın evinize eşinize
Yeni anne evlilik kolay değil bunu anlamış oldun
Evlilikte böyle süreçler gerçekten olabiliyor ve düzelmesi süre alıyor genelde. Üstüne dusmeyip bebeğinize odaklanın neden bebiş emzirirken ağlayan bir anne görsün o sizi görüyor anlıyor zor ama deneyin ve düzelecektir biraz sabır.Kesinlikle ben elimden geldiğince ona destek olmaya da çalışıyorum birikim yapıyorum ne bileyim gereksiz şeylerden kaçınıyorum o da bunu destekliyor bana kötü davranıyor diyemem bir değdiğimi iki de etmez ama bu uzaklık artık beni yok etmeye başlamış gibi geliyor yorgunum anlaşılmamak beni yıpratıyor ben günlerce uykusuz gezip yine de onu güldürmeye çalışıyorum o ise sanki mesafeli ya da ben öyle algılıyorum bilemiyorum
Ay ne alakası var ya bende ilk sene hamile kaldim. Ve isteyerek. Böyle şeylerde yok. Herkesin hikayesi hayatı ilişki dinamiği farkli. Bizim de başka problemlerimiz oluyor başkasının başka. Geç hamile kalınca sorun olmuyor mu hamilelikte . Evlendikten 6-7 yıl sonra çocuğu olan bir akrabamda daha büyük problemler var. Saygısız bir eşi var. Çocukla mı alakalı şimdi bu durum Allah ım sabir……Ay sizin gibi insanlar niye böyle ve bu zihniyetler aramızda dolaşıyorKoştur koştur daha evlenir evlenmez hamile kalırsanız olacağı bu ne bekliyordunuz ki ?
Yakın bir tanıdığımız ilk gece hamile kaldı. 2aylık evli ve 2aylık hamile şuanda ne zaman boşanacaklar acaba diye bekliyoruz.
Büyük borç harç varken çocuk sahibi olmak her iki tarafı aşırı yormuş.Çocuk eve saadet getirmez .Anneyi babayı olgunlaştırır hayata başka bakmayı sağlar.Aynı zamanda masraftır emektir ben yaptım oldu değildir.Adam borç batağında debeleniyor siz çocukla .....ya bu süreci karşılıklı destek anlayış konuşarak atlatır ya da ilişkiye ağır hasar verirsiniz.....Kesinlikle ben elimden geldiğince ona destek olmaya da çalışıyorum birikim yapıyorum ne bileyim gereksiz şeylerden kaçınıyorum o da bunu destekliyor bana kötü davranıyor diyemem bir değdiğimi iki de etmez ama bu uzaklık artık beni yok etmeye başlamış gibi geliyor yorgunum anlaşılmamak beni yıpratıyor ben günlerce uykusuz gezip yine de onu güldürmeye çalışıyorum o ise sanki mesafeli ya da ben öyle algılıyorum bilemiyorum
Annemde ablama ilk gece hamile kalmış ahahaha :) bir şansKoştur koştur daha evlenir evlenmez hamile kalırsanız olacağı bu ne bekliyordunuz ki ?
Sorun tam olarak bu ve sen sorunun farkında değilsin. Çok borç var diyorsun çocuğun sırası mıydı bir yıllık evlilikte üç aylık hamileysen ilk geceden yapmayın yani çocuğu. Evlilikle sevgiliylen birlikte yaşamak aynı şey değil6 yıldır birlikteyiz resmi olarak 1 yıldır evliyiz çocuğu öyle düşündük öncesinde de beraber yaşıyorduksorun çocuğum değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?