Eşimle aramız çok kötü

Oh ne ala. Sen kadınsın yaparsan affetmem, ama ben erkeğim sen affediverirsin. Bu mantıkla kusura bakmasın hiçte affedilmeyi haketmiyor. Sen beni mecbur ettin diye birşey yok, çok mecbursa çok mennun değilse, yolunu ayırır, sonrada ne istiyorsa, kimle ne yaşamak istiyorsa onla yaşar. Kadın evde hazır dursun, bende istediğimi yaşayayım diyorsa , size kalmış artık. Ama yazık gerçekten.

Allah yardımcınız olsun.

Ne denilebilirki aldatmış sen de affetmişsin toplum baskısından dolayı boşanamayacağını söylüyorsun Yapacak bir şey yok yutacaksın eşinini yaptığı adiliği Zaten ne hikmetse hep bu erkeklerin psikolojisi bozuluyor

arkadasım durumun gerçekten de cok üzücü , Allah kolaylık versin. Hepimizin basına gelebilir
Okadar bu olaylara tanık ve sahit oluyorum ki evli erkekler genellikle evli ve cocuklu kadınlarla birlikte oluyorlar ,yazık günah ..

Bunu söylerken keşke sizde biraz düzgün yazsaydınız...
fisfisfis

Benim diğer yazılarıma bir göz atarsanız, her türlü imla ve noktalama işaretlerine uyduğumu anlarsınız

Hiç bir anlaşılmayan cümlem yoktur, yinede teşekkür ederim ilginize :hulya:

off durun ya ben de şırnaktayız eşim aldatacak birini bulamaz, net te de sadece işiyle ilgili şeylere bakıyor diye çok rahattım. :)

ne kadar karaktersiz namussuz kadın var mış internette erkek avına çıkan. ve ne kadar karaktersiz erkek varmış bunların peşine düşen.

ben de şimi takip edeyim bari.

bütün olanları yutup oturmak çok kötü.her erkeğin söylediği aynı bahaneleri söylemiş eşin.
allah sana bu adama dayanma gücü versin.

valal bne önceleri eşim eçok güvenirdim artık ne olursa olsun asla ma asla innanmmam biiti güven sevgi şimdi mecburi yanındayım bide ban destek veren kimse yok

Bende onu anlamıyorum bu erkekler eŞlerının mecburıyetten yanlarında kaldıklarını bıle bıle bunu nasıl kabullenebılıyorlar...

valal bne önceleri eşim eçok güvenirdim artık ne olursa olsun asla ma asla innanmmam biiti güven sevgi şimdi mecburi yanındayım bide ban destek veren kimse yok

durumunuza çok üzüldüm ALLAH yardımcınız olsun zaten yanınızda biri olsaydı sizde böyle pişkin bir eşin yanında olmazdınız durumunuz zor zamanla belki çıkış yolu bulursunuz o zamana kadar psikolojinizi sağlam tutmaya çalışın eşinizede bu yaptığını ödetin madem mutsuz dahada mutsuz olsun bakalım ay çok sinirlendim özür dilerim canım o mutsuz olsun ama sen mutlu ol

canım bırakıp gidemiyorsanda eşinin burnundan fitil fitil getir hayatı zindan et ona:mymeka:
yazık yaa bu erkekler ne akıl var ne de vicdan
allah yardımcın olsun

yok hiç tutar yanı yok ya düzelse bida yapmasa buna garanti verse ammena affet ama bunun garantisi yokki vede çok ileri gitmiş yani bu bir iki üç değil allah bilir kaç kere yaptıda sen şimdi farkettin olayı eşin buna alışacak bence eşin bundan vazgeçmeyecek baksan sen beni mutlu edemiyosun zevk vermiyosun felan diyor yani kendinde hatayı neden aramıyo hep kadınlarmı suçlu yahu zaten ev yükü kadınların omuzunda erkekler çalışır para kazanır yardımcı olmazlar bide üstüne üstelik aldatılar onlar haklı biz haksızız ne demek sen kadınsın yapamazsın kadın olupta yapan yokmu bide hiç çocuğunuda düşünmez hep analar düşünsün babalar keyfi seyfa sürsün yok öle yağma senide bi ana doğurdu bu kadr çileyi çekmek zorundamısın belkide hala o kadınla konuşuyo sende hizmetini yapıyon ya sendende ayrılmak istemiyor o yüzden affet ayağına yatıyo bundan sonra affetsende ne kadar mutlu olursun çocukların ne kadar mutlu olur onu bilemicem

akannehirkonuyu bi türlü okuyamadım:uhm:
kırmızıyla işaretlediklerime dikkat cekmenizi rica ederimCADIARZU
biraz daha dikkat et yerimseniben

birşeyi eleştirerek başlamak istiyorum dayanamadım artık...
ey kendini türkçe öğretmeni sanan KK bayanları,kadıncağız burda son derece önemli bir sıkıntısından bahsetmiş kalkıp yazısıyla dalga geçmenin ne alemi var,sizler mükemmel misiniz ki onu eleştiriyosunuz,bu konuda uyarı yapması gereken biri varsa o da ilgili editördür,ille de yorum yapmak zorunda değilsiniz....

konu sahibi arkadaşım umarım bir de bunlara canını sıkmazsın,sorunun çok önemli evet dediğin gibi kimse aldatılmayı haketmiyor ama bunun dönüşü yok bence canım arada sevgi güven yoksa evliliği sürdürmek size zarardan başka hiçbirşey getirmez çocuğunu sevgisiz sadakatsiz bir ortamda büyütmek onun da psikolojisini bozar,eşin yoldan çıkmış artık Allah onu ıslah etsin,sen kendini kurtarmaya bak,Allah yardımcın olsun canıma.s.

acikca soylemis sen yapamazsin demis,kendin de hak goruyor..bu dusunceyle zaten firsat buldukca aldatir..

benim amacım derdimi paylaşmaktı kalkıpta benim yazılarımla alay etmeniz çok yanlış ben o anda çok sinirliydin ne yazdıyımı bile bilmiyordum yazık burda dert anlamtmakta yanlışmı onu anladım ban destek verenlere çok teşekür edrim

kimse sizle alay etmemiş kendi yazılarınızı okuyun lütven :jeyyar:

:lepinu sinirle yazdınız pekii buna ne demeliii
ya sizi alay ettiğimde değilll güzelim dikkat edersen ii olurr CADIARZU
zaten yazmakla yazmamak arası kalıyorum bazenn sempatiksalakcinni

eşinin bu yaptıklarına karşılık sen ne yapmayı düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…