Ay bu nasıl bir yazı.
Ne diyon bacım sen:sm_confused:
kızlar kafam çok karışık bi kere oldu dahada olur diyorum ama oğlum için katlanacam onun babasız büyümesini istemiyorum çünkü çok düşkün bi arkadaşım gelmişti ban eşim beni aldatıyor ne yapayım ona çok üzüldüm nasılda ağlıyordu dahada yeni bir yıldır evliydi onu teseli etmey çalışıyordum ama onu anlamıyordum içindeki ateşi
oda benim gibi severek evlenmişti ve bi oğlu vardı
ve oğlun için savaş dedim savaştı ve şimdi çok eşi yin ealdatıyor hemde arıyorlar kadını aramızdan çekil çok zor benim durumuda ben galiba hamileyim ama istemiyorum ondanda şuan oğluma yoğunlaştım kadın olmak n ezormuş yaa çok zormuş
madem şans verdin eşin inşallah pişman etmez seni.gerçekten akıllanır hatasını tekrarlamaz umarımevet haklısınız erkek yapınca hiç bişey olamammış gibi ama kadın yapınca çok kötü diyorlar hatta ben sordum ben yapsaydım ne olurdu diye hemen sen yapamazsın yaptıyın giib boşardım dedi ama ben ayrılırsam oğlumdan olurum tek korkum o herhalde mecburen katlanacam oğlum için çünkü ben anneyimm onun için hiç bişey yapmma ama oğlum için dünyyaı karşıma alırım çok değişti artık evden ayrılmıyor sürekli biizmle sürekli özür diliyor çok pişmanım bidaha olmaycak diyor olursa söz hemen git diyor herşey oğlumun geleceği için
ben anlamadım benim yazılarımı anlamamışız diyorsunuz lütfen benim hakımdada yorum yapmayın istemiyorum taktınız benim düzgün yazamama demeki o sinirle o kadar yaza bilmişim anlamanız gerekirdi
beni,, anlayan anlamıştır
ben anlamadım benim yazılarımı anlamamışız diyorsunuz lütfen benim hakımdada yorum yapmayın istemiyorum taktınız benim düzgün yazamama demeki o sinirle o kadar yaza bilmişim anlamanız gerekirdi
beni,, anlayan anlamıştır
merhaba kızlar ben bi süreliyine anneme giitim oda annesin egiiit inanın hiç bişey eskisi giib olmuyor çok istesekte ama oğlum var ortadda çok üzülüyorum kendimi çok zorluyorum mecburewn ama kafamı dinlemek için annneme geldim şimdi iyiyim ama 7 kilo verdim hamilede değilim sttresten adetim gecikti çok zor sonuçta güven bitiyor ama çocuk varken çok zor ALLAH bana sabır versin hepinize çok teşekür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?