Eşimle aramız çok kötü

yani bencede...keyfe bakilacak halmi kalmis...aceba kaldigi yerde is imkanlari falan nasil..devletten yardim alamazmi arkadas

kızlar kafam çok karışık bi kere oldu dahada olur diyorum ama oğlum için katlanacam onun babasız büyümesini istemiyorum çünkü çok düşkün bi arkadaşım gelmişti ban eşim beni aldatıyor ne yapayım ona çok üzüldüm nasılda ağlıyordu dahada yeni bir yıldır evliydi onu teseli etmey çalışıyordum ama onu anlamıyordum içindeki ateşi
oda benim gibi severek evlenmişti ve bi oğlu vardı
ve oğlun için savaş dedim savaştı ve şimdi çok eşi yin ealdatıyor hemde arıyorlar kadını aramızdan çekil çok zor benim durumuda ben galiba hamileyim ama istemiyorum ondanda şuan oğluma yoğunlaştım kadın olmak n ezormuş yaa çok zormuş

Oğlun için mi?Babası olan kişi oğlu yanında olsa da olmasa da babalığını yapar zaten yapmıyorsa da sorun olmaz.Doğruyu söyleyeyim bende aldatıldım dedim ki oğlum babasız kalmasın yalvardım hatta eşime lakin şöyle bir durum var ben bunu oğlum için değil kendim için istemişim o dönemde çünkü güçsüz görmüşüm kendimi ama aslında güçlüymüşüm yani söylediğin bana göre bahane şimdi ben halen evliyim ayrıyım 9 aydır ama ben oğlumun geleceğini eşimin yanında tutup karartamam madem sen oğlunu düşünüyorsun bunuda düşün derim oğlunda birgün yuva kuracak unutma ki benim oğlum bunları yaşadığında 6 aylıktı şimdi kocaman erkek oldu babasını hiç tanımayacak ama bu yakmıyor yüreğimi oğlun çok değerli yada oğlum çok değerli olsaydı gözünde zaten eşim diye yazdığın yada eşim dediğim kişi bu işe kalkışmazdı zaten.Yanlış yapıyorsun yanlış düşünüyorsun haberin olsun.Bu döngü bu şekilde devam eder gider sen bunu yaptığın sürece.

Bacım sen adamdan boşanacaksın. Oğlun babasında değil. Sen oğlun için sabredeceksin ama işin garibi o çocuk o adamın da oğlu oluyor, o ise oğlunu düşünmeyecek. Pardon da kadın olmak zor da, kadın olmak onur işidir, gurur işidir. Eşinin bir daha yapmayacağının garantisi var mı? Her yaptığında oğlum için sabredeceğim mi diyeceksin. Peki bu ortamda büyüyen oğlun yarın öbür gün eşini aldatınca suçlu mu olacak. Çocuğun gördüğü olay erkek aldatır, kadın susar evde bekler olacak. Bunu normal gibi kabullenecek. Bu çocuğun günahı ne. Peki çocuğun olmasa idi ne yapardın? Kararın ne oldurdu? Lütfen olaylara dışarıdan bak. Sağlıklı kararlar al. Dersen ki ben eşimi seviyorum, affedeceğim, vereck cevabımız sen bilrsin, o zaman bizden ne istiyorsun olur. Erkeklerin onuru gururu var da bizim yok mu? Kendin için birşey yapmazsan çocuğun için yapabileceğin birşey olmaz. Sana ayrıl demiyorum. Ben olsam ayrılırdım. Bunlar benim fikirlerim, sadece tarafsız olarak düşünmöeye davet ediyorum seni. Senin için yapabileceğim birşey olursa her zaman yanındayım. Doğruna yanlışına kendin karar vereceksin. Hakkında hayırlısı olsun.

kendin bilirsin canim...1 cocugun varken 2 olur...sonra 3,4 cocuk olur hersey dahada zorlasir...bazen biz kadinlar hakkediyoruz bu sekilde yasamayi kötü muammele görmeyi..akillanmicaz, akillanmicaz:umursamaz:..böyle gelmis böyle gider.....nedeyim bilmemki söz bulamiyorum..

Son düzenleme:
evet haklısınız erkek yapınca hiç bişey olamammış gibi ama kadın yapınca çok kötü diyorlar hatta ben sordum ben yapsaydım ne olurdu diye hemen sen yapamazsın yaptıyın giib boşardım dedi ama ben ayrılırsam oğlumdan olurum tek korkum o herhalde mecburen katlanacam oğlum için çünkü ben anneyimm onun için hiç bişey yapmma ama oğlum için dünyyaı karşıma alırım çok değişti artık evden ayrılmıyor sürekli biizmle sürekli özür diliyor çok pişmanım bidaha olmaycak diyor olursa söz hemen git diyor herşey oğlumun geleceği için

madem şans verdin eşin inşallah pişman etmez seni.gerçekten akıllanır hatasını tekrarlamaz umarım
ama sana tavsiyem 2. çocuk için bencede acele etme canım
evliliğinin gidişatına bir bak ona göre davran

öncelikle bu nasıll feci bi yazı??
anlamakta çok zorlandım..ailen yanında olur sana destek verirse bence bi an bile bekleme
ama desteğin yoksada sadece aynı evde iki yabancı ol...oda kendi hayatını yaşasın zaten affetmen onun bunu devamlı yapacağı anlamına gelir biri affeden
ikiyide affeder böylece giden senden gider..aldatıp kabahati bile sana attığına göre affedilecek bi adam değil bence

ayşe'cim ne yaptın?
en son oğlun için katlanacağını yazmışsın inşallah hakkında hayırlı karar budur ama böyle devam ederse ki bence her an hazırlıklı ol aynı şeyi yaşamaya,güçlü ol inan binlerce kadın var senin yaşadığını yaşayan,sadakat evliliğin 1.kuralıdır(bence)
ama şartlarını da göz önünde bulundurmak zorundasın elbette,göz göre göre oğlunu ve kendini sefalete sürükleyemezsin bunu da anlarım.Allah yardımcın olsun canım sen ne zaman konuşmak dertleşmek istersen yaz,istediğin gibi yaz anlamak isteyen anlar anlamayan da yorum yapmasın varsın,sıkma canınıa.s.a.s.a.s.

ben anlamadım benim yazılarımı anlamamışız diyorsunuz lütfen benim hakımdada yorum yapmayın istemiyorum taktınız benim düzgün yazamama demeki o sinirle o kadar yaza bilmişim anlamanız gerekirdi
beni,, anlayan anlamıştır

boşver canım dediğin gibi anlamak isteyen anlar,hayatın belki de en zor sınavlarından biriyle karşı karşıyasın ve ben öyle düşünüyorum ki çok güçlü bir kadınsın evladını düşünerek herşeye katlanabilecek kadar güçlü bir kadın,hangi yolu seçersen seç Allah o yolda yanında olacaktır,bizim de dualarımız seninle canım inşallah hakkında hayırlısı olur ve bu durumu çabucak atlatırsına.s.

Evet arkadaşım, o sinirle o kadar yazman bile mucze. Sen nasılsın? Kendi durumundan bahset biraz bize. Anlayamadığımız bişey olursa da sorarız sonra. Sen iyi ol, önemli olan o.

lmaz: arkadaslar sizde takmisiniz arkadasin yazisina.. o durumda bizde olsak ayni yazardik sinirimizdenn .. arkadas derdini anlatmaya calismis ... biz yaziya degil derdine bakalim .. bende yilardir avrupada yasiyorum turkceyi tam olarak kendimi ifade edecek kadar konusamayiyorum ....
arkadasim durumun gercekden cok uzucu allah kimseye boyle dert vermesin insan aldatildimi heleki cok sevdigi esi ... bunu yaparsaaa sen ona cocuk vermisin kendini vermisin ... ya bu erkekler niye cocuklari , esini dusunmezzz allah boyle seytanyuzlu insanlardan korusunnn...
arakadaslar bende yazarken inanin cok dikat etmeye calisdim simdiii yine yazi derdi cikar diye aklinialirimsmile

Ayşecim merak ettik seni. Neredesin? Ne yapıyorsun? İyi misin?

merhaba kızlar ben bi süreliyine anneme giitim oda annesin egiiit inanın hiç bişey eskisi giib olmuyor çok istesekte ama oğlum var ortadda çok üzülüyorum kendimi çok zorluyorum mecburewn ama kafamı dinlemek için annneme geldim şimdi iyiyim ama 7 kilo verdim hamilede değilim sttresten adetim gecikti çok zor sonuçta güven bitiyor ama çocuk varken çok zor ALLAH bana sabır versin hepinize çok teşekür ederim

Yanında olamıyoruz ama seni yalnız da bırakmıyoruz. Üzme kendini, sıkıntını dök, içine atma. Seni dinliyoruz, biz ne dersek diyelim en doğru kararı sen verirsin. Sen kararlarını destekliyorum, kendine dikkat et arkadaşım, bizi habersiz bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…