Eşimle aramız çok kötü

sen yapamazsin kadinsin...hmm..acaba yazistigi kisi erkekmiydi.......bu sözü kullanan ..yani ben erkeyim yaparim sen kadinsin yapamazsin..bu zihniyette olan bir erkeye 1 defa bile sans vermekle hata yaparsin...bu sekilde düsünen erkekten korkulur...seni daha cok aldatir bu herif...def et gitsin..bunun gibi bencil ve cahil olan sahizlar pismanlik nedir bilemezler bile..bir iki rol oyanayip göz boyarlar...yine devam ederler kaldigi yerden..yinede senin bileceyin is..

Son düzenleme:
şimdi ne yapmayı düşünüyosunuz?
affetmeyimi
ayrılmayımı?

ayyy aldatmalar ne kadar çoğaldı kk yüzünden pimpirikli biri oldum çıktım
eşim kk yı yasaklamasa bari sempatiksalakcinni
buda kiyamet alametlerinden biri sanirim...kiyamet yaklastikca ihanetler aldatmalar yuva yikilmalarda cogalacakmis..öyle diyorlar...allah sonumuzu hayir etsin..esin niye yasakliyorki kk yi...o önce kendine baksin...ben esimin yaninda bile takiliyorum kk ya..gizlimiz saklimiz yok dimi..kiz kizayiz burda..olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
ya kızlar, kadıncağız içini dökmüş, siz yanlışlarından bahsediyorsunuz...
emin olun onun yaşadığı yerde, kadınlar Türkçe bilmiyorlar bile... yani bırakın yazmayı konuşamıyor bile çoğu... çünkü kız oldukları için okutulmuyorlar,aileleri, etrafındakiler Türkçe konuşmuyor, e haliyle Türkçeleri tv den duydukları kadarla sınırlı kalıyor...
Tabi kızlarını , uzağa bile gönderip okutan var ama malesef 10 kadından 8i okumuyor.
Arkadaşım yanlış anlama eminim sen sadece sinirden yazamamışsındır ama sen de bana hak verirsin ki durum böyle buralarda...
bu arada ben de dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum yazım hatalarına ama bu insanlar yazmasın mı yani? senin Türkçen kötü, sen derdini anlatamazsın! gerçekten KK kadınlarına yakışmayan bi tutum olur haksız mıyım ?

Konuna gelince diyecek çok şey yok, yani yapılacak belli ama şartlarını bilmiyoruz tabii ki. Hakkında hayırlısı olsun....

Evet biraz daha düzgün yazmalıyız.Elestirmek amaclı yazmıyorum ama anlayamadım gercekten ortada bir aldatma oldugundan yola cıkarak eger aileniz arkanızda ise ve maddi durumdan sıkıntıya düsmeyecekseniz ayrılın ..

Sırf cocugum var diye böyle bir adama katlanmak zorunda degilsiniz .. Yaptıgı gercekten cok agır birsey ..

ben gerçektende bin pişman oldum derdimi size açmakla beni zaten anlayan anladı benim türkçemde yazımda çok düzgündür çünkü ben liseyi bitirdim okumayı istemedim yuva kurmak istedim merak ednlerede ben eşime bir şans daha vermeye karra verdim oğlum için onun piskolojisi için başkada olursa asla ama asla affetmemm bana destek verenlerede çok teşekürlerimi sunarım

canim bosver takma..sen buraya sorununu anlatmaya gelmisin,,evet yazim hatalari var ama bu kadar uzatmasi gereksiz..

canim bosver...ben 6 yasindan beri almanyadayim..benim türkcemde okadar düzgün deyil..yazdigim yorumlari kac kere düzeltiyorum..insanlik hali..

sen yapamazsın kadınsınnn
kızlar affınıza sığınarak ve hepinizden özür dileyerek bu zihniyetteki erkeklerin allah belasını versin demek istiyorum.
hatta çok farklı şeyler söylemek istiyorum ama uyarı almak yada konunun kapanmasına sebep olmak istemem. yoksa terbiyem müsade etmez filan demeyeceğim sayacağım.
allahım aklımı koru

karısını en çok aldatan erkeklerin zihninde genelde geçmişte aldatılmanın yaşanıp kadınların sineye çektiği hikayeler vardır.
anne babayı affeder çocuğum için der. çocukta aaa demekki erkeklerin aldatması sorun değil ,, bak babam annemi aldattı demekki bende yapabilirim der. yani evladımıza iyilik değil kötülük yapıyoruz ve o aldatan erkekleri aslında biz yetiştiriyoruz. erkektir yapar ,
al işte yapıyolarr.

çok haklısın.katılıyorum.guclubacismile

çok haklısın.katılıyorum.guclubacismile
demekki aldatan herifleri affetmemek lazim..cocuklarada kötü örnek oluyo..erkek cocuklari..babalarindan örnek alip onlarda bencil duyarsiz oluyo..
kiz cocuklarida annelerinden örnek alip zayif aciz oluyorlar..herseye göz yumacak hale geliyorlar ilerde evlendiklerinde..

:lepinu sinirle yazdınız pekii buna ne demeliii
ya sizi alay ettiğimde değilll güzelim dikkat edersen ii olurr CADIARZU
zaten yazmakla yazmamak arası kalıyorum bazenn sempatiksalakcinni

ben gayet iyi anladım yazdıklarını,sizde isteseniz anlarsınız,başkalarını aşağılamadan yorum yapın lütfen.herkesin dilbilgisi iyi olmayabilir...:dilcikar:

Ne yüzüğü bacım ya...

Tabiki affetme alla alla.

İlişkisinde sorun yaşayan her erkek karşısında çıkan ilk kadınlar aldatıyor mu eşini.

Başka yolu yordamı yok mu bu işin.İlla aldatmak mı tek çözüm .

Ayrılmadığın sürece gururun daha çok kırılır benden söylemesi.

Ha bu ara gülüm şu mesajları biraz dikkat ederek yazsan valla çözene kadar göbeğim çatladı -tatlicadiarzu-

ya arkadaşlar bırakın artık şu yazım kurallarını.kız bu kadar yazabiliyo işte...

ohoo her halti yiyipte yüzük alip karisinin gözünü boyayan her erkek affedilirse isimiz var....bu nummaralari yutmuyoruz artik diye söyle sende...

kardeşim sizde yangına körükle gitmeyin.kız ailem destek vermiyor diyor.bence onu Allah a havale et...bak keyfine...

kardeşim sizde yangına körükle gitmeyin.kız ailem destek vermiyor diyor.bence onu Allah a havale et...bak keyfine...

Evet haklısın ...Arkadaş keyfine bakmaya devam etsin.

Aldatılsın,gururu ezilsin ama baksın keyfine dimi oh ne ala...

Hatta kocasını kendi elleriyle göndersin kadına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…