buda kiyamet alametlerinden biri sanirim...kiyamet yaklastikca ihanetler aldatmalar yuva yikilmalarda cogalacakmis..öyle diyorlar...allah sonumuzu hayir etsin..esin niye yasakliyorki kk yi...o önce kendine baksin...ben esimin yaninda bile takiliyorum kk ya..gizlimiz saklimiz yok dimi..kiz kizayiz burda..olumunekankayizsmileşimdi ne yapmayı düşünüyosunuz?
affetmeyimi
ayrılmayımı?
ayyy aldatmalar ne kadar çoğaldı kk yüzünden pimpirikli biri oldum çıktım
eşim kk yı yasaklamasa bari sempatiksalakcinni
canim bosver...ben 6 yasindan beri almanyadayim..benim türkcemde okadar düzgün deyil..yazdigim yorumlari kac kere düzeltiyorum..insanlik hali..ben gerçektende bin pişman oldum derdimi size açmakla beni zaten anlayan anladı benim türkçemde yazımda çok düzgündür çünkü ben liseyi bitirdim okumayı istemedim yuva kurmak istedim merak ednlerede ben eşime bir şans daha vermeye karra verdim oğlum için onun piskolojisi için başkada olursa asla ama asla affetmemm bana destek verenlerede çok teşekürlerimi sunarım
karısını en çok aldatan erkeklerin zihninde genelde geçmişte aldatılmanın yaşanıp kadınların sineye çektiği hikayeler vardır.
anne babayı affeder çocuğum için der. çocukta aaa demekki erkeklerin aldatması sorun değil ,, bak babam annemi aldattı demekki bende yapabilirim der. yani evladımıza iyilik değil kötülük yapıyoruz ve o aldatan erkekleri aslında biz yetiştiriyoruz. erkektir yapar ,
al işte yapıyolarr.
demekki aldatan herifleri affetmemek lazim..cocuklarada kötü örnek oluyo..erkek cocuklari..babalarindan örnek alip onlarda bencil duyarsiz oluyo..çok haklısın.katılıyorum.guclubacismile
:lepinu sinirle yazdınız pekii buna ne demeliii
ya sizi alay ettiğimde değilll güzelim dikkat edersen ii olurr CADIARZU
zaten yazmakla yazmamak arası kalıyorum bazenn sempatiksalakcinni
ya kızlar çok pişmna am ben afetdemiyorum bide yüzük almış gelmiş yüzne fırlattım git ona ver dedim sevgililer gününde doğum güünmde bişey getirmedi özür için alıyorsa bo almadım am çok kötüüyüm guruurma yediremiyorum ailemden destek istedim alamdım malesef biizm gurumuz var rezil etme beni otur oturduğun yere dedi ve yalnızım çok çalışmıyorumda oğlumuda çok seviyorum
ohoo her halti yiyipte yüzük alip karisinin gözünü boyayan her erkek affedilirse isimiz var....bu nummaralari yutmuyoruz artik diye söyle sende...ya kızlar çok pişmna am ben afetdemiyorum bide yüzük almış gelmiş yüzne fırlattım git ona ver dedim sevgililer gününde doğum güünmde bişey getirmedi özür için alıyorsa bo almadım am çok kötüüyüm guruurma yediremiyorum ailemden destek istedim alamdım malesef biizm gurumuz var rezil etme beni otur oturduğun yere dedi ve yalnızım çok çalışmıyorumda oğlumuda çok seviyorum
kardeşim sizde yangına körükle gitmeyin.kız ailem destek vermiyor diyor.bence onu Allah a havale et...bak keyfine...Ne yüzüğü bacım ya...
Tabiki affetme alla alla.
İlişkisinde sorun yaşayan her erkek karşısında çıkan ilk kadınlar aldatıyor mu eşini.
Başka yolu yordamı yok mu bu işin.İlla aldatmak mı tek çözüm .
Ayrılmadığın sürece gururun daha çok kırılır benden söylemesi.
Ha bu ara gülüm şu mesajları biraz dikkat ederek yazsan valla çözene kadar göbeğim çatladı -tatlicadiarzu-
kardeşim sizde yangına körükle gitmeyin.kız ailem destek vermiyor diyor.bence onu Allah a havale et...bak keyfine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?