çiçek almaz. belki özel günlerdeDiğer konularda nasıl ona bakardım
Mesela hastalanınca ilgilenir mi
Arada bir çiçek alıp gelir mi
Ailene iyi ve saygılı davranır mı vs vs
Eğer diğer konularda iyiyse bu konu üzerine çok takılmazdım
Çünkü cidden bazısının huyu böyle
Yani çiçek sembolikçiçek almaz. belki özel günlerde
merhametli ama bana karşı bir ilgisi olduğunu düşünmüyorumYani çiçek sembolik
Hasta olunca ilgilenmesi merhametli davranması çok önemli bana göre
haklısınız uğraş olmalıNe kadar zamandır evlisiniz bilmiyorum ama insan eşinin kendisini sevmediği fikrine neden kapılır, yapısı öyledir belki gerçekten ve bunu en iyi siz bilirsiniz, bende esime göre fiziksel temasi daha çok severim mesela ama bunu dert etmedim hiç.
Eslerimiz dışında da farklı ugraşlarımız olmalı birde bence, ortada büyük sorunlar varsa ayri ama sürekli eşim onu yaptı bunu yapmadı diye düşünmek en çok sizin için yıpratıcı olur.
evet belki de az beklenti gerekiyorKırıldığınızı söyleyin konuşmaktan çekinmeyin. Buna rağmen aynı şekilde devam ediyorsa adamın karakteri budur yapcak bişey yok.
İyi yönlerine odaklanın, eminim iyi yönleri de vardır ki evlenmişsiniz.
Bir de evlilikten öğrendiğim en önemli şey beklentiyi düşük tutmak. Az beklenti olunca hayal kırıklığına da uğramıyor insan.
5 sevgi dili çok güzel gerçekten , her çift okumalı :)Size üç kitap tavsiye edeceğim,lütfen alıp okuyun.
5 Sevgi Dili-Gary Chapman
Evlenmeden Önce-Doğan Cüceloğlu
İletişim Donanımları-Doğan Cüceloğlu
Başımıza ne geliyorsa okuyup araştırmamaktan ve kendimizi geliştirmemekten geliyor.5 sevgi dili çok güzel gerçekten , her çift okumalı :)
Malesef öyle, Doğan Cüceloğlu bir programda " o kadar emek verip kitap yazıyoruz insanlar gerek duyup okumuyor, sorunlari olunca da en kestiremeden şu sorunum var direk cevap verin diye beklentiye giriyorlar" demişti. Herşeyde kolaycı olduğumuz icin hayatımızda oluşan yeniliklere de okuyarak öğrenek ayak uyduramıyoruz.Başımıza ne geliyorsa okuyup araştırmamaktan ve kendimizi geliştirmemekten geliyor.
Evlenmeye karar veriyoruz;
ne iletişim,ne ilişki dinamikleri,ne insan davranışları,ne sevgiyi algılama ve gösterme yolları hakkında açıp,iki satır kitap veya gazete okuyoruz.
Bir de eğitimsiz ve kültürsüz bir koca bulduysak gelsin bdv'de çeşit çeşit konular.
Çok zaman geçmeden hamile kalıyoruz.
Bebek-çocuk psikolojisi,bebek bakımı,beslenmesi vb hakkında da okuyup araştırmıyoruz.
Sonra yine gelsin bdv konuları;
6 aylık bebeğime ne yedirmeliyim?
2 aylık bebeğimi anneme bırakıp eşimle bir hafta tatile gideceğiz,siz ne dersiniz?
Maşallah, herkesin sosyal medyada gezip milleti takip etmeye vakti ve isteği çok,okumaya ise yok...
Valla ne bayanlar var herif benle uğraşmasında bana paramı bıraksın gerkli imkanı sağlasın yeter uğraşamam onla fazla diyen,bu admada tam öyle bi kadın lazımmış aslıjnda.Yani artik evlenmissiniz. Sevgili olsaniz yapilariniz farkli siz ilgi bekliyorsunuz o mesafeli , onun ilgisini cekmeye calisin olmiyorsa da bir omur ilgi dilenmekle gecmez yollari ayirin derdik. Madem evlendiniz, bari yukarida tavsiye edilen kitaplari okuyun, esinizin dikkatini cekmeye ondaki ilgiyi uyandirmaya calisin ya da takmayin, azla yetinin baska ne denebilir ki?
Haklisiniz, ama iste yukarida kitap oneren ve iliski konusu meslegi diye aklimda kalan arkadasin da dedigi gibi korlemesine evlilikler yapiyoruz, okumadan, arastirmadan, kendimizi ve karsimizdakini tanimadan.Valla ne bayanlar var herif benle uğraşmasında bana paramı bıraksın gerkli imkanı sağlasın yeter uğraşamam onla fazla diyen,bu admada tam öyle bi kadın lazımmış aslıjnda.
Bizimkinin şansızlığı olmuş ilgisiz erkekle evlenmek,kimileri böylelerinie bayılıyo kendine daha çok zaman ayırabiliyorum,aman ne yaparsa yapsın ben rahatım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?