- 8 Şubat 2022
- 39
- -53
- 1
- 38
- Konu Sahibi TomrisHatunn
-
Ne olur olsan sonuçta kocan değilmi en yakının yeri geldiğinde eşler birbirine kölelik yapabilir. Ama para kazanmak için patronuna köle olursun neden çünkü para için ✌Evliliği kadının erkeğe olan kölelik akdi zanneden üyeler var aramızda imdat…
Patron-calisan arasinda hizmet akdi var. Adam bekledigi hizmetin karsiliginda para oduyor. Bunu kadin erkek iliskisine indirgersek o zaman kadin olan ese baska bir sey dememiz gerekirdi.Ne olur olsan sonuçta kocan değilmi en yakının yeri geldiğinde eşler birbirine kölelik yapabilir. Ama para kazanmak için patronuna köle olursun neden çünkü para için ✌
Fantezi dunyaniz rengarenk maşallahNe olur olsan sonuçta kocan değilmi en yakının yeri geldiğinde eşler birbirine kölelik yapabilir. Ama para kazanmak için patronuna köle olursun neden çünkü para için ✌
Hadi size iyi geceler gidin dua edin biraz bu gece güzel gece✌✌✌Patron-calisan arasinda hizmet akdi var. Adam bekledigi hizmetin karsiliginda para oduyor. Bunu kadin erkek iliskisine indirgersek o zaman kadin olan ese baska bir sey dememiz gerekirdi.
Soylediginiz lafin, yaptiginiz benzetmenin nereye gidecegini iyi hesaplayip konusun lutfen
Yok patrona köle olmuyoruz, emegimizle çalışıp, üretip kazanıyoruz. O sondaki emoji de ne alaka, sol yumruğu da kaldırın olsunNe olur olsan sonuçta kocan değilmi en yakının yeri geldiğinde eşler birbirine kölelik yapabilir. Ama para kazanmak için patronuna köle olursun neden çünkü para için ✌
Benim dini inancim yok. Siz cok inancliysaniz benim icin de edin lutfenHadi size iyi geceler gidin dua edin biraz bu gece güzel gece✌✌✌
Kuma konusuna "erkekler yapar" diyen birisine cevap yazmamak gerek aslında.Hadi size iyi geceler gidin dua edin biraz bu gece güzel gece✌✌✌
Aaaa sanırım bir erkek var forumdaHaksızsınız ve de sinir bozucusunuz. Eşinizi cinsel olarak reddedemezsiniz eğer dediğiniz gibi hastalık gibi durumlar yoksa. Öyle canım istemedi birlikte olmadım gibi bir durum olamaz
Siz onun annesi değilseniz babası da değilsiniz nereye gittiğini de hesap vermez öyleyse.
Senin dediğinin önemi yok falan cidden çok sinir bozucusunuz
Aaaa üftade gelmiş. Ben de diyorum bir yerden tanıdık geliyorNe olur olsan sonuçta kocan değilmi en yakının yeri geldiğinde eşler birbirine kölelik yapabilir. Ama para kazanmak için patronuna köle olursun neden çünkü para için ✌
Sizi niye sessize almışım simdi anladim.Haksızsınız ve de sinir bozucusunuz. Eşinizi cinsel olarak reddedemezsiniz eğer dediğiniz gibi hastalık gibi durumlar yoksa. Öyle canım istemedi birlikte olmadım gibi bir durum olamaz
Siz onun annesi değilseniz babası da değilsiniz nereye gittiğini de hesap vermez öyleyse.
Di mi yaaaAaaa üftade gelmiş. Ben de diyorum bir yerden tanıdık geliyor
Fil hafızamla hizmetinizdeyim sayın woman bayan hanfendi kadınDi mi yaaaben de tipi hatirladim ama uye adini hatirlayamamistim sagol canims
Ov beniFil hafızamla hizmetinizdeyim sayın woman bayan hanfendi kadın
Haksızsınız ve de sinir bozucusunuz. Eşinizi cinsel olarak reddedemezsiniz eğer dediğiniz gibi hastalık gibi durumlar yoksa. Öyle canım istemedi birlikte olmadım gibi bir durum olamaz
Ne olur olsan sonuçta kocan değilmi en yakının yeri geldiğinde eşler birbirine kölelik yapabilir. Ama para kazanmak için patronuna köle olursun neden çünkü para için ✌
Eğer gerçekten üftadeyse üye, o abinin kölelikle ilgili çok acayip fantezileri var anlamaya çalışmaYoo kimseye köle olmam patrona da olmam kocaya da olmam. Sen önüne gelene köle oluyosan bu senin problemin.
Eğer gerçekten üftadeyse üye, o abinin kölelikle ilgili çok acayip fantezileri var anlamaya çalışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?