• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramızda cinsel soğukluk

İnsan eşine neden gurur yapsınki bir de gün içinde eşinle hiç normal temasın yokmu bi öpme sarılma ne bilim yatarak tv izleme gibi bu kadar soğukluk bana tuhaf geldi açıkcası. Pijamadan kasıt tam olarak yatarken giydiğimiz pijamamı yoksa eşofman altı mı diyosunuz evde bu kadar salaş olmak bilemiyorum annem 5 cocuk büyüttü en küçük kardeşimde şahitim hiç öyle evde darma duman gezdiğini görmedim kendinize 10dk ayırmanız yeterli mutlaka küçük çocugunuz gün içinde uyuyor bi duş alın üstünüze çeki düzen verin bi ruj sürün parfüm sıkın bence yeterli 😉 en önemlisi eşinize yakınlaşmaktan çekinmeyin 2 çocugunuzun babası sonuçta yaklaşın aşkta gurura yer yoktur ayrıca yaşlarınızda gayet normal 😅 eşiniz sizi nasıl arzulamıyor en son ne zaman beraber oldunuz☺️
Hala arzulamiyor hatta 1 seneyi geçti ilişki yok

İlk bir kaç sayfayı okudum. İnsanlar evde pijama giymiyormuş yahu 😂 şoktayım.
Cinsel çekimin ne giydiğinizle alakası bile yok.

Tabii ki ,çok kirginmiş,ofkeliymiş bana
Neden acaba?
Ha sizi de böyle mi cezalandırıyormuş aklınca?
Ayrıca şunu da sordunuz mu; cinsel ihtiyacını nerede karşılıyormuş öyleyse.. Cinsel sağlığında bir sorun yoksa mutlaka bir şekilde yapıyor bu işi yani. Cevabına göre siz de belki aynı yöntemi denersiniz ne diyeyim.

Hangi yayından veya hangi yazardan okudunuz bunu bir söyler misiniz? Hiçbir yerde 2 yaşına kadar anne koynunda uyusun veya uyansın yazdığını görmedim. Ben de ogretmenim.. Bunun onla da çok alakası yok benden çok iyi çocuk yetiştiren velilerimi görüyorum çünkü. Ama hiçbir uzmanın sizin dediginizi yazdığını görmedim okumadim. İlk 2 yaş çocuğun özgüveni oluşması açısından önemli ama çocuğunuzu koynunuzda uyutup koynununuzda uyandıran diyen kimler. Yazın biz de okuyalım aaa diyelim hem.
Attachment parenting araştırmanızı öneririm. Hepimiz doğaya aitiz. Doğal akışında bebeğimin de kararlarıyla istekleriyle ihtiyaçlarıyla yönettim tüm süreci. Bağ odaklı ebeveynliği benimsedim. Şu an 10 yaşında her şeyiyle çok düzgün bir çocuk. Memeyi de bezi de 3 yaşında kendi bıraktı. Odasına 4 yaşında hazır hisettiğinde geçti. Şu an resmen ekmeğini yiyorum tüm bunların.

Araştırırsanız temellerinin çok sağlam olduğunu görürsünüz. Bağlanma teorisini baz alır çokça araştırma da yapılmıştır ki kendim bizzat deneyimledim aldığım en doğru karardı.

Son düzenleme:
Back
X